Gravidute & Mamici de IASI (70)
Raspunsuri - Pagina 13
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Amalia iarasi s-a trezit toata noaptea si acum nu vrea sa se mai trezeasca.. O mai las vreo 10 minute si apoi o scol ca trebuie sa plecam la doctor. Ce nasol ca nu au intrat banii, si eu care aveam chef de cheltuit bani azi ![]() Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 PozePoze 1 anisor |
Si eu aveam acelasi chef nebun

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ella10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
Si eu aveam acelasi chef nebun ![]() Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 POZE POZE NOI |
si eu

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 LA MULTI ANI, MIHA! SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE FERICIRE SI TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE AI TAI! ![]() Dai ceva bun? |
Multumesc!

Dau dau! Mai tarziu un pic,ca abia m-am trezit!
)Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Darria spune:
La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Mihail si Gavriil
intreba cineva despre ghetute marime mica: am vazut ieri la mag. Bigma(Alexandru, vis-a-vis de Familial) din piele, roz cu blanita la 80 ron. Nu stiu exact ce marime erau si ce alte modele mai aveau.
Multa sanatate tuturor.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihamora Vreau si eu aparat de facut sarmale, dar face si compozitia sau doar le inveleste? ![]() |
Un aparat de asta s-ar numi "culmea lenii intruchipate".
Da' io mi-as lua 2,sa am de rezerva. 
Ce ma nervezi si tu ca nu zici nik de lapte condensat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
Si eu aveam acelasi chef nebun ![]() |
Eu il am in fiecare zi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MICHELLE! 
LA MULTI ANI GABI! 
LA MULTI ANI SEBI! 
LA MULTI ANI DAVID de Nusa! 
LA MULTI ANI DRAGOS de Alina! 
alice_is spune:
Salutre..
Noi abia ce ne-am trezit si papat. Stie Alexia ca azi e sambata si mai lenevim in pat![]()
La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui, 
si o
in loc de cadou![]()
Alina mami de Alexia Ioana
Anilansa spune:
buna
am intrat si noi sa uram La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Mihail si Gavriil, sanatate si tot ce isi doresc... nu stam mult ca plecam la tara..
o zi buna va doresc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alice_is spune:
Anilansa ce bine ca aveti "tara" aproape de Iasi si puteti scapa de poluarea orasului pt o perioada. Noi o avem pe aproape de Barlad si nu ajungem atat de des pe cat ne-am dori. Distractie placuta
Alina mami de Alexia Ioana