Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 13
BraveGirl spune:
Felicitari OLIVIA!!!
Dar ce tacuta ai fost, n-ai spus nimc...pai se poate sa nu ne zici noua sa scoatem o agitata macar?
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
esaria spune:
Buna,
Am si eu o intrebare pt cele care fac cezariana.Cat dati la medicul anestezist?
23+
lauramiron spune:
Eu m-am gandit cam la maxim 300 Lei......acuma nu stiu tarifele pentru Bucuresti, insa pentru Bistrita este o suma super OK.
| Citat: |
| citat din mesajul lui esaria Buna, Am si eu o intrebare pt cele care fac cezariana.Cat dati la medicul anestezist? 23+ |
Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
lauramiron spune:
Felicitari, OLIVIA

si bine ai venit pe lume bebe David!!
alra spune:
hehe, felicitari Olivia!!!
daca vorbiti de carucioare, eu pe asta il am. il am de la laura si e ca nou. a tinut super, dar admit ca in ultima vreme am preferat unul mic umbrela, pe asta l-am tinut numai de hartaneala la drumuri accidentate.
noi l-am luat mov cu captuseala rosie in interior.
cu landou tot mov si scaun de masina maxi-cosi, asta se potriveste pe adaptoare.
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Ieri Olivia era stresata de faptul ca bebe David nu da nici un semn ca ar vrea sa vina pe lume
, nu mai avea rabdare si ii era frica sa nu ajunga la inducerea nasterii...si uite ca azi bebele le-a ascultat rugamintile![]()
36+
Thomas 
lauramiron spune:
Mariana28, noi ne-am impacat bine cu gama Klorane Baby cat a fost Rebeca micuta. Si acuma voi folosi tot Klorane pentru baita si ingrijirea pielii.
Mai greu e acuma cu alegerea samponului, ca Rebeca are parul foarte cret si lung....si necesita o ingrijire speciala, altfel nu-l mai putem pieptana.
BraveGirl spune:
Nu stiu ce e cu mine...desi m-am trezit la 12.30, mor de somn. Mi se inchid ochii...
Am vazut la Tv ca e targ agricol la Romexpo. Imi ploua in gura. As manca sunculita cu ceapa, branza de burduf 

Mai bine ma culc, ca risc sa ma deshidratez de la atata balit.
==========
Corina
36+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
alexutza_26 spune:
OLIVIA 
- sa va traiasca bebe David, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot binele din lume!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
34+
Theodora
PRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!