OBAMA presedinte !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui voljena p.s. de ce neaparat tot ce este impotriva lui obama e partinitor? |
Pt ca limita politicii a fost depasita de mult, nici Lincoln nici Martin Luther King (care orisicat sunt eroi americani) n-au fost comparati cu Mesia; Obama e.
Isteria a atins cote de ordinul I love you Michael, se plange si se lesina cand apare Obama, un fel de manastirea de la Smeeni, nu alta.
blackpanterro spune:
Spun partinitor in sensul ca fiind christian conservative e normal sa tine partea republicana si nu democrata.
Off topic
Daca ai rabdare uite Hitchens vs Hitchens
http://www.youtube.com/watch?v=KmnVQLOd9Lg
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Laura, cine lesina cand il vede pe Obama?!? Si nu mai fi atat de cinica, sti bine ce inseamna Obama presedinte pt populatia de culoare.
Eu consider ca suntem pe drumul cel bun numai pt simplul fapt ca dupa ce a devenit presedinte elect nu a plecat in vacanta(ca si Bush) ci se zbate cu problemele.
E greu sa te zbati in rahatul lasat de Bush dar sunt sigura ca va face tot posibilul sa il curete.
blackpanterro spune:
http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,24631086-663,00.html
Clover spune:
Llaura, poti cita 3 surse democrate care spun ca Obama e Mesia? Hai una daca nu se poate trei.
CRISMIR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amoga
E ca si la pretul caselor (in USA) -- iti vine sa crezi cit au scazut in ultimii doi ani? Da' asta nu inseamna deloc ca pentru toata lumea e "good news". Pretul benzinei scade din acelasi motiv pentru care scade pretul caselor -- nu exista (sau nu se prevede) o cerere semnificativa. In special la nivel "business" (companii, corporatii), pentru ca multe afaceri isi restring activitatea sau inceteaza de-a dreptu'. OPEC incearca la greu sa echilibreze balanta tot taind la nivelul productiei, dar nu pare sa fie suficient. Asa ca da, e fain ca scade pretu' benzinei, insa asta se-ntimpla pentru ca multi nu mai au de ce s-o cumpere; or', pentru acestia, pretu' benzinei e un amanunt nesemnificativ comparat cu perspectiva lipsei de comenzi sau joburi... A.M. "Invatatul nu e un produs al activitatii profesorilor. Invatatul e un produs al activitatii celor care-nvata." -- John Holt |
A scazut benzina pt ca scazut barilul de petrol...pt ca unii si altii au tras sforile sa-l scada...totul e o politica...suntem mici noi sa vedem si sa stim exact...ma refer aici la politica economica,sa nu fiu gresit inteleasa ...in nici un caz nu a scazut ca nu se mai vinde benzina ca si inainte..si casele au scazut la pret pt ca de fapt erau umflate preturile si acum au coborat la valoarea adevarata unei case/apartament....si pt ca bancile nu au mai dat imprumuturi ca inainte,nu pt ca nu s-ar mai cumpara...ooooooooo...s-ar cumpara dar nu mai are cine sa dea banii...tot o manevra ciudata si cu bancile astea
Eu cred ca este un inceput bun daca scade pretul la benzina.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
amoga spune:
citat din mesajul lui CRISMIR A scazut benzina pt ca scazut barilul de petrol...pt ca unii si altii au tras sforile sa-l scada...totul e o politica...suntem mici noi sa vedem si sa stim exact...ma refer aici la politica economica,sa nu fiu gresit inteleasa ...in nici un caz nu a scazut ca nu se mai vinde benzina ca si inainte..si casele au scazut la pret pt ca de fapt erau umflate preturile si acum au coborat la valoarea adevarata unei case/apartament....si pt ca bancile nu au mai dat imprumuturi ca inainte,nu pt ca nu s-ar mai cumpara...ooooooooo...s-ar cumpara dar nu mai are cine sa dea banii...tot o manevra ciudata si cu bancile astea |
Hmmm... Deci, in partea de lume in care traiesti tu, pretul la benzina (petrol) are doua sfori: cu una se trage in jos, cu ai'lalta-n sus. In timp ce pretul la case are o pompa atasata pentru umflare (si eventual o pioneza, pentru dezumflare?).
Ei bine, in partea de lume in care traiesc eu, exista unii oameni/companii care cumpara, si altii care vind -- si intre ei e un na-ti-o-tie/da-mi-o-mie care creaza pretu' la care se schimba produse si servicii. Cind ai de cer ii depasesc pe ai de dau, pretu' creste; cind e invers, pretu' scade. (Fix cum ni se zicea la lectia de economie c-ar fi in Occidentu' decadent.) Smecheriile astea cu sfori si pompe n-au fost introduse. Inca. Drept ii ca e abia inceput de secol XXI p-acilea...
A.M.
monabella spune:
Llaura isteria a fost poate legata de momntul alegerilor. Acum a trecut, inapoi la munca, conform bancului, ok?
Eu chiar am primit pe email primele bancuri cu obama - chiar bune - dar nu se pot reproduce aici pt ca-s caricaturi.
In rest Jay lenno, letterman si Jon Stewart toi fac bancuri bune despre Obama si alegery.
Serios vorbind omul se va stradui sa faca ceva. Iar daca vreti s va recoriti va recomand The Daily Show. E chiar healthy.
Arata aseara de pilda iagini di n Chiacago din pata aceea cu 250 mii de oameni in fata carora a vorbit. O arata pe Oprah itindu-si capul din spatele a 2 persoane albe, straduindu-se sa vada ceva.
Comentariul: OK uita astora le va da Obama averea lui Oprah... si altele. Ex Obama a anuntat in acel speec ca va lua un puppy pt fete. The daily show a inceput sa caute candidati pt. "presidential puppy". Au aratat citiva asa si pe dincolo, apoi o ... pisica.
Intreaba reporterul: de ce o pisica? Vinxatorul raspunde: pt ca e un "maverick".
Si tot ei au spus ca asa ceva numai la noi se putea intimpla. ne imaginam noi ca franta ar fi putut alege presedinte pe cineva din nord africa? sau (conform jay lenno) germania sa aleaga un canchelar evreu?
O zi buna si lighten up ca nu e asa de rau cum credeti. lasati omul sa faca ceva si dupa aia discutam cine a vut dreptate
xenocid spune:
citat din mesajul lui Llaura limita politicii a fost depasita de mult, nici Lincoln nici Martin Luther King (care orisicat sunt eroi americani) n-au fost comparati cu Mesia; Obama e. Isteria a atins cote de ordinul I love you Michael, se plange si se lesina cand apare Obama, un fel de manastirea de la Smeeni, nu alta. |
Lasa ma Laura ca dupa 16 ani si 4 mandate cu Obama n'o sa'ti mai para dracu' atat de negru!
Llaura spune:
Gizas, azi toata lumea e obsedata de culoare si culori; nu asta e problema.
Eu deja am pus truck-ul, cowboy boots si alea doua-trei rifles la vanzare, cand incepe noul an fiscal trec in state.