***SUPERDIETA 32 ***
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
neata si de la mine
de mine nu intreaba nimeni?? pai si daca nu intrebati, iaca ma bag io singura in seama
daca reusesc pana luni sa-mi fac un meniu revin daca nu sa stiti ca is intre blide cratite si oale
Breto, se misca cantaru?
Va pupa fata pe toate, o seara frumoasa
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 neata si de la mine de mine nu intreaba nimeni?? ![]() ![]() Breto, se misca cantaru? Va pupa fata pe toate, o seara frumoasa Silvana si Paul Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
....DA...DA...DA....incet dar sigur
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
mumushel asta e www.youtube.com/watch?v=BvInT0ximjw" target="_blank">melodia mea de suflet si ti-o dedic cu draga inima...
silvana ai face bine sa iti faci regim si de luni sa ni te alaturi.
poze
Just Me
Delphinas spune:
cu toate ca am zis ca nu azi tot nu m-am putut abtine...si am pus sa fac...niste pulpe de pui la cuptor...cu usturoi si legume...
acum va rog de ma scuzati...eu me duc sa ca tre sa apara sotu`s si...cine stie...ce ne rezerva viitorul.
poze
Just Me
bretonica spune:
citat din mesajul lui Delphinas mumushel asta e www.youtube.com/watch?v=BvInT0ximjw" target="_blank">melodia mea de suflet si ti-o dedic cu draga inima... silvana ai face bine sa iti faci regim si de luni sa ni te alaturi. poze Just Me |
...
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](ilovey.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Delphinas spune:
gata
si eu care m-am cremuit toata...si m-am parfumat...iar la mine in casa miroase numai a usturoi...
daca sunt si am uitat sa inchid usa la bucatarie...am dat eu cu odorizante de camera...dar tot se simte...
auzi mimushel...data viitoare la microfon sa-mi aduci aminte sa-ti spun bancu cu sora lu Bula. nu pot scrie aici...ca e cam deocheat si nu vreau sa-mi iau avertisment
poze
Just Me
bretonica spune:
citat din mesajul lui Delphinas gata ![]() ![]() daca sunt ![]() auzi mimushel...data viitoare la microfon sa-mi aduci aminte sa-ti spun bancu cu sora lu Bula. nu pot scrie aici...ca e cam deocheat si nu vreau sa-mi iau avertisment poze Just Me |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Delphinas spune:
DDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAA DANSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
LA COSCOTECA....dar vine husbandu asa ca...mi-s cuminte...si ma fac asa obosita...poate ma lipesc devreo ceva masaj...
haide pa si nani nani coca nani.
ne povestim maine...cand o sa fiu...dimineata tre sa ma duc cu el la scoala...apoi la socra...si apoi nu mai stiu...am uitat
shi te mai veau
poze
Just Me
bretonica spune:
...pe maine atunci
SHI TE MAI VEAU...
...O SEARA CIT MAI PLACUTA LA FETIZELupta cu kg