Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

am pierdut mesajul. Annisia - nu am facut cu Stavre, te sun eu maine, ok? iar despre copiere, o aranjam noi (sotul meu mai mult) de nu are aer.

edit - vad ca l-a trimis, desi mi-a dat eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Urmy, da doar un bip pe mobil (ai si mobilul meu sau doar fixul?) si imi aduc eu aminte care-i faza. Ma duc acum sa caut lucrarea mea si ti-o trimit pe mail. Mai am lucrarea de la Jurnalism: confruntarea public-privat in domeniul televizual (are ceva de management, dar e mai mult pe audiente, publicuri si trasnai d'astea). Si o mai am pe aia de la Relatii Internationale, dar asta e mai mult pe legislatie, drepturile omului, Curtea Europeana, pisu-kk... Iti trimit pe aia de la SNSPA?

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Vitamine D
There are various forms of vitamin D, however the principle ones are represented by vitamin D2 which derives from ergosterol (pro-vitamin D2 ) of vegetable sources and by vitamin D3 which derives from7-dihedrol- cholesterol ( pro-vitamin D3) of animal sources. Both are transformed in an active form through photo-chemical action of the sunlight's ultraviolet rays on skin tissue.

It regulates the metabolism of calcium and of phosphorous due to the process of oxidation and thereby facilitates the absorption of minerals.

Deficency

Rickets (bone deformation ) in children, osteomalcia in adults, a disease whose symptoms are caused by an intense decalcification and rarefaction of the chest bones, pelvis and limbs.

Excess

Vomiting, diarrhoea, weight loss, kidney damage

Sources

Liver, fish viscera, milk and derivatives, eggs. It is present in the vegetable group as pro-vitamin D. An average adult most probably absorbs a sufficient quantity of vitamin D through normal sun exposure.

Requirements

With a well balanced diet and normal exposure to sunlight, it is believed that an adult needn’t consume pure vitamin D . On the contrary, it is quite necessary to prescribe this vitamin to an infant in the first 6 months, equal to 10mg., during growth, equal to about 2,5mg and while nursing, about 10mg.

Sursa: eat-online.net

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Greyeras, bine ai revenit! Sper ca s-a simtit Aduta bine la tara!

Fetele , va doresc sa va simtiti excelent miine la intilnire!!! Papati un papanash si pentru mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Unde se intalnesc fetele? Ca nu am ajuns la asta cu cititul?

Multumesc Erina, da Adelina s-a simtit super la tara.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Si eu ii dau doua pic de vigantol, calciu zile si apoi fier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Erina, sarut mana pentru info. Am retinut; reducem doza. Oare nu ar trebui chiar sa intrerup o perioada? Nici nu indraznesc sa o sun pe madam pediatra, ca ma ia in balon cum ca-i subminez autoritatea... Au si medicii astia mandria lor, domne!
O sa ii spun mamei sa-i dea cate doua picaturi - o zi da, una nu. Cand ma gandesc ca de multe ori imi scapau si cate 6-7 picaturi... Eu ziceam ca-i fac un bine, sa aiba baiatul vitamine, nu orisicum... Mama truli nepriceputeanu ce mi-s... Lasa ca o sa stiu la urmatorul... Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Annisia, pina vin fetele medic sa dea un raspuna mai pertinent eu zic sa dai 2 picaturi pe zi in fiecare zi. Eu dau trei pentru ca Daria are probleme cu fixarea calciului.

Vara se poate suprima de tot. Schema Carpatinei e foarte buna deasemeni. adica da numai in lunile cu R in denumire.

Felicitari pentru primirea si adaptarea line la serviciu. Bravo pentru promovare.

La bb2 cu siguranta vom fi mai relaxate si mai sigure pe noi.

Mergi la inceput

Greyerash. Ai ajuns la mesajel cu pricina? Fetele se vad cu Sabina Y la taverna la Gigi miine la ora 15.

Mergi la inceput

Sper sa nu fi facut vreo gafa (poate ele au sters deja mesajle din motive de privacy)...

Mergi la inceput