Calculator: Cate kilograme in plus cu sarcina

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_dolce spune:

nu stiam ca si fructele influenteaza retentia de apa.am evitat doar sarea,in ultima vreme de tot si otet-ul.acum ma simt bine,nu mi s-au mai umflat.o sa tin cont.merci
a!si..m-am apucat sa mananc mai bine..k nu prea luam in greutate cine stie ce si e si asta o treaba.bebelusa era dezvoltata normal,dar trebuie sa'i dau mai mult,sa-si faca si ea un depozit de grasime,ca nu stie(am contractii,dar sper s-o tin cat mai mult).sanatate tuturor mamicilor si bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_r spune:

:)) nu cred ca esti singura...si mie mi au scris 68 si am 64..eu mi am facut un tabel in excel cu greutatea saptamanala ca sa vad cum sta situatia..si ma cantaresc acasa..adica dupa asta ma ghidez

Mergi la inceput

cand am avut retentia de apa(asa banuiesc eu),aveam 52,iar acum,51,5.deci la 22 de saptamani am luat doar 2,5 kg..dar daca spui su Sunshine ca e ok..sper sa fie si la mine.ma sperie toti ca fetita nu va fi suficient de dezvoltata,dar eu chiar mananc.atat doar ca mananc feliute de paine neagra/zi si in rest legume,mancare gatita,lactate,fructe..dar astea se ard imediat si de asta nu se pune mine.dar daca nu se pune nici pe fetita?daca nasc mai devreme si nu are grasime suficienta?seara dupa 8,nu mai mananc din 2 motive:am vomitat rau de tot in trecut,pt ca nu se digerase mancarea si am adormit asa.si..e subsonstientul care nu ma lasa,nu mi-e foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

depinde ce intelegeti voi prin copil grasut......aia pe care i-ati vazut la televizor de sapte kile?
Eu am nascut o fetitza de 3950 si 53 cm si e perfecta..nici macar grasuta acum dupa aproape 10 luni nu e...
E perfecta si sanatoasa deja merge si stie foarte multe......a,si eu am luat 40 de kg in sarcina....si nici eu nici fata nu am patit nimic...analizele au fost si sunt perfecte...totul depinde de metabolism...cifrele sunt teoretice,situatia difera de la caz la caz,ca si modul de a se comporta al organismului....depinde de cum ti se modifica organismul de cum reactioneaza la sarcina....in cazul meu a fost si sindrom dismetabolic si nu numai..dar s-au rezolvat.....deci incercati sa nu mai prezentati ca pe anomalii persoanele care nu se comporta intocmai ca graficele.....e aceeasi chestie cu a sti teoretic sa pilotezi un avion dar cand te urci in el.....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

O fi grea pentru tine ca ai plecat si precis ai uitat-o.....mie in Germania nu mi-au dat nici o sansa la sarcina......natura `tu-i mama ei tre` sa lucreze.....si a lucrat..le-a tras teapa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

si eu am luat 40 de kg in sarcina....si nici eu nici fata nu am patit nimic...analizele au fost si sunt perfecte...totul depinde de metabolism...cifrele sunt teoretice,situatia difera de la caz la caz,ca si modul de a se comporta al organismului....depinde de cum ti se modifica organismul de cum reactioneaza la sarcina....in cazul meu a fost si sindrom dismetabolic si nu numai..dar s-au rezolvat.....deci incercati sa nu mai prezentati ca pe anomalii persoanele care nu se comporta intocmai ca graficele

Nu a prezentat nimeni pe nimeni ca ANOMALIE! De unde scoti astfel de cuvinte si pretinzi ca altii le-au zis? Cat despre cel de-al doilea mesaj al tau ...
La televizor nu ma uit, nu am ce invata de acolo. Pentru ca expresiile de genul "tras teapa" nu apartin limbii romane decat perioadei lui Vlad Tepes si sunt sub forma "a trage in teapa" corecte.

Tu singura spui ca te-ai ingrasat foarte mult din cauza unei boli cu care a reactionat organismul tau la sarcina. Imi pare rau sa aud asa ceva, iti doresc tie si la restul mamicilor numai bine, sanatate si putere sa-si aduca BBii cat mai usor pe lume! Dar, faptul ca tu ai primit o astfel de boala, nu inseamna automat ca la toate mamele li se intampla asa ceva. Deci esti o exceptie de la o sarcina normala avand boala asta (si nu numai) nu insa o anomalie. Te-ai incadrat la o sarcina cu risc, si din acest motiv incearca doctorii printr-o urmarire mai atenta (si nu numai urmarire) sa faca tot posibilul ca tu si BB sa fiti sanatosi.
De vreme ce ai o fetita cu greutate mai mare la nastere,ai putea atunci sa-i raspunzi aidei cat de usor ti-a fost sa nasti spontan. Un copil de 4 kg nu este "anormal", este doar mult mai greu sa-l nasti!
Cat despre faptul ca ai ramas insarcinata, desi doctorii nu ti-ai dat sansa, este intr-adevar un miracol! Ma bucur pentru tine enorm, chiar daca nu te cunosc. Si le doresc la cat mai multi in astfel de situatii, sa li se intample acelasi lucru!
Asta este diferenta dintre a fi doctor si Dumnezeu: primii nu pot decat sa incerce prin tot felul de teste si metode noi sa incerce sa-i inteleaga opera. Reusesc sa tina in viata cazuri care cu ani in urma nici nu au foat de imaginat.
Nu au reusit si nu este de ei sa creeze VIATA!

_
Don't feed the trolls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Buna fetelor eu sunt in saptamana 22 si am pus 7 kg. d-abia acum am inceput sa mai mananc. Pana acum vomitam cam tot. Mancam doar cispuri fructe si inghetata....Asta cand avea ea chef...ca daca nu avea le dadeam si p-alea afara. Acum nu prea am pofta de mancare....mananc mai mult seara si incerc sa mananc cat mai usor. In schimb mancam fructe....cate-o sacosa pe zi. Si am o fetita sanatoasa si jucausa...misca intr-una. Oare cat o sa iau pana la sfarsit?

Mergi la inceput

pt ioannoula
si eu am 24 de saptamani si am luat 4 kg si inca mai iau,pt ca retin apa,simt ca mi se umfla picioarele,ma dor..eu ma astept si sper sa nu iau mai mult de 15 kg..dar se pare ca nu depinde de noi,pt ca daca era vorba doar de mancare,se putea,in functie de regim.insa cu retentia de apa e belea,pe mine ma ingrozeste cantarrul,mai ales ca nu mananc mare lucru..macar sa creasca bebelusa..si eu am fetita..sarcina usoara tuturor si Doamne ajuta sa trecem cu bine de vara asta,ca ma termina caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Off..caldur asta ma termina si pe mine... si eu am picioarele umflate. Ieri m-am incaltat cu papucii sotului ca ai mei nu m-au mai incaput. Dar nu conteaza puiutul meu sa fie bine, eu trec peste toate, si o sa le uit cand o sa ii vad ochisorii. D-abia astept. Intotdeauna am iubit vara si nu vroiam sa mai treca,dar acum, d-abia astept sa vina septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Si acum statistica finala : am luat in sarcina 16 kg, am iesit din maternitate cu 8 kg, am slabit 3 in primele 2 saptamani ... acum la o luna de la nastere am ramas cu 5 ( si astea cred ca se vor duce cel mai greu ).
In final , e mai bine decat credeam .

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput