Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali Fetelor voi ce stiti de celulele stem? Cat coste recoltarea? Cat costa intretinerea pe an? Cam cat timp sunt viabile? Eu inca nu m-am interesat. voi va ganditi sa recoltati? Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 19+ |
Am uitat sa citez comentariul la care raspund.........
Deci la asta ma refeream
petrean spune:
si eu am vb cu cei de la cluj..cord center..ca mi se par mai ok..ei cer banii cam la 6 sapt dupa nastere..cand constata daca sangele e viabil sau nu. Mi se pare mai ok asa.
Bogdana
21+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
alina.n spune:
rivali, lysbeth la ce spital ati nascut voi la prima sarcina?
Alina
16+ cu
Maria
Vine barza!
Ayla21 spune:
Fetelor, ati citit despre cezariana?

Deja incep sa-mi doresc sa nu mai fiu atat de informata. Ma scuzati.![]()
![]()
![]()
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
shasa spune:
GESSY eu am avut nevoie de antibiotic si la a 2-a sarcina si acum la sarcina asta, si medicul meu mi-a recomandat tot augmentin la 8 ore. Daca ti-a spus sa il iei eu cred ca ar trebui (pt. binele puiutului tau) sa ii asculti sfatul, fiindca stie el ce face.
SILVI singurul motiv pt. care nu am ales numele de baietel este fiindca ne hotaram mai greu. Sunt foarte atenta ffindca numele va fi definitiv si il va purta toata viata, deci....![]()
AYLA ce se intampla cu site-ul? Nu mai reusesc sa intru deloc. Am tastat parola in toate felurile si cu litera mare si fara si nimic....![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 17+
Poze la albumul dc
Ayla21 spune:
Sasha nu ai activat PM.
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
alina.n spune:
Ayla ai schimbat parola de la site, voiam sa-ti vad pozele ![]()
Alina
16+ cu
Maria
Vine barza!
bubulina1 spune:
Buna, am venit si noi de la eco, avem deja aproape 12 cm si 200 grame! Deci bebe e mai mare cu o saptamana si bine dezvoltat. DPN la mine se muta mereu, acum am 11 aprilie 
Va pup pe toate,
Ingerasul meu
Bubulina + 
Doamne ajuta!
elilov3 spune:
fetele multumesc de urari si de agitate inca nu imi vine sa cred ca mai este atat de putin pana la intalnirea cu minunea
...ah am niste emotii...cum ies din spital cum va anunt oricum o sa va anunte cineva in ziua in care nasc mai multe detalii 
carmenada e bine si la 21 si 6 zile e ok...mergi linistita 
sa nu va suparati ca nu raspund exact cand postati intrebari insa deja ma lupt cu durerile de spate si scriu fuga si ies...deh bb conduce ![]()
va pupacesc si va imbratisez cu drag pe toate fara exceptie 

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel