Americancele gatesc - 4
Raspunsuri - Pagina 19
Llaura spune:
Sar'mana pt reteta de piftie de curcan! E si foarte bine scrisa, cred ca pana si mie o sa imi iasa.
Happy Thanksgiving, dragutele!
CRISMIR spune:
ALINA,saru'mana,pare simpla...am sa fac si eu de Anul Nou...de Craciun suntem tot pe drumuri,asa ca,m-am scos cu gatitul
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
philip spune:
ramona, tu cum alegi carnea pt steakuri ca sa-ti iasa frageda si buna ca mie acasa niciodata nu mi-au iesit. de aia fac porc :)
philip&andreea
philip spune:
a, si inapoi la curcan, recomand cu caldura curcanul la punga, n-a trebuit uns sau mai stiu eu ce, am pus morcov, pastarnac, ceapa pe langa el si tot de-astea plus mar inauntru, l-am condimentat cu un amestec emeril (uscat, l-am gasit pe net, special pt curcan) si in punga la cuptor. n-a durat 2 ore juma, cum scria pe instructiuni, dar l-am mai lasat la foc mic in cuptor ca sa-l iau clad la masa.
philip&andreea
Ramona J spune:
Llaura, multumim pentru urari. Gazda noastra a avut bucate gustoase, iar eu am fost bucuroasa sa scap de gatit.
Andreea, eu cumpar ribeye de obicei. Raportul calitate/pret mi se pare cel mai bun. Mai iau t-bone citeodata. Am incercat tot felul, dar astea sint mai bune parca.
Vezi sa aiba carnea si un pic de grasime.
Tenderloin e foarte fraged. Asta il cumparam la ocazii, de la butcher. Nu stiu cum e cel din magazinele obisnuite.
Andrada spune:
L-am brine pe turkey dupa reteta lui Alton Brown (merci Ramona de idee), a iesit amazing!!! Baiat destept Alton asta, de cite ori ma iau dupa el, merge bine!
A
crisspoliss spune:
Si io m-am luat dupa Alton, chiar a iesit ok..desi partea de jos nu s-a prea copt cum trebuie. De aia eu de obicei rotesc curcanul in cuptor, cate o juma de ora pe toate fetele...am acum la carne de m-am saturat deja.
Si cum e 1 decembrie, vreau sa fac azi niste ciolan afumat cu varza sau cu fasole boabe..inca ma mai gandesc..dar inclin inspre fasole
Crisss 31+
Ramona J spune:
Eu tot cu fasolea sint. Am plin congelatorul cu carne de curcan afumata, dar am verificat si mai am o singura conserva de fasole boabe. Am si fasole boabe uscata, uite ca abia acum mi-am dat seama. Miine!
Am si linte si nu stiu cum s-o fac sa iasa buna. Am mincat in citeva ocazii supe foarte bune, dar am mincat si unele forgettable. Stie cineva o reteta buna?
CRISMIR spune:
Eu am facut curcanul dupa reteta lui CRISS...am pus in el mere,prune uscate si portocale...a iesit delicios...si l-am uns cu compozitia de vin,ulei,apa si condimente+usturoi,a fost gata in 3,30 si a cantarit 12 lb jumate,deci s-a facut mai repede decat scri-au astia...la anul am sa fac si eu in punga...
Eu vreau sa fac niste gogosi azi si maine fac snitzele de pui cu garnitura de orez cu ciuperci si ardei...mie pofta de orez...nu stiu ce am cu poftele astea,deja am pus pe mine 3 kg in ultimele luni...gravida nu sunt sigur
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100