Gravidute & Mamici de IASI (70)
Raspunsuri - Pagina 10
Simo78 spune:
Alina in primul rand trebuie sa fii logata. Api sub fiecare poza este cate un semnulet (pe partea dreapta), printre care si o sageata verde care arata in jos. Ala e butonul magic de download
Mie intre timp mi le-a dat Daniela 
Mihaaaa aparat de facut sarmale??? ![]()
Io propun sa mergem tot joi iar la joaca, tot de la 6 
Simo
mami de Matei
Poze noi
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Mihaaaa aparat de facut sarmale??? |
Da mey...Si eu am ras cand am vazut,iti dai seama ce haios suna "aparat de facut sarmale"...

Robert deja ma intreaba cand mai mergem la locul de joaca.
In seara asta cand am iesit la cumparaturi ii zic ca-l las la locul de joaca si eu cu tati ne vedem de treaba. Cand am ajuns la intersectia de la Stanley:"hei tati da' nu tlebuia sa faci stanga?"
Mititelul nu stia despre ce loc de joaca vorbeam eu,el o stia pe-a lui. Daniela,si eu vreau reteta prajituricii tale.
Acu caut si eu pe net sa ma starnesc cu ceva pt maine.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Celia spune:
Bunaaa...
Frumos petrecut , buunnneee tare bunatatile...
Aseara mare dezastru nu a ramas ca a avut cineva grija sa stranga de pe acolo, cel putin eu ultima venita ultima plecata nu am sesizat prea mare debandada asa ca cineva a avut grija de zona aia...nu stiu cine dar ii multumim.
Eu am copii amandoi cu febra nu am realizat inca de unde , la Andreea as fi banuit ca sunt reactiile la vaccinul care apar intre a 14 si a 17 zi ...dar la Andrei? Asa ca ma gandesc ca e altceva... Mister deocamdata tratez cu antitermice.
Nu am reusit sa vad toate pozele , dar cate le-am vazut sunt frumoase, amintiri ce mai...
Sunt de acord cu Simo, poate ar trebui sa stabilim joia , ora 18 zi de intalneli la Stanley, cine poate , cine are dispozitie ... cel putin pentru sezonul rece cred ca e o solutie buna .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Ce prajiturica a facut Daniela , ca eu am gustat doar din placintelele Alinei si cred ca preferita de Kriss? sau gresesc?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Ups...ce uitai ca am gustat si o bombonica de la Miha...vezi daca au fost putine...nu mi-am adus aminte...![]()
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Lapte condensat eu am luat din Plus, pana gasiti "frun moldovean".
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Lapte condensat eu am luat din Plus, pana gasiti "frun moldovean". |
Si acu spui?
Cat costa?Ce gramaj au cutiile?Este si caramelizat?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
LA MULTI ANI, MIHA! SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE FERICIRE SI TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE AI TAI! 
Dai ceva bun? ![]()
ralnied1 spune:
La multi ani, Gabi (gabiarama)!!!!!!! Sanatate si tie, mult noroc, fericire si numai bine!