Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 13
BraveGirl spune:
Felicitari OLIVIA!!!
Dar ce tacuta ai fost, n-ai spus nimc...pai se poate sa nu ne zici noua sa scoatem o agitata macar?
==========
Corina 36+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
esaria spune:
Buna,
Am si eu o intrebare pt cele care fac cezariana.Cat dati la medicul anestezist?
23+
lauramiron spune:
Eu m-am gandit cam la maxim 300 Lei......acuma nu stiu tarifele pentru Bucuresti, insa pentru Bistrita este o suma super OK.
Citat: |
citat din mesajul lui esaria Buna, Am si eu o intrebare pt cele care fac cezariana.Cat dati la medicul anestezist? 23+ |
Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
lauramiron spune:
Felicitari, OLIVIA si bine ai venit pe lume bebe David!!
alra spune:
hehe, felicitari Olivia!!!
daca vorbiti de carucioare, eu pe asta il am. il am de la laura si e ca nou. a tinut super, dar admit ca in ultima vreme am preferat unul mic umbrela, pe asta l-am tinut numai de hartaneala la drumuri accidentate.
noi l-am luat mov cu captuseala rosie in interior.
cu landou tot mov si scaun de masina maxi-cosi, asta se potriveste pe adaptoare.
http://www.quinny.com/quinny/productdetail.aspx?id=25
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Ieri Olivia era stresata de faptul ca bebe David nu da nici un semn ca ar vrea sa vina pe lume, nu mai avea rabdare si ii era frica sa nu ajunga la inducerea nasterii...si uite ca azi bebele le-a ascultat rugamintile
36+Thomas
lauramiron spune:
Mariana28, noi ne-am impacat bine cu gama Klorane Baby cat a fost Rebeca micuta. Si acuma voi folosi tot Klorane pentru baita si ingrijirea pielii.
Mai greu e acuma cu alegerea samponului, ca Rebeca are parul foarte cret si lung....si necesita o ingrijire speciala, altfel nu-l mai putem pieptana.
BraveGirl spune:
Nu stiu ce e cu mine...desi m-am trezit la 12.30, mor de somn. Mi se inchid ochii...
Am vazut la Tv ca e targ agricol la Romexpo. Imi ploua in gura. As manca sunculita cu ceapa, branza de burduf Mai bine ma culc, ca risc sa ma deshidratez de la atata balit.
==========
Corina 36+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
alexutza_26 spune:
OLIVIA - sa va traiasca bebe David, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot binele din lume!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 34+ Theodora
PRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!