Gravidute & Mamici de IASI (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Vreau si eu aparat de facut sarmale, dar face si compozitia sau doar le inveleste?

Un aparat de asta s-ar numi "culmea lenii intruchipate". Da' io mi-as lua 2,sa am de rezerva.

Ce ma nervezi si tu ca nu zici nik de lapte condensat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

io mi-s

[iarta-ma]... cum se scrie ala? - asa da

Multumesc pentru urari

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

miha

Michelle

gabi

Io am azi o gasca de sarbatoriti..pace pace! nu ma duc la niminea ..mai am si nunta diseara.

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La multi ani fericiti Miha! Am scris si eu reteta la bombonele tale!
La multi ani Gabi!
La multi ani Mihamora!
La multi ani sot de Byu!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 12+]
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu am fost prinsa in activitati! De doua zile se chinuie omenirea sa traga gaz la mansardele noastre si greu, greu! A ramas sa termine luni. Si ne-am trezit cu "surpriza" ca nu vroiau sa ne puna gaz, noua, ca nu aveam montat detectorul de gaz. Si uite asa la foc automat am scos din buzunar 4 mil jumatate! Noua initial ne spusesera ca nu e obligatorie montarea lui pana in 2009! Si stateam linistiti! Si noutatea e ca trebuia cumparat de la ei de la firma ca e tare bun , are garantie, bla bla ,bla! Pe piata sunt mai ieftine, dar ne-au prins la ingramadeala!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 12+]
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , Miha, Michelle , Gabi si celor care-si mai serbeaza astazi onomastica!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78
Io am azi o gasca de sarbatoriti..pace pace! nu ma duc la niminea ..mai am si nunta diseara.

Uhhh...deci de tine am scapat...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Pai normal Alynta cum sa faca si ei bani decat pe spinarea celor pe care-i prind la stramtoare. Niste ordinari care profita de oameni. te ajut daca-i nevoie

Alina mami de Alexia Ioana

Mergi la inceput

Astazi va servim si noi cu un de ziua numelui lui tati.

Miha, daca pana acum nu ai zis nimic de "frun moldovean" sa-ti aduca lapte condensat... daca strigai mai demult ...raspundeam . Si ca si Michelle iti zic ca e f ieftin acum nici nu am avut cu cel compara pret-calitate.

Danyelle, sanatate Amaliei.

La noi nu mai au febra, nici un alt simptom...mister inca...sa vedem spre seara ...

Alina si cumnatii mei si-au tras gaz de curand la ap si i-au costat ceva , destul de mult fiind acel detector...

Oana , iar ai disparut?

Ralu, ce ne mai zici despre tine?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Simo, petrecere placuta diseara.

Ani, drum bun si sa va simtiti bine.

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Miha, daca pana acum nu ai zis nimic de "frun moldovean" sa-ti aduca lapte condensat... daca strigai mai demult ...raspundeam . Si ca si Michelle iti zic ca e f ieftin acum nici nu am avut cu cel compara pret-calitate.

Mey...asta cel am eu adus de dincolo ,adica de la moldoveni daca ai apucat sa-ti lingi un deget mananci toata cutia. E f dulce,dar e buuuun...

Mergi la inceput