Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Oana, curaj si bafta in continuare. A treia incercare o sa fie si cea norocoasa, simt eu ceva...

Fetelor, cateva poze de la ziua lui Madi in contul Taniei. carmen o sa le puna si pe ale ei, cand va avea timp.

Scumpilici, unde sunt pozele cu Sebi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

gata: delivrat colier in stare buna! fara regrete, pe cuvant!
mady: saru'mana... saru'mana ... o sa ma rog pentru voi! aveti un suflet mare!
am uitat sa-ti arat cizmulitele maro ce mi le-am luat .. stii tu, cadoul tau.. sunt asa de moi si mumoase. si mi se asorteaza cu fusta aia de v-a palcut voua.. ca-mi doream aceiasi culoare.. te pup dulce inca o data

oana: te rog nu fii suparici.. conteaza mult sa nu fi stresata . ganduri pozitive va trimit si am sa ma rog pentru voi!

fetelor: lasand la o parte problemele mele personale care au fost cate in luna si in stele anul acesta.. nu vi se pare ca pralinele au avut un an greu? au fost si multe succese.. bebici "noi" si joburi... dar parca per total, a fost si inca mai este un an greu. of. eu o sa ma rog pentru voi toate , ca tare-mi sunteti dragi, si sunt sigura ca impreuna ne va fi mai usor.

si Doamne-ajuta sa trecem intr-un an mai bun pentru noi toate.
pupici

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Oana don`t give up! Am cunoscut acum cativa ani aici pe forum o tipa care nu reusea si nu reusea cu nici un chip sa ramana gravida desi isi dorea lucrul asta atat de mult. O perioada de un an nu am mai vorbit si deodata am primit un email de la ea, avea sa-mi faca o surpriza... pe nume Maria. Asa ca vezi? Intr-o zi vei avea si tu puiutul tau
Tania, i-am cumparat bilet mamei mele, va veni pe 21 luna asta pana la sfarsitul lunii, asa ca pregateste-te de o vizita in perioada aia

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Fetelor am pus pozele de la Mady pe contul nostru comun. Vizionare placuta

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara praline scumpe si dulci,

I'm back !
Si inainte de orice vreau sa stiu si eu, ce e aceea "seara sexuala"? Miri?

Pup fetele, revin,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

sex in grup

Mergi la inceput

Antoanela, seara sexuala inseamna o prezentare de produse de natura sexuala , produse pe care noi le putem cumpara daca dorim acest lucru. Nu vii si tu? E distractiv

Va pup pe toate

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

sex in grup

ai fantezii de astea ardeiashule? ntz ntz ntz mai eu te credeam ingeras, da` e bin de stiut

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

mai in grup chiar n-as face-o//
no.. dar nu mi-am vazut barbatu de 2 luni.. si stau prost la capitolul "rabdare". se vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oana, imi pare asa de rau sa aud ca n-a mers....... draga mea, eu stiu ca tu esti o fata cu multa ambitie si cu multa vointa, nu te da batuta, o sa reusesti, stiu asta, o simt, multa bafta in continuare, Dumnezeu sa fie alaturi de tine.
Carmen, ce veste minunata!!! Abia astept sa mai stau de vorba cu mama ta pt ca ultima oara a fost pe fuga. Hai ca mai e putin.
Antoanela, bine ai venit acasa!!! sau poate ca acasa la tine e in Romania...nu stiu...
Vreau sa-ti spun ca ai doi copii tare frumosi, eu sunt singura care te-am cunoscut impreuna cu familia la aeroport. Sa va traiasca copilasii si sper sa reusesti sa le intalnesti si pe restul pralinelor. La seara sexoasa (asa o numim noi) va veni o persoana care ne va prezenta diferite obiecte de imbracaminte si nu numai care ajuta la cresterea libidoului. Dar nu asta e important pt noi ci faptul ca ne strangem la un loc si ne distram de numa'. Facem haz de toate cele, le mirosim, le probam, le incercam,(mai si cumparam), ne pozam...si uite asa petrecem o seara super.
Ardeiash, of saracuta de tine... te inteleg... pana la urma poate punem mana de la mana si-ti luam o jucarie care sa substituie lipsa sotului. Si-ti promitem ca nu-i zicem nimic!!! Numa sa nu devi dependenta!!!!!
Fete, va pup, ma duc sa mai fac un efort si sa calc cateva rufe ca azi a fost o zi tare grea, am muncit in gradina alaturi de gradinar, am re-plantat buxus-ii in alta parte. Dar asta e alta poveste.
Va pup si va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput