Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
lysbeth spune:
Paisi eu am nascut fetita la 8 seara si mi-au adus-o a doua zi la 6
Cica sa ma odihnesc dupa. da am putut dormi? Tot timpul ma gandeam ca dak o schimba , dak se intampla ceva... Mai mult stres decat trebuia
17+
Damian
rivali spune:
Depinde de spitalul unde nasti, fiecare are politica lui.
Mie dupa cezariana mi l-a lasat din primele ore
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
19+
silvi8 spune:
eu as vrea sa fie bb tot timpul cu mine in rezerva, de la inceput nu ptr ca sunt experta (defapt nu am experienta de loc cu copii)dar ma gandesc ca in felul asta nu poate sa pateasca nimic, ca eu vad cum il ingrijesc. daca folosesc numai produse duse de mine nu are cum sa il arda (stiti cazul bebelusilor arsi in spital de curand)sau mai stiu eu ce sa ii faca.
si nici n-au cum sa-l schimbe cu alt bb
cu toate ca la asta nu m-am gandit pana acum cand a zis lysbeth...
silvi
20 +
VINE BEBE
POZE
lysbeth spune:
Eu va recomand sa avitati ca se poate de mult sa lasati pe altcineva sa va spele copilasii sau sa vii schimbe de pampers in maternitate.
cand am nascut fetita venea din cand in cand o grasa ii lua pe fiecare in parte, ii dezbraca si ii baga sub jetul de apa de la chiuveta sa-i spele. Ii brusca atat de rau ca in 5 minute vomitau toti. Asa ca desi nu aveam experienta deloc i-am zis pe a mea o lasi ca mi-o spal singura si mi-o schimb singura.
In concluzie bb-ul meu manca si dormea iar ceilalti plangeau non stop si aveau si colici
17+
Damian
miruna22 spune:
mai fetelor, am si eu o intrebare...ca m-au zapacit de tot calculele astea: e ok daca m-am programat la morfofetala la 21 saptamani si 6 zile??? inseamna ca voi fi in saptamana 22 atunci, nu??

adica, daca acum am 15 S si 5 zile, nu sunt in saptaman 16, care urmeaza sa se incheie sambata?
15+
gessy spune:
miruna eu zic ca este ok. eu sunt programata pe 3.12 si atunci voi fi in 20s 3z. morofo se face intre 18 si 24 de saptamani, asta din ce stiu eu.
va pup
16+ posibil 
rivali spune:
Fetelor voi ce stiti de celulele stem? Cat coste recoltarea? Cat costa intretinerea pe an? Cam cat timp sunt viabile? Eu inca nu m-am interesat.
voi va ganditi sa recoltati?
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
19+
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Adee
![]() ![]() ![]() si eu am zis ca ma crizez daca ii creste putza 21 Arianapoze |
Si noi azi-dimineata la eco. Nu stiu cum ajungem tot joia, ca asa supersitie am eu pe ziua asta a saptamanii. Am vazut si eu ce zicea el de putza si ati fost mortale cu comentariile voastre.
Bebe A are 12,4 cm si bebe B 13,8
O sa pun poze la jurnal.

www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
carmenada spune:
Eu m-am cam gandit si as opta pentru. Se pare ca sunt situatii in care pot ajuta, iar daca nu, in cel mai rau caz pierzi banii. Am inteles ca dupa ce te decizi, iei legatura cu firma - aveam niste pliante, daca vrei le caut si-ti zic nume de firma- si ei iti trimit un chit de recoltare care costa cam 1.000 euro. Dctorita mea zicea ca sunt doua tipuri de firme: care iau banii inainte iar daca proba este compromisa ii reuperezi de la ei; si cele care iau un avans si restul abia dupa ce se asigura ca proba este folosibila. In afara de cei 1000 euro se mai achita o taxa anuala de depozitare in jur de 30- 40 euro.
Cam atata stiu deocamdata
silvia4 spune:
M-am uitat la cei de la Cluj pe site si recoltarea costa 3 270 lei si poti da toti bani de-odata sau in 3 rate. Depozitarea costa 107 lei pe an. Eu vreau neaparat sa recoltez! Daca tot avem sansa asta, de ce sa nu o facem?! Inca nu sunt prea constienta de toate beneficille, dar decat sa regret mai tarziu...Mai avem ceva timp sa ne interesam. Mie mi-a zis dr sa sun la ei sa comand kitul in luna a 7-a. Banii trebuie dati cam la o luna- doua de la recoltare, atunci cand sunt ei siguri ca sangele recoltat e bun pentru pastrare. Banuiesc ca-i fac niste teste intai. In cazul in care recoltarea nu a reusit, nu platesti nimic, chiar daca nu e vina lor. Au mai fost cazuri in care sangele era contaminat si nu aveau de ce sa-l mai pastreze.
Silvia
20+