Americancele gatesc - 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

mirela, curcanii astia nu-s ca aia din ro, ies f buni si fragezi.

philip&andreea



,multumesc Andreea!...am sa incerc atunci unul mai micut,ma rog,cat de micut o sa gasesc...voi de unde cumparati de obicei?...la Cosco gasesc?...asa mai mici?




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Da, se gasesc mai peste tot, si la Costco. Daca vrei sa-l iei de-acuma, cred ca se poate, ca intai se vand aia micii, mai incolo s-ar putea sa gesesti numai mai mari. Vezi numai sa-l decongelezi cu vreo 2 zile inainte sa-l pui la cuptor. Iese bun si fraged( mai ales daca il stropesti din cand in cand cu ceva supa), dar trebuie tinut mult timp la cuptor( depinde de cate kile are, sunt tabele online).

Crisss 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Unii curcani cumparati au un popper care iese afara cand e gata coapta pasarea. Eu ma uit daca a sarit popper-ul dar il si intep sa vad daca e copt. Pana acum am luat in jur de 14 lb si l-am copt neumplut, a fost gata cam in 3 ore jumate. cica iese si mai fraged daca il injectez cu brandy. am sa incerc anul asta.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ia uitati ce am facut eu azi http://outdoors.webshots.com/photo/2452760050066546584qOsTmz

Si am gatit si o mancare de fasole boabe cu carnati


Va pe toate si va doresc weekend placut!!!




Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ah, de ce am apasat pe link?
Coincidenta, am facut si eu fasole - cu curcan afumat de la vecini. Cred ca o sa avem vreun an din el.
Noi am primit o invitatie de Thanksgiving, sint happy ca nu tre' sa bucataresc. Ai mei nu sint amatori de curcan, arunc banii de pomana cu ei. M-am oferit sa duc un dish, ceva, sa vedem ce-o zice gazda.
Mirela, eu am facut pui umplut cu mar si iese tare fraged si gustos. Cred ca o fi valabil si la curcan.
Acum ca am din nou frigider, e cazul sa ma apuc de gatit. Of! N-am facut makos guba, cred ca urmeaza sa-l incerc si pe ala. Am mai gasit o reteta de paste cu mac, e mai simpla dar cred ca nu-i asa gustoasa.
V-am zis de friptura de vita cu cafea? Iese tare frageda, ne-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA zi cum este vita cu cafea?...curioasa combinatie!






Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Makos guba e la cuptor!

Mirela, in final nu se simte deloc cafeaua:
2 linguri unt
1 lingura ulei
4 lbs. beef chuck roast
2 cepe mari, chopped
2 catei usturoi, minced
piper, sare
6 cani cafea gata pregatita
2 cani ciuperci (poti sa le sari daca n-ai)

Incalzesti intr-un vas untul si uleiul, la foc medium/high. Adaugi carnea si o prajesti bine pe toate partile. Apoi scoti carnea si o pui deoparte.
In vasul cu ulei calesti ceapa, spre final adaugi si usturoiul.
Pui carnea inapoi, adaugi cafeaua, ciupercile, piper si sare. Fata de reteta eu mai pun un pic de soy sauce, vin rosu, cimbru si rozmarin.
Dai totul la cuptor pentru citeva ore, intorci carnea din cind in cind. Eu fac in vase cast iron, capacul e greu si nu se evapora nimic. All the goodness ramine inauntru.
La sfirsit poti folosi si sosul. Eu il strecor si pun o parte din el la cartofi piure sau in orez si presar ciupercile deasupra.
Ne place tare mult reteta asta si ai mei sint super-mofturosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sint la a doua portie de makos guba, a iesit super yummy! Multumesc Criss, pe asta sigur o mai fac, ca-i si usoara si gustoasa.

Mirela, m-am uitat la pozele culinare, esti atit de indeminatica! Eu n-am talentul de a aranja masa sau sa fac mincarea sa arate bine (ouale mele umplute n-ar atrage pe nimeni). Mi-a placut cum ai pus ceapa verde la masa de Craciun. Practic si dragut deopotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Sint la a doua portie de makos guba, a iesit super yummy! Multumesc Criss, pe asta sigur o mai fac, ca-i si usoara si gustoasa.

Mirela, m-am uitat la pozele culinare, esti atit de indeminatica! Eu n-am talentul de a aranja masa sau sa fac mincarea sa arate bine (ouale mele umplute n-ar atrage pe nimeni). Mi-a placut cum ai pus ceapa verde la masa de Craciun. Practic si dragut deopotriva.

Lume multa, oameni putini


RAMONA,esti o draguta,dar sunt mic copil pe langa unele fete de aici...inainte cand nu lucram faceam mai multe,imi place tare mult sa fac mese si sa decorez...si prajiturele,nu mai zic...dar in ultimele luni m-am cam delasat

Multumesc si pt reteta,am sa o incerc!





Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Dragele mele americance,

Tocmai ce ne-am intors din tara voastra de adoptie, dar gandul imi este la o prajitura mancata la New York. In principiu nimic special, dar ... Este vorba de un fel de negresa (care se serveste fierbinte si cu inghetata de vanilie peste, o nebunie !!). Ideea este ca aceasta brownie nu seamana deloc cu ce am mancat pana acum, intrucat are la mijloc sos de ciocolata care se "revarsa" atunci cand tai din ea. Inclusiv textura este diferita fata de ce facem aici in Romania. Aveti vreo reteta care sa semene cu bunatatea aceasta ? V-as ramane vesnic recunoscatoare !!

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput