Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LalaD, of mucii astia, bata-i norocu!las ca or trece ei.
Deci cu asta ai fost tu ocupata dimineata de nu ai intrat pe aici.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

M-au omorat mucii copilului asta
Nu-i ies frate pe nas, toti se aduna in gura , n-am mai pomenit asa ceva
Abia astept sa se termine odata ca sunt rupta si deja ma uraste copilul, maraie numai cand ma vede ca il iau in brate stie el ca ii mai fac ceva

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Off... nici cu ser incalzit (ca, doar de la tine am invatat) n-ai succes? Adelei, la nici 2 min, curgeau lumanarile, dupa ce-i bagam ser cald.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Cat despre faptul ca il vezi grasut, mai sa stii ca luna asta is foarte multumita de cum a crescut, 650 de gr, ceea ce mi se pare extraordinar pt el care nu crestea atat decat in aproape 2 luni.In lungime nu stiu inca da o sa vedem la doctor.

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Bravo puiutului, uite cum recupereaza el...Noi dupa 6 luni am crescut cu max 300 gr pe luna, dar si asa doc a zis ca e foarte ok. Acum avem 8300 si 72 cm.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

deci Sara tot lungana eeeare 74 cm si 8400 gr,cu cine seamana frate?cu vecinu cred

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Roxi nici Razvi nu mai mananca la 11 deja de vreo saptamana si ceva. El manaca la 12 urmatoarea masa care e de legume, apoi 16, 20.30 si gata.

Imi pare rau de patania sotului tau.

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

Mergi la inceput

Stancutza uite ca acum am reusit sa vad si eu pozele cu pletoasa ta.Ce bine doarme ea pe mami.Mie imi place poza asta mult de tot: http://good-times.webshots.com/photo/2106351150102502083eAQlvy

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

'Neata zuze dragi!

Poftiti si de la mine o cafea mai spre pranz pentru mamici cu clopotei insomniaci (ca Ana mea care s-a trezit la 5).

Multumim pentru "la multi ani". Nici nu-mi vine sa cred ca peste o luna Anita mea iubita va implini 1 an. I-am comandat rochita mumoasa si jucaria aceea de impins de la quelle. Mai subtire putin cu cheltuielile anul asta...din pacate .

Mai fetelor, voi stiti ceva de Lala20? Ca eu stau ca pe ace cand ma gandesc la ea. Lalaaaaaa...da mama un semn aici!!

Stancutz, sa stii ca are ai o frumusete de puiuta! Iar pozele...sunt absolut superbe!
Cu "aspiratul" de scame, linsul de parchet si trasul de cabluri...si la noi este aceiasi poveste. Incerc sa fiu cat mai relaxata si sa nu-i limitez nici ei prea mult zona de misunat.

LalaD iubita, urat e cand sunt muciosi...si e si mai urat cand mucii le raman in gatutz. Ma gandesc ca trebuie sa ii fluidifici cumva mucozitatile. Aerosoli cu Fluimucil ii faci? La noi au mers ff bine. bolnaviorii sa se faca bine mai repede!

Grati ai avut mare dreptate cu medlife-ul. Si soacra mea (care i-a fost asistenta lui Marcu) mi-a spus ca e razbunatoare si nu o intereseaza ce si cum daca se infurie. Pe mine m-a scarbit atat de mult incat si covor rosu daca mi-ar intinde nu m-as mai duce la ei.
Multumesc pentru site-ul acela. Tu i-ai contactat deja? Mi se par putin lipsiti de experienta iar pe forum am gasit postari prin care sfatuiau o mamica sa ii de sugarului pana in 1 an capsuni, mure si alte fructe cu potential alergen.
Acu' na'...mai fac si mofturi .

Nu mai stiu cine intreba de Laurici D. Este in vacanta cu copiii la munte.

Naty baga mama shopping de dragul shopingului! Care-i problema? Eu as face asta non stop

LauriciI, sa-mi spui si mie te rog daca ai mai reusit sa comanzi de pe LR Franta. Poate bag si eu o comanda mica azi daca mai merge.

Ramonici ce bine a crescut flacaul tau!!! Ptiu ptiu, sa fie sanatos!

Ven, nu am apucat sa-ti multumesc pentru sfaturile legate de bubitele lui Luca. Multumesc!

Hai ca ma intorc la munci. Daca am noroc, azi poate sunt mai libera.

Pupaceli si zi frumoasa tuturor!

PS. Cretule, daca mai citesti p-aci sa stii ca nu ai scapat. Chiar daca esti suparata pe mine tot nu scapi.
Hai mai scrie si tu cateva vorbe aici, sa ne mai spui cum creste Mariuca ta!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

nimeni nu stie nimik de lala20 si Bibi a ei?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">SARA IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Roxi nici Razvi nu mai mananca la 11 deja de vreo saptamana si ceva. El manaca la 12 urmatoarea masa care e de legume, apoi 16, 20.30 si gata.

Imi pare rau de patania sotului tau.

RAZVANICI LA 9 LUNI-NOU

Sunt curioasa dak o s-o "tina" orarul asta; cam multe ore trec, intre laptele de dimineata si pranz; dar sa vedem, poate
tine "pacaleala" cu un fruct.

Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

'Neata zuze dragi!

Multumim pentru "la multi ani". Nici nu-mi vine sa cred ca peste o luna Anita mea iubita va implini 1 an. I-am comandat rochita mumoasa si jucaria aceea de impins de la quelle. Mai subtire putin cu cheltuielile anul asta...din pacate .

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

De unde i-ai comandat rochita?

Ingerasul nostru
Albume

Mergi la inceput