Praline belgiene (31)
Raspunsuri - Pagina 9
danyelana spune:
Salutare pralinutze,
Mady, in primul rand vreau sa-ti multumesc pt dupa-amiaza minunata pe care am petrecut-o la tine. Bucatele au fost gustoase, gazdele primitoare si vesele, cu un copil extraordinar. Multumesc mult pt complimentele facute, chiar m-au uns la suflet mai ales ca stiu ca sunt sincere si vin din suflet. Sa stii ca si mami a ta e o frumoasa si o tanara de crezi ca iti e sora mai mare.
Si daca veniti la rudele de la Huy, puteti sa ne faceti si noua o vizita, ne-am bucura tare mult si ne-ar face placere.
Scumpi, iti multumesc ca mi-ai permis sa fiu pernuta pt bebe Sebi si abia astept sa-l vad data viitoare.
Carmenutza, ma bucur ca te-am vazut si mai vorbim la telefon.
Oana, imi pare tare rau ca nu este pozitiv dar sunt sigura ca a treia oara e cu noroc. Doamane ajuta si iti tin pumnii.
Ana, ai o fata de-ti vine s-o mananci cat e de desteapta si de vorbareata. Va astept la ferma cand doriti, doar sa dai de stire
Otilia, ma bucur ca te-am cunoscut si esti o fata tare faina. Sper ca nu te-am speriat.
Ardeiash, Tania, Ror, Miri mi-a facut mare placere sa va revad si sa ne mai conversam.
Miha, Nina si Nora ma bucur ca v-ati distrat acolo unde ati fost.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bepii punem mana de la mana |
asta da solidaritate!
multma fain Tania.. ce draguta esti tu!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
hei fete... nu e tocmai buna postarea imediat dupa discutia de inainte .. da na.. asta e
exista printre voi doritoare sa intre pe forumul de discutii al bisericii sf nicolae? daca da, spuneti-mi si va indrum pashii
pup pe toate fara exceptie
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Carmen primit ofline-ul saru-manapupam fata
fetelor multumim de gandurile bune!Imi pare rau ca nu v-am adus vetse buna dar lasati ca la anul ne bucuram de doua ori si la mine si la Rorutz!!
carmita_baby spune:
Cu placere Oana
Nina, Scumpilici multumesc mult de ajutor azi
Ma duc sa fac lasagna acum, Dumnezeu cu mila ce o iesi
Mello motanelul iubit
ror spune:
Oana, sa dea Domnul sa ai gura aurita!
Pe 26 o sa aflu rezultatele analizelor si implicit cand si spre ce o sa optam. Am deja emotii.
carmita_baby spune:
Oana poate o sa va bucurati de 3 ori, odata si pentru mine
Rorutule iti tin pumnii Doamne ajuta sa fie bine
Mello motanelul iubit
miri_mik spune:
neatsa...
sunt nitel dezamagita, din trei motive:unu, n-am barbat. nu-i bai, mai respira si el prin germania. sunt singura acasa cu piticii si ma cam impart in jdemii de bucatele.
doi, am incercat ieri noile uniforme si... nu au marimea 48 la sarafane... si era singura chestie din toata uniforma aia care-mi ziceam c-aspurta-o cu placere. nush ce doare mai tare, sa fii discrimint pe temea de limba, de origini sau... de marime la haine:( vezi doamne directiunea a hotarat ca sarfanele se fabrica doar pana la marimea 44... deci un numar mai mic pt mine.
trei, prietena mea, cea pt care m-am tinut de capul lui miha sa organizeze piji party sambata, vine sambata dar are intalnire cu un cineva... deci ea nu vine la party, eu insa vin! si-mi cer scuze si ma simt prost ca pretena mea... si-a facut planuri. va dati seama ca nu o s-o vad decat duminica intr-o vreme? ...
pe de alta parte, am primit telefoane d ela organizatoarele de prezentari (funnyhome si marieL) ca s ane punem de acord pt o prezentare. le-am spus c ama inteleg mai intai cu voi, si daca aveti chef, le punem impreuna intr-o dupa-amiaza. poate va vin idei sid e cadouri de craciun, stiu eu? va ganditi? tanti d ela funnyhome a spus ca poate face o prezentare selectiva de o ora, cu bijuurile ma gandesc ca am putea ramane dupa. mie tare mi-ar palce s ale vadlive, ca ce-am vazut la ladies at the movies cu carmen... erau chiar frumoase.
vapumpez si ma intorc la pregatiri de scoala...
EDIT: la searasexi se pot palti produsele cu bancontact.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Mihaela1171 spune:
'neatza!
Ror sigur ca ne pregatim de pijamale ; cat despre instructiuni le-am pastrat pe toate pentru.....soata mea ; voi nu trebuie sa faceti nimic, doar sa.....veniti cu.....pijamalele sa ne simtim mai comod; cat despre adresa, cine are nevoie va rog sa-mi spuneti si o voi trimite pe PM;
Miri nu fii suparata in legatura cu Mihaela, sunt convinsa ca vom avea si alte ocazii sa ne cunoastem ;important este sa petreceti voi cat mai mut timp impreuna;
O zi buna tuturor