Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Teodora, ce lapte ii dai acum?

Parmalat de crestere pt. 1-3 ani!Il adora,bea cate 500 ml/zi,cateodata si mai mult

D'aia nu mai bea Humana.. Parmalatul ala e dulce..

Da' Humana se gaseste la voi in toate Supermarketurile.. e mult mai ieftin daca iei de la baby point?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Sabina, mersi. Au si aici Britax, dar nu stiam mare lucru de ele. Pe tine te tot auzisem cu Maxi Cosi si am gasit unul aici la 185€ (modelul Priori, din linkul pe care l-am pus deja). Probabil o sa merg la magazin sa vad ce imi recomanda si aia acolo, poate au si ceva oferte. Scoica am avut Graco, recomandata de ei si a fost la inaltime!

Daca tot ai stat pana acum.. mai stai pana-n ianuarie, cand vin reducerile..

Astia nu prea baga reduceri la produsele care au cautare tot timpul. In ianuarie sunt reduceri in special pt. chestiile ne-vandute de sarbatori (haine, jucarii). Scaunul de masina nu prea se gaseste pe lista de dorinte ale copiilor!
Carutul nostru l-am luat la reducere pt. ca era culoarea din sezonul precedent, nu mai era la moda. Ma bazez pe acelasi lucru, poate am noroc...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fetelor,sunt disperata
,,nu reusesc sa-i mai dau deloc lui M sa manince legumele!E o adevarata circoteca:io plina de nervi,tac'su cu ei(nervii) jumate in pioneze,mizerie de nedescris in bucatarie,mancare pe jos,pe masutza scaunului,pe curele,pe husa,pe haine,in capul lui Mihnea,pe noi.......pe pereti si asta pt 2-3 lingurite amarate.
In continuare se inneaca cu bucati(oricat de mici ar fi),nu vrea singur sub nicio forma,tot ce roade singur,toaca in dinti si da afara!
Sunt un pachet de nervi,nu alta.
Nu mai mananca nici borcanele,nada,nada....
doamne,si in Turcia manca si lemne cu pietre.Sotul meu zicea ca tb sa mai facem un sejur cat de urgent!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Carpatina,in provincie e jale mare prin spitale. Doar in capitalele de judet sunt servicii medicale mai bune, specializate. asta spun din surse sigure, ca sa-si faca ochelari, mama s-a dus la control la Ploiesti . Cu gratuitatile la copii nu prea stiu, or fi gratis anumite chestii,dar daca n-ai unde sa mergi .....de ex.cica-i laptele praf gratuit, se da o data pe luna, se fac liste si se sta la coada cu o zi inainte, laptele e de-ala, cel mai ieftin. Eu nu m-am incumetat sa iau,m-am gandit la inceput sa-l donez, da cine statea sa-l ia de-acolo ? Medicamente, tot asa, absolut nimic n-am luat gratuit sau compensat. Vreau sa stiu cine poate sta pana a doua zi cand vine la cabinet medicul de familie sa dea compensate, cand copilul are febra 39 sau vomita sau mai stiu eu ce....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Citat:

Astia nu prea baga reduceri la produsele care au cautare tot timpul. In ianuarie sunt reduceri in special pt. chestiile ne-vandute de sarbatori (haine, jucarii). Scaunul de masina nu prea se gaseste pe lista de dorinte ale copiilor!
Carutul nostru l-am luat la reducere pt. ca era culoarea din sezonul precedent, nu mai era la moda. Ma bazez pe acelasi lucru, poate am noroc...

La noi... reducerile sunt complete. Adica tot ce e in magazin e redus. Mai putin noua colectie, care apare atunci.
Eu scaunul de masina l-am luat la reducerile din ianuarie trecut ... ca.. daca tot ne manca buzunarul cand vedeam bulinele de reduceri.. am zis ca macar sa fie ceva de care chiar avem nevoie

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Teo, lasa copilul in pace, trece printr-o perioada de refuz, isi revine. Spui ca bea mult lapte, eu cred ca asta-i motivul, pai la 500 ml/zi ce mai vrei ? Cu cat va enervati voi mai mult cu atat mai mult refuza, ia lasa-l sa ceara singur, cand il vezi marait da-i pe la nas cu piure sau morcov fiert, sa vezi cum isi revine cu mancarea.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Teodora, am observat la pitici ca toti trec printr-o perioada cand spun PAS mancarii sau doar unor anumite tipuri. Tudor a cam facut greva vreo 2 saptamani pe la inceputul lui septembrie, dar a coincis si cu prima tura de antibiotic, pe care i-l ascundeam in mancare. Si il detecta imediat si apoi nu a mai vrut mancare deloc si vreo 2 saptamani m-am chinuit dupa incetarea tratamentului sa-l aduc la 'normal'.
Dar poate ii ies si ceva dinti, daca refuza mancarea...dar daca doar legumele sunt cah...atunci n-am idee.

Eu personal am descoperit 'baza' de legume ideala pt. Tudor: dovlecelul cu cartof. Cam 2 parti dovlecel si o parte cartof, chiar mai putin cartof daca e posibil. E probabil consistenta dovlecelului fiert care il face atat de placut lui Tudor (personal rareori mananc dovlecel). Pe baza asta adaug eu cam ce altceva cred de cuviinta sau am prin frigider: morcov sau rosie sau patrunjel + peste sau pui sau vita sau ou sau ficat de pui.

Poate e doar o faza si o sa treaca.

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

La noi... reducerile sunt complete. Adica tot ce e in magazin e redus. Mai putin noua colectie, care apare atunci.
Eu scaunul de masina l-am luat la reducerile din ianuarie trecut ... ca.. daca tot ne manca buzunarul cand vedeam bulinele de reduceri.. am zis ca macar sa fie ceva de care chiar avem nevoie

In urma acestui mesaj s-ar putea sa te alegi cu ceva vizite...poate Sim, Roxana...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Pai,duamna mea,in Ro Humana 3 in supermarketuri e 43 RON ,in farmacii 50-70 Ron depinde de adaosul lor si pe babypoint e 33 RON si adus la usa!
E convenabil sa comanzi din Germanica,plus ca asta nemtesc nu face deloc cocoloashe,spre deosebire de cel pe care-l gasesti in Ro!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Devylla, cu parere de rau , nu pot veni maine. Fac cel putin o ora jumate pana acolo, e prea obositor pentru Ghighi. Ramane sa ne vedem alta data,nu scapati de noi .

filme Ghighi

Mergi la inceput