Ingineri fosti, viitori...(25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
se vede ca e Kati acasa, asa ca stau cu voi la o cafea!
Multumim d eurari da n-avem ce face, astptam sa treaca timpul si sa scapam, deocamdata are putine, numai pe piept si pe spate, in total vreo 8!!!
Pisi m-ai facut sa rosesc!!! frumoase poze, si baietii unul si unul, iar tu ai fost tare fericita...ceilalti sunt baietii surorii tale??? la multi ani si bunicii, ce tort frumos a avut! pai e super ca functioneaza chestia cu graficul pt mosu, e buna ideea, la noi Marc e cumintel, insa Luca e mai raut! Insa eu nu le cumpar mare lucru, intotdeauna primesc mult prea mult de la bunici si sunt cam deceptionati de ce primesc acasa, adica Marc ca Luca nu prea stie!
in ro vin in iunie ca avem nunta in Timi si bineinteles ca ne intalnim iar!
Oti mai umpic! a venit mama ta? sa ne spui sa iti facem galerie!
Kati ce fain ca ii place Krisztinei la karate! si eu i-as da. mai vedem acum!
Anca ce fain ca mergeti la Budapesta! noi inca nu stim, parca am trage o fuga in Canada la rude, insa mi-e cam groaza pe de o parte de zapada si frig, pe de alta parte acum mai avem sansa ca in mai anul viitor se intorc inapoi in ro...daca nu, voi merge cu barbatu-meu 2-3 zile singurei la Düsseldorf la cumnatu-meu, pe copii ii las la socrii!

La noi s.a anuntat ninsoare de azi, dar e vant si ploaie...in sfarsit s-a dus si barbatu-meu sa schimbe rotile la masina!

va dulce pe toate si va doresc un we placut!
Nico cum a fost la Buc? ce a zis ortopedul? si ce ai cumparat?
Cristina tu cand pleci acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

noi vom sta pe acasa de sarbatori. am avut o oferta de schi in austria, la pret f bun dar din pacate nu am cu cine sa las acasa copiii, iar cu amindoi nu as fi avut curajul sa ma pornesc in strainatate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Otilia eu azi am realizat ca mai e putin pana in decembrie. Deci o sa ai o sagetieca! Pt ca nu mai e mult pana isi anunta sosirea iti urez si eu de pe acum nastere cat mai usoara, mult laptic, bb sanatos si frumos!
Pisi ma bucur ca ai revenit. Fata draga arati super la cei 37 de ani (greu de crezut ca sunt 37 mai ales ca nu sunt lumanari pe tort sa ne demonstrezi). Si bunica arata foarte bine.
Cu bona ai dreptate. Daca esti multumita e normal sa ii maresti salariul. Si eu am sperat ca imi gasesc una tanara dar nu am avut noroc. Acum imi caut o doamna care sa ma ajute la curatenie o data pe saptamana. Speram sa ma ajute bona de rezerva dar are ceva probleme de sanatate.
Anca drumul la Buc a fost foarte obositor. Am plecat la ora 12 si am ajuns acasa la 00.30. Sotul a fost tare dezamagit de dr reumatolog la care a fost. Ortopedul a spus ca Andra e ok. Am mers sa cumparam incaltaminte de la Ortopedia si ne-am invartit ceva timp prin bucur-obor. Am mai oprit putin la metro si gata. Sotul era tare mirat de cat de usor se cheltuie o suma mare de bani.
Cristina eu de sistemul bancar sunt foarte dezamagita. De ex azi am primit extrasul de la Raiffaisen si iar m-am enervat. Am semnat cu ei contracte de debitare directa (adica sa imi plateasca ei facturile). Au gresit un contract asa ca m-am trezit in august ca cei de la electrica vor sa ne debranseze ca nu ne-am platit facturile. Dicut cu cei de la banca, rezolvam problema (platesc facturi, penalizari, comisioane), si in octombrie iar ma anunta cei de la electica ca nu am platit facturile. Cei de la banca au recunoscut ca au gresit, deci imi platesc eu facturile si modificam contractul. Acum in extras imi apare ca mi-au platit si ei facturile desi stiau ca le achit eu. Am vrut sa reziliez toate contractele cu ei dar am ceva de umblat caci salariul imi intra la ei. Azi trebuie sa merg sa vedem de ce fac atatea gafe.
Azi sunt fara bona asa ca ma ocup de pustime.
De Craciun mergem la socrii, de revelion inca nu stim. Probabil cu prietenii la un local. Mi-ar fi placut sa mergem la munte mai multe zile dar e mai complicat cu pustimea si e si destul de scump.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

pisi chiar m-ai facut sa rad, ca acum o mai pastrezi pe post de jucarie, noi am tot exersat poate poate facem o fetitza , dar dupa 3 baieti ne-am lecuit, ca poate venea echipa de fotbal si fata nu mai iesea...asa ca am pus sculele in pod, si mai exersam doar fara alt gand.

Ma descurc bine cu 3, ca am casa mare si pe parintii mei la mine, care au fiecare sarcini, adica tata il duce si-l aduce in fiecare zi pe alex de la gradi, apoi are are activitati cu cei mici, mama se ocupa de mancare si casa, si o mai ajut eu cand pot.
Noroc ca am biroul in casa, dar cand mai sunt plecata au grija ei de toti, ca altfel singuri nu ne descurcam.

Maine e petrecere si speram sa fie frumoasa...


o zi faina va doresc!

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

miki, distractie placuta pt miine!!!!! sa va distrati fain cu totii, sa va bucurati unii de altii!!!!!
nico, eu cu bancpostul am avut oarece meciuri, cu raiff chiar deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:



Va doresc tuturor sa aveti parte de un WE de vis, sa va distrati si sa va odihniti, caci de luni incepem o noua saptamana, cu mine la pupitrul tejghelei de la bufet, sa va servesc bunatatile matinale!



Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"


Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Nico, ai rezolvat cu banca??? Erai tare agitata la telefon. mda...si sotul meu are revelatii din astea. Dar culmea...de cele mai multe ori cand e vorba de orice alte cumparaturi decat cumparaturi pentru el! . dar adevarul e ca banii se duc foarte usor. A venit prietena mea din Germania saptamana trecuat si mi-a zis ca e in continuare socata si ca nu intelege cum putem trai aici la preturile astea! In Germania un litru de ulei costa 90 de eurocenti iar la noi 8 RON, adica 2.1 euro, aproximativ. Si salariile....sigur nu sunt duble.
Eu am azi o predare, sper sa o rezolv pana la ora 17.00 ca ma grabesc sa ajung acasa. Ma duc sa-mi vad nepotul azi!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Eu am intrat dupa o muca de azi de dimineata din care nu a iesit nimic. Am stat 5 ore in fata unui aparat care nu merge si tot nu am reusit sa-l fac sa mearga. Am mai intrebat si barbatii care-i stiam mai isteti pe aici si nici ei nu au reusit sa ma ajute. Nu stiu cum fac cum dreg ca numai de depanare am parte. Trebuiau sa ma angajeze astia pe post de tehnician sau mai stiu eu cum s-o numi cineva care repara de toate...
Pisi bine ai revenit. Mie mi-a fost dor de tine. Am vazut si pozele si exct cum spuneau si fetele cei 37 anisori nu se vad de loc a fi trecut peste tine - cred ca te-au ratat si au trecut pe langa tine ca tare bine mai arati. Mi-as dori si eu sa arat asa ... Deh dupa posibilitatile mamei natura ...
Ancuta vad ca s-a mai linistit un pic, a avut timp si de aranjat la par numai eu pe 22 decembrie am programare facuta - eu si revoutia ...
Nico e bagata in priza dar azi are zi de relaj -ce m-as bucura si eu sa nu am bona si sa nu tb sa ma duc la servici si sa stau cu Roxy! Asta este cel mai frumos vis al meu dar bine inteles ca mai am pana se va si implini.
Otilia asteapta minunea si o vrea sagetatoare dar sa se pregateasca ca sagetatorii nu sunt asa de usor de manevrat (gluma!). Iti doresc o nastere super usoara in cazul in care se intampla si sunt plecata, bb sanatos ca de frumos sigur e frumos luand seama la Anita ta.
Kati sa sti ca si eu cred ca tot acasa voi sta dat fiinca tot timpul sunt plecata si daca plec undeva ar tb fara Roxy si asta nu este acceptabil pentru mine cel putin. Pe sot nu-l intreb ca saracul el poate s-ar mai duce pe undeva ...
Miki cunosc si eu pe cineva care astepta un baiat si a facut vreo 5 fete dar tu zisesi ca le-ai pus ca si Pisi si ca si mine in pod. Si eu ca si voi!
Claudia va doresc sa va treaca repede bubitele ca tare rau mai este dracia asta. Asa cum zicea cineva este mai bine cand esti mic. eu am avut cand eram in lasa a 10-a si stiu ca doamne ce ma mai mancau bubitele. O scarpinam pe biata mama pe maini ca sa-mi treaca de scarpinici. E o metoda buna fetelor deci sa nu radeti.
Si acum sa concluzionez: maine una bucata Cristina se teleporteaza la Antwerp deci nu ne mai auzim o saptamana. Promit poze cu toptanul si mai promit solemn sa ma odihnesc si sa ma odihneasc asa cum oi putea eu mai bine.
va pupic si sa aveti un weekend si o sapatamana placute si usoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Fetelor am dormit 2 ore cu copiii. Ei dorm si acum dar am avut multa activitati azi asa ca am fost terminati. Nu ma ridicam din pat dar am vazut ce intuneric e afara si am crezut ca e foarte tarziu. La noi ploua acum si pare ca ar fi ora 23.
Cat am butonat pe forum dimineata pustii mei au intors casa cu sus-ul in jos. Ne-a trebuit o ora sa le punem la loc. Vorbeam la tf cu o prietena care isi doreste mult un bb si imi spunea ca sigur e tare placut si abia asteapta sa fie si la ea la fel. Am mai dat si o tura prin oras sa mai cumparam hainute plus platit rate.
Miki va doresc o petrecere frumoasa!
Pisi eu abia astept.
Anca s-a rezolvat cu banca. A fost o mica incurcatura (de data aceasta eram la Transilvania, de acolo am luat credit).
Cristina ai dreptare: e tare placut sa stai cu copiii. Eu tot visez sa ajung sa imi fac programul asa cum vreau eu sa ma pot ocupa mai mult de ei. E greu de realizat caci vreau sa lucrez 4-6 ore pe zi.
Sper sa reusesti sa te odihnesti saptamana viitoare. mai e putin si ajungi si tu acasa.
Scriu la acest mesaj de o ora. Intre timp s-au trezit piticii si acum se joaca cu perne. Imi pare tare rau ca mi s-a terminat caseta din camera ca tare mi-ar fi placut sa ii filmez.
Sotul vine foarte tarziu azi asa ca o sa plecam in mall.
Un weekend minunat va doresc!

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am intrat in zodia sagetatorului, bblusa mea va fi o sagetatoare ca si sora mai mare, ce pot spune, ele si-au ales zodia. Ar cam trebui sa nasc de ziua lui Nico dar niciodata nu se stie.

Katik, parca ma oftic eu ca ati ratat vacanta la ski, chiar asa sa nu gasitit pe nimeni, of, of.
Cristina, dupa cum spuneam, am ramas cand a fost sa fie, si de nascut la fel sper sa nu decid eu nici acum ziua, ca zodia deja este clara . Nu aveam preferinte, parca uneori as fi vrut sa vina mai repede asa sa fie variatie in casa .
Drum bun la Antwerp, da te plimbi nu gluma.
Misha, pana la urma este varicela? Si la Ana la gradinita am inteles ca au copii bolnavi, ce bine ca mi-am facut in primavara dozarea si am aflat ca am anticorpi ca altfel stateam cu un mare stres acum.
Ancutule, hai linisteste-te de sarbatori, poate iti predau tie stafeta cu fundita roz ca altcineva nu prea vad dornic pe aici dar mai stii de unde sare iepurele ?
Acum serios chiar imi doresc mult sa ti-o predau, ai grija sa muncesti corespunzator.


Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput