Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

produse de bb am folosit numai gel de dus de bb la spalat si apoi ulei de baie in cadita la limpezit. noi am folosit galenco la inceput ca asa ne)au dat de la spital (cam la fel ca mustella). mie imi place mult uleiul de la galenco caci se dizolva in apa, nu se aduna la suprafata ca alte uleiuri.
cand s-a terminat sticla de galenco am luat ce mi-a picat in mana, produs de bb insa.

nu am folosit (si nu imi place ideea) lapte de corp de bb. crema de fund da, insa nu am vazut scopul sa ii ung restul pielii cu ceva, parca i-o incarc inutil. uleiul de baie ii facea oricum pielea fina si era ok asa.

de la 1 an o spal cu gel de dus de om mare dar tot cu sampon de copii sa nu o usture ochii.

lauramiron laura mea tot creata e, o dau dupa spalat cu balsam leave in de-al meu.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Felicitari Olivia!!!!!!! Sa fie sanatos bb si a-ti aduca numai bucurii! Refacere usoara si te asteptam cu poze!

Flowers, Carmen, curaj, suntem langa voi, cu tot cu majorete!

Am fost la dr, am fixat o data de principiu pt cezariana, 18 nov, ramane sa ne mai vedem si sapt viitoare. Bebelina e f bine, cu 4-5 zile mai mare decat varsta sarcinii, are 2800g. Mi se pare cam putin, dar probabil ca fac mereu comparatie cu Darius care s-a nascut la 38 sapt cu 3700g.
Ce e mai nasol e ca a inceput sa ma doara cicatricea de la ceazariana precedenta sau ceva in zona aia, in interior, si ma doare in orice pozitie. M-am saturat sa ma doara mereu ceva, la prima sarcina n-am avut nimic si nici acum pana la 36 sapt. Se pare ca trebuie sa recuperez acum.

Va pup, nu pot sta mult pe scaun.

Bertha 37+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Otiliav avem carutul sport, landou, port bebe, husa picioare pt carutul sport, geanta termoizolanta, salteluta infasat, husa ploaie pt landou si sport, plasa insecte la landou...e super complet si l-am luat f ieftin...pe net nu am gasit nicaieri cu toate accesoriile incluse. Noi in general al cumparat totul din Germania (tati a locuit acolo multi ani) dar cu toate astea carutul asta nu era in alta parte la aceiasi bani...initial am crezut ca e o greseala dar se pare ca nu a fost.

alra eu eram constipata `cronic` de cand ma stiu, pana acum 2 luni functionam doar pe baza de supozitoare...dar de cand iau fier vreau sa spun ca m-am reglat ccomplet...merg la toaleta in fiecare zi...fara dureri...cum ar trebui sa fie un om normal...nu stiu ce o sa fac dupa aceea...o sa mai iau fier?

38+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mirtha mercic mult..din pacate nu o mai pot pune pentru o vreme la sini ca sunt varza...ma mulg pina isi revin sa pot sa ii dau sa suga...ea este o sugativa!
Olivia te-ai chinuit ceva, dar sa-ti traiasca comoara si sa te bucuri de ea!
Gynie ma bucur ca papati bine. Tot inainte!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Felicitari loren@!!!

Noi am cumparat gama Sanosan, a mai folosit-o cineva? M-a convins ca este foarte folosita de mamici si se gaseste peste tot...sper sa fie o alegere buna.

38+Leyre Alexandra

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Fetelor sa stapaniti sanatoase carucioarele-super modrene si oarecum la fel. Tanjesc si eu la unul, dar este mai greu ca un cadru didactic sa-si permita asta.
Leeloo , stiu ca cel mai bine este ca bebe sa suga zi si noapte de la san , dar e buna si ideea ta.Lactatia o pierzi si pe sistem nervos. Decat sa fi obosita si stresata tot timpul, mai bine asa. In fond tot lapte de la tzatza bea.Cred ca am sa-ti urmz metoda. Voi fi singura cu 2 copii si o sa am nevoie de odihna (vb ta sa nu inebunesc).Am inteles ca te mulgi seara (ce pompa folosesti?)si apoi pui laptele la frigider, dar apoi cum il incalzesti? La microunde? In felul acesta poate sa se trezeasca si tati sa-l hraneasca pe bebe, macar in weekend.

Flory 38+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

FELICITARI OLIVIA! MULTA SANATATE SI MULT NOROC PENTRU BEBE DAVID!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Woww...Olivia...de-aia disparusi de pe mess Pana la urma a dat roade dansul ala

Sa va traiasca bebe David, sa fie sanatos, norocos si papacios, iar voi sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de el. mama curajoasa, taticul mandru de feciorul lui si bebe cuminte care a ascultat-o pe mamica si a venit repejor

39+ Victor Nicolas

AMR 6 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Berta fetele noastre sunt fotomodele..."suliete" cu le zice mamaie

Olivia felicitari pentru bebe David.

Fetelor care sunteti la a doua cezariana,va legati trompele?

Flory 38+3 zile Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani
AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Spiridusul ti-am trimis pe mess detalii despre grigore alexandrescu. sper ca le-ai primit.

36+

Mergi la inceput