America (131)
Raspunsuri - Pagina 21
CamiM spune:
Andrada multumim ca ne-ai lamurit cum e cu ursuletii..
Sanziana super simpatic David cu "times"
Ramona - ce baiat istet!!! Sensibilitatea ca sensibilitate dar el avea si motiv sa fie asa de sarguincios.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
cenia spune:
Ramona: trebuie sa apreciezi efortul si nu scopul. Baiatul tau e destept. Stie sa lucreze in avantajul sau. hi hi! abia astept si eu cu al meu. abia avem 3 ani si vorbim stilcit. si in ambele limbi!
hai sa povestesc o faza comica(pt mine tragico-comica): eram la famous footwear, cum s-a scrie, ma rog, cu bunica ca e aici! si probam papuci. feciourul meu: o clipa de neatentie, ma uit la oglinda si il vad cu pantalonii si chilotii dati jos cu fundul in oglinda, putin aplecat si cu miinele tragea de buci sa vada.... kaka, care intre timp incerca sa iasa greu... . intr-o fractiune l-am luat pe sus la baie si l-am batut, apoi mi-a parut rau dar ma enervase.
tatal lui la tel. foarte calm a spus: isi descopera corpul. acum e la borta kurului. acuma rid dar atunci eram un car de nervi. ce mama nervoasa mai sunt si eu!
deci ne-am luat masina Audi A4 frumusel rau de tot. pe aici numai asiaticii au masini din astea germane. v-am zis de ce: ne stricam creditul si apoi ne pun interes mare la masina.
zahar? de la Costco
omega 3 pt copii dati? am luat de la Costco. oribili. abia mestec eu. d'apoi copilu? am fost la sprouts: 5 feluri. dar care or fi mai buni? ca vreau cupilu sa aiba de toate.
azi luat ardei grasi ieftini de la 0,99 dolar store. adica doi mari la 0.99. e un deal bun.nu stiam de el. mi-a zis si mie cineva.
gata fug, ma interesez de cruise in Europa sa vad exact si scriu.
blackpanterro spune:
Cenia, haioasa faza!
Si noi am patit la un BBQ.Aidan si-a scos putza afara si tragea de ea .Ce sa faci, se intampla.Pe mine m-a umflat rasul dar apoi i-am explicat ca nu se face asa ceva afara, numai in casa, unde nu vede nimeni
Cu omega 3, incearca Lil' Critters(ursuleti). Sunt buni la gust, noi avem Fruits&Veggies(tot ursuleti) de la ei.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
Cenia, asta-i de antologie!
Alexandru a vrut sa ma impresioneze cu isprava lui si a reusit, am picat in plasa.