Gravidute & Mamici de IASI (70)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella10 Kriss multam pentru detalii,sosete din alea am luat si noi de la Miniblu,dar eu caut altfel...cum avea Amira si Robert parca aseara la intilnire,nu stiu daca ai observat ,si am mai vazut in poze ca si Ami(cristina) avea;referitor la ghetute am fost pe la Lizuca dar...nu aveau marimi asa mici |
Mocasini (opincute) gasesti la Mogaldeata. Is 20.5 lei.Zicea Oana ca sunt si in Siraj cu 15 lei.
Ghetutele Amirei is luate din Metro.Le-am prins chilipir
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kriss79 michelle,pt.adulti pui cu ciuperci si smantana si pt.ea legume cu ficatel la cuptor..Nu e cine stie ce meniu...adica nu ma ridic la nivelul lui Miha.. |
Mey...n-am decat 1.60m...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
ey...n-am decat 1.60m... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Dupa bombonele de aseara nu prea s-ar zice. Ba chiar au fost de inalta....clasa. Si zi, cand bagi reteta, ca poate gasesc si eu "frun moldovan" sa-mi aduca lapte de care zisesi.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Daniela - multa sanatate Amaliei!
Sa-mi dai si mie reteta de praji, te rog.
Foarte frumoase pozele, fetelor aratati foarte bine cu toatele, ati mai slabit![]()
Ella - bine ati venit! EU am luat sosetelele alea de la targul pt copii din primavara.
Lacramioara - cum e Stefy?
Byu - iti sta fain cu noua freza![]()
Eu azi nu am iesit din casa, mi-a ajuns toata saptamana agitata![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
alynta27 spune:
Salutare!
prima data impresiile: mi-a placut si m-am simtit bine! Pe copii parca ii cunosteam de o vesnicie! Toti sunt frumusei! Am remarcat cativa mai zglobii: Dominic, Matei de Simo, Robert, fetitele Dianei si la polul opus: Amira(cap de lista!), Amalia de Danielle, Alessia, Casian, Amalia de Cris. Imi pare rau ca nu am reusit sa discut mai multe cu Simo, Ghinetz si Diana. Mi-a placut mult locatia! A... am mai remarcat inca o data ca Kriss e o tipa aparent vorbareata, dar rezervata! As dori si eu numarul de telefon de la Stanley. Ma tenteaza si pe mine petrecerea de Mos Craciun!
Anca multumesc de lamurire! S-au cam dus greturile!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am incercat sa copii cateva poze de la voi de pe weshots si nu pot!
Oare cum se face?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Am remarcat cativa mai zglobii: Dominic, Matei de Simo, Robert, fetitele Dianei si la polul opus: Amira(cap de lista!), |
Deci o cumintenie cu + si una cu -

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ghinetz Dupa bombonele de aseara nu prea s-ar zice. Ba chiar au fost de inalta....clasa. Si zi, cand bagi reteta, ca poate gasesc si eu "frun moldovan" sa-mi aduca lapte de care zisesi. |
Multumesc Oana.

Uite si reteta:
Brigadeiro
1 cutie lapte condensat(400 gr)
100 gr unt
2 linguri miere
2 linguri cacao
Se pun ingredientele intr-o craticioara la foc mic si se amesteca continuu 25 de min, apoi se rup bucatele mici 10 biscuiti si se amesteca in compozitie. Se lasa sa se raceasca, se modeleaza bilute mici si se tavalesc prin miez de nuca de cocos, nuca pisata sau kko. Se lasa la frigider sa se intareasca.
Cele ce le-am facut aseara e o reteta un pic adaptata.Poti sa faci ce vrei si cum vrei cu laptele asta ca tot bun iese.
Deci,in loc de biscuiti am pus nuca macinata si 2 linguri de lapte praf,ca era cam moale compozitia.Nu l-am lasat suficient pe foc,ma enerveaza ca se arde foarte repede,trebuie sa fie focul ffff mic si sa invarti in el pana te plictisesti.
Daca gasesti "frun moldovean" te rog din suflet sa nu ma uiti,vreau si eu. Si daca aduce lapte direct caramelizat e si mai bine.
mariussimiuc spune:
Am vazut in seara asta in Carrefour o masina de facut sarmale.
Era una acolo ce facea demonstratia...era gata sarmaluta in cateva secunde.
Eu nu prea fac sarmale,tocmai din cauza "impaturitului". Cred ca ar fi o buna investitie.
Nu era nici f scumpa.Vreo 35 de lei.