America (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alexandru a terminat lectiile si a luat workbooks sa lucreze extra. N-a mai facut niciodata chestia asta, asa ca eu m-am entuziasmat peste masura. L-am imbratisat, l-am pupacit si i-am facut declaratii pina i-au dat lacrimile copilului (e sensibil).
Dupa ce ne-am revenit si unul si altul, mi-a amintit ca i-am promis cu ceva timp in urma ca daca lucreaza singur extra, ii inchiriez Wii games de la Blockbuster.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu cumpar Cane Sugar...de data asta am gasit la Whole Foods un zahar din Malawi, si mai e si "Fair Trade Certified" sa ajutam si fermierii!!!

Ramona, tenis face de 2 ori pe sapt cate o ora, inot tot de 2 ori pe sapt 45min...dar tenis mai joaca si cu Radu cand au timp!!! Ii place tare mult, si ma uimeste ce forta are in mana cand loveste (al meu copil nu e un muschiulos de fel)

Revin...copilul vrea 2 deserturi...si ma pune sa "skip count"...cica azi la scoala a facut "times"...si eu zic da??? Si cat e ceasul acum???
Si el cica "nu stiu, dar 5 times 5 is 25!!!!"

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ciuf La multi ani ptr Luca!!!
Sa fie sanatos, frumos si istet!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

I get confused. Nu-i uraram lui Luca la multi ani acum vreo saptamina? Is it me?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ba da! m ai salvat Ramona, initial am crezut ca m am zapacit de cap dar tu ai ajuns la aceeasi concluzie.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ptiu sa nu l deochi Ramona ca eu tare raaaaaaar am vazut asa ceva...Raluca mai cerea cand era n clasa 1a dar de atunci s a dezobisnuit de acest obicei si ma lasa sa ...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Io stiu ca ziua lui Luca e pe 11 nov......doar ca Ciuf i-a facut ziua mai devreme

Ramona, buna idee cu inchiriatu...eu ma gandeam sa ii cumpar ceva (poti sa le si piratezi?)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Io stiu ca ziua lui Luca e pe 11 nov......doar ca Ciuf i-a facut ziua mai devreme

Ramona, buna idee cu inchiriatu...eu ma gandeam sa ii cumpar ceva (poti sa le si piratezi?)

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sinzi, eu la de-alea nu ma pricep. M-am gindit ca-i mai bine sa inchiriem. Cumparam numai daca e ceva nemaipomenit. Asa le testam intii, ca nu vreau sa arunc $50 pe un joc care nu e bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Cami, la Sunflower Farmers Market. M-am uitat pe site-ul lor, pe la voi n-au magazine. Asta e primul din TX. Am vrut sa zic ca seamana cu Sprouts, dar m-am uitat si pe site-ul lor si n-aveti nici din ala.
E Whole Foods fara pretentii, cu preturi mai mici. Imi plac mai mult pentru ca au preturi foarte bune la fructe si legume. Am luat pere cu 39 de centi, mere organice cu 69 de centi etc. Toate sint proaspete si pe cit posibil din surse locale.
Ma bucur ca sint la 2 mi. de casa, pina la Sprouts aveam vreo sase.

Lume multa, oameni putini

Ok am inteles, multumesc oricum. par sa aiba intr-adevar preturi foarte bune.
Avem si noi un fel de piata - chiar nu am mai trecut de ceva vreme pe la ei... ia sa le fac o vizita.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput