Calculator: Cate kilograme in plus cu sarcina

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna burtici ! Eu am inceput cu 49 kg , si acum la aproape 26 de sapt am 55 kg. Sper sa nu ma ingras prea tare , desi nu cred ca am sanse, niciodata nu am avut mai mult de 52kg. Cred ca depinde mult de cum ai fost inainte de sarcina, daca ai tendinte de ingrasare, daca tineai cure pentru a avea o silueta buna. Oricum , noi si bebe sa fim sanatosi, kg in plus se pot da jos !

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Cred ca cele mai multe kg se pun dupa 7 luni.Marea majoritate a burticilor sunt deja in prenatal dupa 7 luni, burta devine mare, stam mai mult in pat,nu mai avem activitatea dinainte si automat kg se depun.Eu de ex am facut cerclaj si nu am voie sa depun efort, ma tem ca voi lua in greutate mai mult decat ma asteptam.Asta este, noi sa fim sanatosi .Pupici

carmen
25 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

se pare ca sunt unica mamica care am plecat de la 75kg

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elda spune:

stai linistita, eu am plecat de la 72 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

da, dar abia am facut 13sapt si eu am deja 81.5kg

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Kmy_black, la prima sarcina si eu am pus mai mult, acum insa vad ca nu mai pun chiar asa. E adevarat ca si vomit mai mult decat prima data si nu imi prieste nimic. Am plecat cu 72, acum am vreo 75-76, la 14 saptamani. Iar tu stiu ca ai si niste probleme cu sarcina, deci nu poti face multa miscare, asa ca nu iti face griji. Incearca sa mananci multe fructe, lactate, sa bei multe lichide, apoi daca vei alapta vei slabi rapid. Important e sa tii oarece dieta dupa ce nu mai alaptezi. Eu nu am facut-o si am gresit, am continuat sa mananc la fel ca atunci cand alaptam si am pus la loc tot ce pierdusem dupa nastere si in timpul alaptarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui floaredemac
apoi daca vei alapta vei slabi rapid. Important e sa tii oarece dieta dupa ce nu mai alaptezi.

Vai de mine si daca nu vreau sa slabesc dar vreau si sa alaptez cum sa fac?
Ca eu tocmai ce ma bucuram ca in sfarsit nu mai sunt femeia snur
Sa o tin tare cu mancatul? Sa continui poate sa iau vitaminele astea prenatale?
Mie mi-s foarte dragi cele 51 kile ale mele si nu vreau deloc sa renunt la ele. As vrea vreo 55 de fapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Ina, cred ca te invidiem muuuuulte pe aici
Da, vitaminele prenatale se iau si in perioada de alaptare, dar sub indrumarea medicului! Daca de ex ai avut problemele cu fierul in timpul sarcinii, s-ar putea ca aceasta problema sa se mai continue.
In rest, nu-ti ramane decat sa astepti sa vezi cum ti se modifica corpul. In perioada de alaptare oricum mabnaci ca. 500 de cal mai mutl pt zi, deci chiar asa de repede cu slabitul daca alaptezi nu tine de alaptat in sine, cat de corpul tau mai degraba. Intr-adevar uterul se retrage mai repede.

harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Asa e cum spune Sunshine. Dar daca esti slabuta de fel... cred ca vei slabi totusi rapid. Prenatalele le-am mai luat vreo 2-3 luni de la nastere si atat. Apoi am luat fier o perioada. Am o prietena care este la fel ca tine si deja e disperata ca dupa doua luni de alaptat mai are cateva kg si ajunge ca inainte de sarcina. Eu nu am slabit atat de repede, ci in decursul celor 16-17 luni de alaptat, dar nu am avut vointa dupa. Dar, cum zicea si Sunshine, tine si de organismul fiecareia. Si e adevarat, alaptatul face ca uterul sa se retraga mai repede, la inceput cand sugea copilul simteam chiar niste contractii uneori dureroase, dar eficiente.

Mergi la inceput