OBAMA presedinte !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui estela
Obama ,om preocupat ,a tinut conferinta de presa in care nu a spus mai nimic clar .Cum spunea doamna Clinton ,discursuri din 2002.In 15 minute de la inceputul conferintei, dow a cazut 150-200 puncte ...

Daca vorbea www.youtube.com/watch?v=ipJTqCbETog" target="_blank">Bernanke mai intelegeam sa se miste bursa in functie de ce avea de spus, da' cind vorbeste un senator-viitor-presedinte (si inca fara sa spuna nimic nou sau clar, dupa cum spui c-a facut-o) nu prea vad care ar fi logica...

Da' daca crezi asa tare in corelatiile dintre administratiile americane si fluctuatiile bursiere, poate o sa vrei sa ne spui cum ar trebui privita performanta lui W., dat fiind ca in cei opt ani ai administratiei sale indicii bursieri au picat cu 15-30% (depinde la care te uiti)? Ehh? (Asa, pentru perspectiva, pe perioade lungi de timp, indicii astia cresc cu o medie de aproape 10% anual -- in opt ani ar fi trebuit sa fie +100%. Ceea ce, de altfel, s-a si-ntimplat in timpul "domniei" Clinton.)

Citat:
citat din mesajul lui estela
Vreo schimbare,nuuuuuuuuuu...

Nu inca. Baiatu' isi face echipa acum; are inca mai bine de trei luni pina sa ia cirma-n primire.

Parerea mea personala e ca daca e sa se-ntimple schimbari majore de politica interna/externa in timpul administratiei Obama, apoi atunci acestea au sa se-ntimple in primii doi ani de guvernare. E perioada in care atit Senatul cit si Camera Reprezentantilor are majoritate democrata (dupa 2010 incolo nu mai e sigur); in plus, pe masura ce o sa ne apropiem de 2012 o sa-nceapa si Obama sa se gindeasca la cum sa cistige al doilea mandat, asa ca o s-o lase mai moale cu eventualele reforme...

Asa ca mai ai nitica rabdare (fo' doi ani, asa) si revino atunci cu concluzii.

A.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ce ancuri mai circula:

"Black women all over the world are shaving their pubic hairs today, in support of Obama's election. Their message to the world: "Read our Lips, No more Bush!"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

pe aci lumea inca mai analizeaza, www.dailymail.co.uk/news/article-1084111/PETER-HITCHENS-The-night-waved-goodbye-America--best-hope-Earth.html" target="_blank">comenteaza...

io am rabdare, ii dau 2 ani si apoi incep sa trag concluzii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui voljena

pe aci lumea inca mai analizeaza, www.dailymail.co.uk/news/article-1084111/PETER-HITCHENS-The-night-waved-goodbye-America--best-hope-Earth.html" target="_blank">comenteaza...

Venind de la fratele lui Christopher Hitchens nu ma mir. Tipul e hard core conservative, religious fanatic, nu ma mir ca e impotriva lui Obama.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Citat:

Venind de la fratele lui Christopher Hitchens nu ma mir. Tipul e hard core conservative, religious fanatic, nu ma mir ca e impotriva lui Obama.

nu m-as grabi sa-i bag pe amandoi in aceeasi oala doar pt ca-s frati... dealtfel nu au vorbit cativa ani pe motiv de opinii diferite... frate-sau cica e mai la stanga.... si vad ca l-a endorsed pe obama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna

nu prea le am am cu politica, decat asa in mare.. insa Bush pt mine e clar naspa rau de tot.. si mai ales dupa ce am vazut si Fahrenheit 9/11.. ca sa nu mai spun ca dupa ce am vazut si filmele astea: http://zeitgeistmovie.com/
am ramas din ce in ce mai perplexa..

eu vreau sa cred ca Obama fiind democrat totusi va face ceva.. desi nu stiu cat va reusi, pt ca in spatele tuturor sunt oamenii cu bani care controleaza tot din umbra, cum arata si filmul..
Ideea e ca sper sa fie bine ca doar de aia am emigrat!
Vom trai si vom vedea!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:

Citat:

Citat:

nu m-as grabi sa-i bag pe amandoi in aceeasi oala doar pt ca-s frati... dealtfel nu au vorbit cativa ani pe motiv de opinii diferite... frate-sau cica e mai la stanga.... si vad ca l-a endorsed pe obama...

Nu i-am bagat deloc in aceeasi oala, stiu exact de ce parte e Christopher :), suntem fani :).Spuneam doar ca Peter este ultra conservative si nu ar avea cum sa fie de partea lui Obama, hence articolul e foarte partinitor.
Ei nici acum nu prea vorbesc, cauta pe youtube sa vezi ce debates au avut ei :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ma bag ca musca in lapte si eu...

Ati observat ce scadere a benzinei fata de majorarile din lunile trecute (in US ma refer)?
Sambata am bagat cu $2.01 pe gallon.
Parca e 'too good to be true" :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy
Ati observat ce scadere a benzinei fata de majorarile din lunile trecute (in US ma refer)?
Sambata am bagat cu $2.01 pe gallon.
Parca e 'too good to be true" :-)

E ca si la pretul caselor (in USA) -- iti vine sa crezi cit au scazut in ultimii doi ani?

Da' asta nu inseamna deloc ca pentru toata lumea e "good news". Pretul benzinei scade din acelasi motiv pentru care scade pretul caselor -- nu exista (sau nu se prevede) o cerere semnificativa. In special la nivel "business" (companii, corporatii), pentru ca multe afaceri isi restring activitatea sau inceteaza de-a dreptu'. OPEC incearca la greu sa echilibreze balanta tot taind la nivelul productiei, dar nu pare sa fie suficient.

Asa ca da, e fain ca scade pretu' benzinei, insa asta se-ntimpla pentru ca multi nu mai au de ce s-o cumpere; or', pentru acestia, pretu' benzinei e un amanunt nesemnificativ comparat cu perspectiva lipsei de comenzi sau joburi...

A.M.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Nu i-am bagat deloc in aceeasi oala, stiu exact de ce parte e Christopher :), suntem fani :).Spuneam doar ca Peter este ultra conservative si nu ar avea cum sa fie de partea lui Obama, hence articolul e foarte partinitor.
Ei nici acum nu prea vorbesc, cauta pe youtube sa vezi ce debates au avut ei :)

totusi cred ca te grabesti sa tragi concluzii si sa cataloghezi... nu e tot alb sau negru, sunt multe nuante... si gresesti: peter nu este fanatic nici politic si nici religios...

wiki nu-l pigeonhole pe peter ... si tot pe wiki poti sa citesti cum christopher l-a criticat pe obama...cum dealtfel l-a criticat si pe mccain ... ce ziceam mai devreme de nuante...

p.s. de ce neaparat tot ce este impotriva lui obama e partinitor?

Mergi la inceput