America (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

'Neatza!
Stiu ca s-a mai discutat pe aici, dar n-am salvat nimic...Imi ziceti si mie un site care sa faca comparatii intre districte scolare? Am gasit vreo doua, dar aveau numai cite 1 review de la un parinte...Vrem sa ne mutam si acum pe linga cum vrem sa fie casa visurilor noatre trebuie sa ne gindim si la ce scoli merg domnitzele Cam multe conditii...O sa fie dificil...
In rest, dupa ce lunea trecuta am avut 70F, acum avem 30F. Bineinteles ca Monica a racit imediat.

Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Ramona eu folosesc Microsoft Money. Dureaza un pic setarea la inceput, dar avind in vedere ca setarea am facut-o prin 2000 si de atunci tot il folosesc, eu zic ca e ok. Cind faci apdate iti copie fisierele dintr-o parte in alta si nu mai ai nevoie sa setezi totul din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anca, Miere multumesc. Tocmai m-am inscris pe Quicken. Nu stiu ce pot face pe acolo, deocamdata mi-a dat niste statistici bazate pe contul din banca. Mai studiez. E un inceput, deocamdata nu-i chiar ce-mi doresc, dar ma ajuta.
Anca, mai spune-mi despre Money, ce anume poti sa faci acolo.
Nu inteleg cum a stabilit citi bani cheltuiesc pe haine, ca eu nu cred ca am dat asa multi bani.
Anca, pentru scoli eu am folosit www.greatschools.net
Am ales o scoala buna, dar anul asta sint nemultumita de invatatoare.

Mergi la inceput

In money poti sa iti bagi conturile de la banca (credit, debit, savings)si poti cheltuielile manual sau poti face download de la banca. Pentru cheltuieli au ei diverse categorii pe care le poti folosi (groceries, clothing, auto, etc.) sau iti poti adauga tu ce categorii vrei. La partea de clothing de exemplu eu am stabilit subcategorii pentru mine, sot si fete asa ca daca bag cheltuielile calumea pot sa vad citi bani am dat pe haine pentru fete si citi pentru mine . In functie de income si de chetuieli, iti fc ei un raport lunar cu citi bani ai avut, citi ai cheltuit si citi iti mai raman. Intr-o vreme puteam sa fac update si la valorile actiunilor de la 401, dar acum mi-a expirat chestia asta si trebuie sa fac update la money ca sa continui. Banuiesc ca in principiu si Quiken face cam acelasi lucru, numai ca trebuie sa stai sa te joci cu el ca sa vezi tot ce poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Anca www.schoolmatters.com, dar face mult de tot teacher ul ce l primeste.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Ati folosit careva Quicken? eu tin minte ca l-am studiat mai demult insa cum folosesc mereu credit cards ca sa platesc aproape orice (din motive de mile, puncte, etc) nu cred ca poate determina cheltuielile pe categorii, de pe CC. e.g groceries, utilities, phone, etc.
Spuneti-mi va rog daca e asa sau ma insel; sau poate variantele mai noi adauga conturile de credit card si pot face sortarea pe categorii?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Poti pune link si la credit cards si asta cred ca-i ajuta sa desluseasca mai bine categoriile.

Mergi la inceput

Ramona, Corina multumesc pentru link-uri! Pe ala cu greatschool il aveam si eu, acum ma duc sa le studiez pe amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ramona, Alintaroma, va urez si eu cu intarziere la multi ani cu multe bucurii alaturi de sotiori!

Josefine, sa va traiasca matza frumoasa

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

Ok... I need to vent ca simt ca explodez: deci am dat testul Toefl pe 17 oct. si imi spun ei ca primesc rezultatele on-line pe 7 noiembrie si dupa asta primesc si eu si universitatile pe care le-am ales rezultatele si in scris; boooooon... vine 7 noiembrie trece si nimic.. hmmm...ok le scriu mesaj ei imi zic ca sa astept. Azi ii sun si cica problema este sub investigatie ca nu se stie ce s-a intamplat ca fie au pierdut testul?( helloo!!! e test on-line, unde sa se fi pierdut in Twillight zone?) fie rezultatele si sa stau "linistita" pana imi scriu ei raspuns in "cel mult" 10 zile lucratoare si ca cel mai probabil imi vor da de ales sa repet testul sau sa imi dea refund la bani... si inca spuneti si voi daca asa ceva e normal.. ca de azi dimineata sunt ca o bomba...umbla ai mei prin casa ca mieluseii ca le e saracii ca imi casuna de nebuna pe ei..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Cami, pai nu se mai da rezultatul partial imediat dupa test?
Daca ai rezultatul partial, da-le ID-ul de pe rezultat. Poate nu gasesc testul dupa nume...e foarte ciudat ce se intampla.

Mergi la inceput