Gravidute & Mamici de IASI (70)
Raspunsuri - Pagina 14
mihamora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Un aparat de asta s-ar numi "culmea lenii intruchipate". Da' io mi-as lua 2,sa am de rezerva. ![]() Ce ma nervezi si tu ca nu zici nik de lapte condensat. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
io mi-s
[iarta-ma]... cum se scrie ala?
- asa da Multumesc pentru urari
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
Simo78 spune:
miha
Michelle
gabi
Io am azi o gasca de sarbatoriti..pace pace! nu ma duc la niminea
..mai am si nunta diseara.
Simo
mami de Matei
Poze noi
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani fericiti Miha! Am scris si eu reteta la bombonele tale!
La multi ani Gabi!
La multi ani Mihamora!
La multi ani sot de Byu!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Eu am fost prinsa in activitati! De doua zile se chinuie omenirea sa traga gaz la mansardele noastre si greu, greu! A ramas sa termine luni. Si ne-am trezit cu "surpriza" ca nu vroiau sa ne puna gaz, noua, ca nu aveam montat detectorul de gaz. Si uite asa la foc automat am scos din buzunar 4 mil jumatate! Noua initial ne spusesera ca nu e obligatorie montarea lui pana in 2009! Si stateam linistiti! Si noutatea e ca trebuia cumparat de la ei de la firma ca e tare bun , are garantie, bla bla ,bla! Pe piata sunt mai ieftine, dar ne-au prins la ingramadeala!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Celia spune:
La multi ani , Miha, Michelle , Gabi si celor care-si mai serbeaza astazi onomastica!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Io am azi o gasca de sarbatoriti..pace pace! nu ma duc la niminea ..mai am si nunta diseara. |
Uhhh...deci de tine am scapat...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alice_is spune:
Pai normal Alynta cum sa faca si ei bani decat pe spinarea celor pe care-i prind la stramtoare. Niste ordinari care profita de oameni.
te ajut daca-i nevoie![]()
Alina mami de Alexia Ioana
Celia spune:
Astazi va servim si noi cu un
de ziua numelui lui tati.
Miha, daca pana acum nu ai zis nimic de "frun moldovean" sa-ti aduca lapte condensat... daca strigai mai demult ...raspundeam . Si ca si Michelle iti zic ca e f ieftin acum nici nu am avut cu cel compara pret-calitate.
Danyelle, sanatate Amaliei.
La noi nu mai au febra, nici un alt simptom...mister inca...sa vedem spre seara ...
Alina si cumnatii mei si-au tras gaz de curand la ap si i-au costat ceva , destul de mult fiind acel detector...
Oana , iar ai disparut?
Ralu, ce ne mai zici despre tine?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Simo, petrecere placuta diseara.
Ani, drum bun si sa va simtiti bine.
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Miha, daca pana acum nu ai zis nimic de "frun moldovean" sa-ti aduca lapte condensat... daca strigai mai demult ...raspundeam . Si ca si Michelle iti zic ca e f ieftin acum nici nu am avut cu cel compara pret-calitate. |
Mey...asta cel am eu adus de dincolo
daca ai apucat sa-ti lingi un deget mananci toata cutia. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...