OBAMA presedinte !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Enza spune:
Eu m-am bucurat ca a castigat Obama si sper sa realizeze macar o parte din ce si-a propus. Bineinteles ca nu va reusi sa multumeasca pe toata lumea, iar la multitudinea problemelor pe care le are de rezolvat, nu ne putem astepta la succese rapide. Ii urez succes!
Llaura spune:
Markets are down this morning, lumea nu stie ce e aia "change".
Bun bufferul asta de doua luni, se mai definesc politicile pe termen scurt, the bailout will kick in...ca altfel ne asteapta pe toti un inceput de an 2009 destul de complicat.
Sure enough, am venit la lucru si am gasit un mare portret al lui Obama lipit de monitor
marius spune:
Cred ca va fi interesant de urmarit cursul vietii internationale in urmatorii 2- 3 ani sa zicem. Din punctul meu de vedere daca nu va fi asasinat cred ca se scrie istorie.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
amoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luxe [...] Sper doar din suflet sa nu-l omoare inainte de a schimba cate ceva pe acolo....!! |
Da' dupa ce schimba cite ceva, poa' s-o faca (i.e. sa-l omoare)?
E cam trist de observat cum mai multi care au scris pe firu' asta fac aluzie la faptu' ca Obama ar putea fi victima unui atentat; ma cam indoiesc ca aveau aceleasi temeri in ceea ce-l priveste pe W. De unde trag concluzia ca pe tarimu' lu' ala liber ("Land of the Free") e normal ca anumiti presedinti sa fie mai predispusi la intoxicare cu plumb decit altii.
Exista asemanari intre Obama si ultimul presedinte american asasinat (J.F.K.) -- carisma personala, elocventa discursului, spontaneitatea. Nu m-astept insa ca asta sa insemne un acelasi tragic destin.
A.M.
ps/ Does anyone remember www.sorryeverybody.com/" target="_blank">'Sorry Everybody'? :-)
adriuta spune:
Oameni buni,
1. America a votat "Obama" nu pentru ca sunt neaparat de acord cu "planul" lui politic si economic, si multi, ff multi de fapt habar nu au avut care ar fi acesta si nici nu i-a interesat, dar DATORITA FAPTULUI CA TARA E in cadere libera ar fi votat pe oricine in aceste circumstante. Americanul s-a vazut dupa ani buni in imposibilitatea de a-si mai permite luxul unei masini noi la cativa ani (asa vre-o 2, 3...5),de a pleca cu carucioarele pline din grocery store, Walmart-ul a facut cele mai mici vanzari de ani buni in coace, milioane de job-uri au fost desfintate si oamenii pleaca acasa cu miile, casele si-au injumatatit valoarea si nu-si mai poate permite luxul unei case mai mari si se vede blocat pt urmatoarele 2 decade in THE SAME OLD HOUSE, sunt MILIOANE de locuinte in forclosure in intreg SUA, creditele le sunt varza...si mai alte zeci de exemple pot fi gasite foarte usor. Nu vorbesc de TOTI cetatenii USA ci de middle class-ul.
2. A existat, exista si va exista mereu o distanta in relatiile dintre albi si negrii. Ca toti cei care au votat " obama" ii iubesc pe african-american.... bullll... Isi iubesc casa, job-ul si siguranta zilei de maine. "The great country" a lor care s-a transformat intr-o "BIG FEAR" i-a facut sa faca acest compromis. Nu vreau sa spun ca toti americanii sunt rasisti dar sunt DESTUI. Sunt educati din scoli ca sunt toti suntem egali ... dar fiecare emigrant, altul decat caucazian poate sa enumere cel putin o ocazie daca nu mai multe in care a "simtit-o" mai mult sau mai putin pe pielea lui ca este diferit.
3. Exita un proverb romanesc : "Schimbarea sefului e bucuria ...". Ca ceva o sa se schimbe cu o noua guvernare democrata,... ohhh yesss, multe se vor schimba si sa nu uitam ca si Clinton a gasit o lume si o America zguduita serios de o alta guvernare Bush si cand a re-preluat-o fiu-su era din nou THE GREAT COUNTRY. Si aici imi vine in minte un alt proverb romanesc "Omul destept invata din greselile altuia, ... nici din ale lui" N-a fost destul Bush SR, le-a trebuit sa vada ce poate face JR, n-a fost destul nici 4 ani cu JR, le-a mai trebuit 4 ani ...asta spune multe. Acum le-a fost prinsa mana in usa cu o femeie si un candidat de culoare. Au inghitit in sec, si-au votat albastrul... democrat. Sa nu speram in miracole si sa fim realisti ca 80% din tot ce s-a spus in campania electorala este doar TALK...TALK.
4. DA, Obama a fost cea mai buna decizie in situatia actuala si pentru America, si pentru ...lume. Celor care ati simpatizat cu MCCAIN eu zic sa nu va para rau. Oameni multi si nu putini au suferit de pe urma politicii republicane.. Cei care au inca un job bun si o casa privesc poate cu frica si cu parere de rau aceasta schimbare "istorica". Au avut destul republicanii, au carat in China TOATE JOB-urile din USA si au facut tot ei PROFITURI ENORME. Au jucat jocul boom-ului din real-estate. ...si as mai putea enumera zeci de exemple.
5. MCCAIN este un om dragut, simplatic si inteligent. Are o istorie "strong" in spate si nu am decat cuvinte bune pentru el ca om. Dar afinitatile politice ma fac sa spun NU si asta i-a facut pe multi. Plus ca fiind arizonian din tata-n fiu a facut totul "not easy at all". Habar n-aveti de cate ori i-am auzit pe multi spunand: Off de ce nu-i MCCAIN democrat. Pentru ca nu e
6. Discursul ... ehh numai cine nu stie policy-ul american nu intelege acel discurs. Era normal sa il felicite, si sa multumeasca pentru suport milioanelor de oameni. Cine traieste in state intelege perfect.
Cu astea fiind spuse, fie bune, fie rele, lumea merge inainte. Speranta moare ultima si votul 2008- USA a dat speranta Americii si lumii. Sa nu asteptam miracole dar macar avem o sansa ca ceva se va schimba.
SI DA, PRESEDINTELE USA ESTE CEL MAI PUTERNIC OM DIN LUME . Multi nu stiu si nu constientizeaza aceasta putere pe care un singur om o are. USA ste cea mai puternica forta economica, politica si militara (si ca sa fie si militara a fost necesara alierea cu China) din lume. Mai e un adevar, in spatele lui stau cativa oameni care sunt ADEVARATII stapani ai lumii Ati stiut? Da, ...e adevarat, nimeni nu ii cunoaste, nu le stie numele dar EXISTA si de EI depindem noi...THE WORLD.
O zi buna tuturor
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Llaura spune:
Vad ca aia cu punctul si virgula a lasat urme adanci.
Nu ma oftic, fac sinteza sedintei de dimineata din departament.
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Nu ma oftic |
Asta in schimb e refutabil....over and over again....ca sa zic asa