America (131)
Raspunsuri - Pagina 18
sinzi_ana spune:
David a fost mutat azi in echipa de tenis de 7-8 ani avansati...Sunt asa mandra
Iar el joaca cu o asa placere!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
sinzi_ana spune:
La multi ani LUCA!!!!!!!Ciuf, sa iti traiasca puiul !!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
adriana_m spune:
Cami nu-mi vine sa cred ce ai patit. Sper din tot sufletul sa se rezolve treaba pana la urma si sa fie bine. Nu te lasa. Trebuie sa se rezolve intr-un fel sau altul. Nici nu am mai auzit asa ceva sa se piarda rezultatele. Dar unde sa se piarda domnule' ca doar ai dat pe calculator. Bafta multa si sa se rezolve cat mai repede totul.
CamiM spune:
Fetelor multumesc tare mult pentru incurajari. aveam nevoie mare de ele. Acum sunt pe cale sa ma impac cu gandul ca ghinionist mai mare ca mine nu exista si pace..
Ramona ce cascata sunt la multi ani impreuna cu sotul sa fiti fericiti si sa va bucurati de copii.
Alintaroma la multi ani si voua!
Ciuf la multi ani lui Luca!
Miere asa ma gandeam si eu sa le zic bine bine dar timpul meu si stresul si nervii si... si... Ei stiu bine ca sunt la mana lor ca doar nu pot sa le spun ok nu mai dau testul cu voi dau cu altcineva..
Adriana merci sper si eu sa se rezolve dar pe masura ce trec zilele fara raspuns incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult ca sigur va trebui sa il dau din nou.De lasat nu ma las dar sincer nu stiu ce pot face. E prima oara cand aud de asa ceva, nici prin cap nu imi trecea ca se poate intampla dar uite ca se poate..
Sanziana felicitari lui David tenismanul..
Hilde au schimbat: acum se da Toefl IBt si nu mai dau rezultat pe loc. Le-am dat si Id si nr de inregistrare ma gasesc acolo dar nu au rezultatul meu si atat am putut sa aflu cu certitudine. Restul e invaluit in mister si nu pot sa aflu nimic pana nu se termina "investigatia".
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
philip spune:
la multi ani, luca, sa fii sanatos si voinic
sanzi, felicitari lui david
sambata am fost si noi la lectii de inot si s-a descurcat f bine, instructoarea e tare draguta si rabdatoare. m-am trezit insa cam tarziu ca dupa tura asta de 4 lectii iau pauza pana la primavara. eh, asta e.
philip&andreea
Andrada spune:
Sper sa se rezolve cu testul ala, il gasesc ei cumva.
Faza la serviciu. Am 300 de parole, la orice jdemii de aplicatii la serv, de ne-am saturat sa le tot schimbam, si avem si reguli complicate de alcatuire a lor, nu au voie nu numai sa nu fie la fel dintr-una in alta dar nici 4 litere consecutive sa nu se repete, etc.
O colega plictisita si in pana de idei a pus f...y.. si apoi alte caractere parola. Moama ce-a iesit, conferinta cu toti inginerii, scandal...etc.
So much for privacy...
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Andrada, imi imaginez. Cit mai lucrezi de acasa?
Multumesc Lai.
Cami, sper sa se rezolve cu bine. Multumesc pentru urari.
Bravo David. Sinzi, sper sa vina si al doilea bebe. You never know. A avansat si Alex la tenis, ma gindesc ca o fi cam la nivelul lui David acum. Sinzi, dar la inot nu-l mai duci? Ma gindesc ca-i mititel pentru tenis, nu e un sport pentru copii mici. Ma rog, nu stiu cit de des merge David. V-am spus ca si noi sintem in dilema cu scrima. De bine ce ne hotariram sa renunte copilul, l-a batut pe cel mai bun de acolo si e atit de fericit ca vrea din nou si la scrima. Iar eu tocmai am incalcat amaritul ala de buget pe care tot incerc sa-l pun la punct. S-a deschis Sunflower Market si de bucurie am cumparat multa mincare!
Ramona J spune:
Daca va ramine extra baking soda dupa ce frecati aragazul, sa stiti ca functioneaza foarte bine si ca facial scrub. Eu am inceput sa folosesc recent, sint incintata. Daca tot ati dus baking soda in baie, e buna si la spalat pe dinti. Dar asta stiam mai demult. Anyway, am uitat sa-mi cumpar inca una.
Ramona J spune:
Am si eu o intrebare despre zahar. Nu cumpar brown, ca se face beton si mai mult ma enervez cu el. Asa ca am cumparat turbinado. Acum am vazut sucanat. Cine ma ajuta sa le deslusesc? Care e mai sanatos? Inteleg ca turbinado si sucanat sint din trestie de zahar.
ancadm spune:
Baking soda e buna si la curatat hota de deasupra aragazului? Ca am cam neglijat sa o curat si cind am bagat intr-o zi capul sub ea am bagat de seama ca e cam stropita si nu reusesc sa o curat cu buretele si cu detergent de vase...Am incercat sa fierb si apa si apoi sa o frec cit erau aburi pe acolo, dar tot n-am scapat de toti stropii.
Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)