Puiuti de Randunici 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 3
clauclau spune:
Sunt o DUAMNA, da??? Am laptopul in pat in dormitor ( s-a ocupat ranunoiul meu de asta ca sa stau si eu seara cu fetele mele pe craca ). Rebecca doarme langa mine linistita..
Stela, Rebe face cam de 3 ori pe zi kk, uneori de 4, depinde!
Ma duc sa vad pozele de pui de Mihatp!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
si Mufa tot de 3-4 ori/zi face kk..
m-am luat cu viteza ca am 'restrictie' la calcularetz, si am uitat s-o pup de Ela
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Multumim ca v-ati uitat la pozele noastre!
am primit ceva pe mail...m-a pus pe ganduri,din nou
http://viatalatara.wordpress.com/2008/11/04/mai-bine-nu-3/
am sotu acasa si nu mai pot sta!Cuscra,bine ca ai puspe cuscra-tu,sper sa se potoleasca!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Miha, e scump rau puiul mic!
Nicoleta, imi pare tare rau de laringita baiatului, te cred ca esti necajita. Multa sanatate,
Nicol, bine-ai venit, cum a fost ? Te cred ca ti-a fost dor de Antonia, e normal!
Razvanel mi-a zis in seara asta ca surioara lui e cea mai frumoasa din Univers! Si la 18.30 i-a dat el sa pape iaurtelul cu cereale.
Adriuta, cum v-ai distrat azi?
Mimo, Liana, Ariel, uerariu??
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Intrebare: cum curat violetul de gentiana de pe gogoshica Rebeccai? Nu mai vad nimic pe dedesubt, nici nu-mi dau seama daca a trecut iritatia sau ba...
POZE
POVESTEA NASTERII
underqueen spune:
Tudor face kk o data pe zi, uneori de 2 ori...azi n-a facut deloc...cred...mama ei de memorie!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
lianam spune:
bubu receptie, receptie......nu poci pentru ca sa ma exprim acu', da' am citit, am vazut poze....am frecat nitel parchet, gresie ca doarme trupa si pot sa ma desfasor, si sa aiba maine shumi a mea "asfaltul" curat ....merg sa ma dusulesc, sa ma fac "bela" , ca nu pot sa calc altfel ....deci bubu, sunt pe baricade
revin " mai curata, mai uscata" cu scrisorica!
clau sa n-adormi cu laptopu' in pat, mai duamna
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Nu plecati Sa ramana cineva sa faca alt capitol ca vine o scrisoare de 17 pagini Acus-acus ..aaa si poze si filme...si americanii nu mai au cu ce sa ma surprinda in seara asta
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
adriuta spune:
Din ciclul: DE LA NOI SI DESPRE NOI
Azi avem 8 lunisoare, crestem...facem nazbatii si devenim din ce in ce mai haiosi. O scrisorica mica de la cel mai mic pitic din casa noastra.
Scrisoare bebeliceasca.
Eu sunt mare si voinic...mama zice ca sunt mic . Pap bine si pap frumos, nu mai scot papica cu manuta din gurita si stiu ca dupa masa de pranz urmeaza iaurtelul. Incerc sa o conving pe mama ca sa treaca peste pireuri, vegetale si altele dar...nu tine. Pana la urma ea castiga. Stiuuu...stiu este spre binele beu dar iaurtelul e asa bunnnn. MMMM Acum stau in scaunelul meu si nu stiu cum se face ca n-am inca cheia sa il "descui". degeaba imping eu numai mami poate face asta.Imi plac fructele si cerealele dimineata si pap laptic seara in brate la mami apoi ne leganam in scaunel si adormim. Ea ma pacaleste mereu ca nu se culca dar eu nu stiu ce fac ca adorm intotdeauna.
Noaptea dorm bine, ma trezesc doar dimineata...dehh sunt mare de acum. Sunt inebunit dupa jucariile mele de la patut si ma joc pana vine mami sa ma duca la baie.Oare cum stie ea ca m-am trezit??? Hmmmm o fi chestia aia de la ia de pe nptiera??? Deocamdata nu stiu dar ma documentez eu, pai se poateee... Nu imi place sa dorm acoperit si cred ca m-am facut inteles ca nu vleau paturica. Am vazut ca de vre-o cateva zile mami si tata a renuntat la ea. Cand ma trezesc fac urat daca nu pap imediat.
Fac la olita dimineata si seara si peste zi cateodata. Mai e asa de rau sa STAI pe olita si nu pot intelege cum voi oamenii mari stati acolo fara jucarele.
Volbescccc daaa... spun: tata, mama (mai ales cand vleau la ea in brate...hmmm tine intotdeauna figura ), baba, ehe, dede,aia, papa, bubu...si mai sunt cateva cuvinte. Sunt incantat sa imi descopar vocea si cuvintele. Docamdata nu sunt asa bun expert ca mami si ca tati dar ma straduiesc...uff si nu e usor.
Am inceput sa descopar lumea si am constat ca sunt atat de multe de vazut si invatat. Pot sa spun ca mami are multe oale si cratite in cabinetii din bucatarie. Imi place cum suna usile cand le izbesc eu una de alta. Cateva nu se mai deschid...mmmm miracol. probabil are ea vre-o comoara acolo. Aha. Sunt disperat dupa frigider si intru in el cat de des am ocazia... ptii ce de jucarii tin ei acolo.
Sunt expert in telecomanda si schimb canalele...mama ce funnnnn ammm. Daca nu o gasesc apas pe butoanele de la cutia neagra. merge de fiecare data. Ling cu limbuta tot ce prind si dvd-urile pot spune ca sunt delicioase.
Merg in picioruse dar ma tin cu manuta de marginea patului mare de la mami si de la tati din camera. Incerc sa urc sus dar inca n-am reusit performanta. In schimb ma catar fara probleme pe gardutul de la camera de joaca. O data era sa cad in cap, noroc cu mami ca a fost pe faza. Daca sunt in pat stiu ca jos e pericol si nu ma dau nici mort. Am tras eu cateva trante cand eram mic si prostut dar de acum gata...sunt pil male....
Ador sa ma joc cu jucarelele si daca e si mami cu mine e supelb. Imi place masinuta mea si imping toata ziua la ea. O imping prin toata casa dar mami mi-a pus restrictie ca ii stric peretii. Mai cad in fundic dar ma ridic si o iau de la capat.
A fost Helloween-ul zilele trecute, mai ce de de personaje noi am vazut. Eu am fost Alvin veveritoiul, ptiii ce rau e sa fii veverita... e cald, foarte cald, iti trebuie o tona de deodorant. Am adunat bomboane, multe bomboane si m-au felicitat toti. Am vazut vrajitoarele, cazanele cu smoala, scheletele atarnate de toti pomii si stafii...multe stafii. Dupa ceva vreme am trecut la costumul meu lejer, dovleac. pai nu striga mama dovlecelul lui mama toata ziua?? Nu-s eu dovlecelul ei? Pai asa...puteau si ei sa aiba mai multa imaginatie.
Ce mai fac eu?? Ma joc, imi plac la nebunie jucariile care chinta, stiu sa apas pe butoane si de o saptamana plimb masinile pe jos cu mana. Stiu care si de unde tiuie si daca vreau sa vina mami intorc jucaria mea preferata cu susu in jos si piuieeee...pana o scoate pe mama din pepeni si vine. Nahh ca m-am prins de figura.
Mor dupa calculator si sunt calare pe el de cate ori am ocazia. Mi-au dat ei o tastatura dar stiu ca e fake asa ca n-au decat sa ma suporte. Stiu sa scot tastele de la laptopul lui mami si tati e expertul in pus la loc.
Boboroante prea mari n-am facut dar nu e timpul pierdut
N-am nici un dintisol inca, am peste 10 kg si 79 cm. Sunt inca indragostit de Suzi si Motzi si fara eu nu adorm. Stiu ca sunt prietenii de culcare asa ca ii las in patut acolo unde le place.
Ador sa mergem la plimbare si sunt mort dupa iepulasii de pe deal si chiui dupa ei cand ii vad. Mami le da papa mereu. mergem in parc si imi place sa ma joc cu alti copii. La Mall sunt inebunit dupa fete si culori.
Deocamdata cam atat ca mi-e un somn...si o foameeeee....
Va pup pe toti.
Adrian
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
clauclau spune:
Liana, mai trag un ochi si la un film, unul aici, dar cel mai tare trag de ochi sa dorm!
Dar acum astept scrisoarea lui Mimo de 17 pagini ca deh daca a lipsit azi de pe craca!!! A avut teme de facut...
Bine, asta daca nu se duce bateria ca vad ca nu mai am multa, altfel fac nani mai repede...
POZE
POVESTEA NASTERII