Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Madi, draga mea, eu n-am avut timp pana acum sa scriu aici si sa-ti multumesc din toata inima pt primirea atat de calduroasa si generoasa. Ca deobicei ati fost la inaltime adica niste gazde excelente. Mama ta mi-a mers la suflet, este o persoana deosebita arata muuult mai tanara, este frumoasa si mai ales e de-a mea din Dobrogea si unde mai pui ca vorbeste tatareste cu accent adevarat. Am ramas uimita si plina de admiratie. Nu mai spun de Dominique de la care nu puteam sa-mi iau ochii. Este atat de dulce si frumos copilu asta ca-mi venea s-o mananc. Inca o data la multi ani si sa dea Domnu sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si visele sa ve devina realitate.
As mai fi stat cu voi ieri dar chiar si asa plecata pe la 4.30 am intarziat la intalnire. Trebuie sa va zic ca de fapt mi s-a pregatit o surpriza de Swa si familia lui. Deci: ajungem noi acasa dupa o goana nebuna pe autostrada, repede ma imbrac cu ceva "fancy" la recomandarea lui Swa, el isi trage costumul cel nou si cravata (ceea ce se intampla rar), eu rochie rosie cu decolteu adaaanc si vestitele cizme rosii sexoase si plecam la drum. In 5 min am ajuns la un restaurant in apropiere destul de vestit prin zona dar care nu cerea totusi tinuta abordata de mine. In fine, putin (f putin) dezamagita intram in restaurant, chelneru (care ma cunostea), ma pupa si se uita la mine cam ciudat....hmm.... cand intorc privirea intr-un salon mai intim ce-mi vad ochii? la o masa intinsa statea tot familionu copii, nepoti numai zambet si in cor cu totii "surprize". A fost o surpriza de proportii, la asta nu m-as fi asteptat pt nimic in lume, am fost atat de fericita sa-i vad pe toti acolo stransi, fericiti si asta pt mine!!! a fost o seara excelenta, am mancat bine, baut bine apoi am venit acasa si am continuat.
Si astfel a fost dezlegat secretul care plana in jurul meu.
Nora, noi am sarbatorit 5 ani de casnicie iar voi dublu!!! Va doresc sa fiti sanatosi, sa puteti sarbatori inca multi ani de-acum incolo acest eveniment alaturi de cei doi superbi baieti ai vostri.
Dragele mele praline, trebuie sa va spun ca si eu la randul meu m-am simtit tare bine alaturi de voi. Dar oare cand nu m-am simtit bine cand ne aflam in acelasi loc?
Sunteti cu toate niste frumoase, voioase, bune, spontane si aveti niste copii superbi. Mariuca ne-a furat inima la toti cu vorbitul si cu naturaletea ei iar Sebastian e un flacau frumos foc si cumnite cum si-ar visa orice mama. Sa va traiasca pruncii dragi mamici!
De asemenea trebuie sa va multumesc pt cadouri. M-ati coplesit pur si simplu cu atatea atentii. Ce bine ca va am!!!
Melinav, ma bucur ca te-am cunoscut in sfarsit, scuze pt confuziile de la inceput, nu mai stiam care mamica esti; cea cu un copil sau doi......in ultima vreme au aparut cateva fete noi la praline si de aceea exista confuzie. Dar odata ce ne-am cunoscut personal confuzia dispare.
Mihaela, un pic cu intarziere iti urez un calduros LA MULTI ANI cu ocazia zilei numelui, sa fi sanatoasa, sa ramai la fel de frumoasa, plina de viata si bunatate asa cum te stiu.
Morgane, draga mea, te-am lasat la urma nu pt ca ai fi ultima pe lista pralinelor ci pt ca pt tine in aceasta perioada e nevoie de atentie speciala, ai nevoie de mult suport moral si caldura sufleteasca a celor apropiati si implicit al pralinelor. Noi te iubim si cred ca sti asta si am dori din toata inima sa te putem ajuta. Ne-am tot intrebat cum putem s-o facem. De aceea te rugam frumos sa vi la pijamale cu Bianca si poate aura noastra pozitiva iti va face bine. Conteaza mult apropierea fizica si comunicarea directa. Te asteptam cu drag.
As fi vrut sa scriu despre fiecare in parte pt care am numai cuvinte de lauda. Mai, de unde am putut sa ne strangem cu toatele una si una?
Dar se pare ca mi-ati luat-o inainte cu descrierile, sunteti "cool" ce mai!
Va pup si va doresc tot ce e mai bun si frumos pe lume.
PS: Si vrem pozeleeeeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mai mai mai ce active sunteti fetelor, eu una abia acusica m-am trezit pentru ca ieri am stat pana tarziu la tv.

Maducule, multumim mult de tot pentru primirea calduroasa nu este nimic nou, pentru ca asa esti tu de obicei, foarte foarte primitoare. Iti urez inca odata sa fi fericita pentru totdeauna alaturi de familia ta iubita. Nu trebuie sa imi multumesti, a fost o placere sa fim acolo! Si eu sunt super mandra de finutul meu si sunt pe atat mandra de Scumplici, pentru ca este o mamica adevarata!
Am sa vin intr-una din zilele astea pe la voi, dar deocamdata nu-ti pot spune precis cand. Am sa te sun eu sa vedem ce si cum
Ardeiash, ma gandeam eu ca era colierul de la noi, dar nu eram sigura, in orice caz fiind ziua lui Mady, era de asteptat ca era ceva destinat ei. Nu fi trista, ata ete
Danielana, subscriu la ce au zis fetele, se vede clar ca iti merge bine si ma bucur din toata inima! Mai vorbim la telefon
Oana ieri i-am spus baiatului ca am vorbit de el si ca tu ai spus ca este unic in Europa (prietenii stiu de ce ) a zambit dulce si mi-a spus ca este foarte dragut din partea ta sa zici asa ceva frumos despre el. A fost impresionat
Fata in legatura cu ce am vorbit ieri, eu sunt sigura ca in curand vom primi o veste de la tine buna. Totul va fi bine, vei vedea!
Mikule, ce sa-ti zic ai fost in mare vereva ca de obicei, eu nu stiam ca lucrasei ieri, ca aratai fresh.
Melina, ma bucur ca ne-am cunoscut si poate ca ne vom mai vedea, chiar la pijama party poate
Nora, Nina, Miha, sper ca v-ati distrat mult mult de tot

Lucica, sa sti ca noi iti suntem aproape, iar daca nu incercam sa te contactam prea des, asta este pentru ca nu vrem sa te deranjam, insa daca ai nevoie de noi give a yell and we`ll be there!

Fetelor nu v-am scris tuturor in parte insa vreau sa va spun ca m-am bucurat tare mult sa va vad!

Va pup pe toate cu drag

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

he he .. Maduc.. stai linistita .. bineinteles ca ti-l dau inapoi..
problema era ca era in punguta pe care mi-a dat-o Ror pentru ziua mea.. dar punguta a fost sub masa.. si probabil ca respectivul colier era pe masa.. si a alunecat direct la mine.. he he .. ce faza.. mi-a placut de rorutz.. ce-am mai ras de faza.. hi hi
cu adevarat amuzanta!

va pup si va doresc o saptamana super frumoasa.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

sara buna!

am intrat sa ma pun la curent cu pareri si impresii:))) dar nu puteau fi decat ecorui superbe la intalneala de aseara!

melina, bine ca te-am cunoscut! noroc cu madi, ca altfel paote ne maia scundeam mult dupa degete:))

scumpi, m-am dat de ceasul mortii ca n-am stiut de sebastian. nu-i bai, ma "rascumpar" la noaptea de sex:)))ca vorba aia... amsa-ti deschid calea spre un "fratior":)))te conving io ca procesul tehnologic ne place:))

tania... pai am ramas fara de cuvinte, evidemment ca nu putea ramane seara in coada de peste! s-apoi meriti ceva deosebit! si... po-ze!

nora, 10? nah, primii 40 sunt mai grei, restul.. e floare la ureche! la cat de multi sinceri unul langa si cu altul:)

anamana, enervanto! mancati-as frumoasa aia mica de goanga cu coditsa si cu "ndudu" dupa ea! poate poate ma prezint pe post de cuscra, ce zici? unu din doi tot trebe sa se lipêasca. de-s ai mei mai mototoli asa... ii struneste mariuca:))

ardeiash! ptiu ptiu ptiu! daca te-ai gatit special pt noi, e de bine! ss-o mai faci pt tine ca asa de faina ca ieri nush cand te-am mai vazut! mah, ereai beton! asa-mi place sa-mi amintesc de tine. cand zic pikantsel acu, ma gandesc la cizmele tale al naibii de asortate cu fusta si iutsa! delicious!

danielana, ca tot suntem la capitolul tinute, pune mama si mananca sa stea pantalonii sa nu-i pierzi! ca stralucesti de nus e poate, asta e semnul cel mai clar ca-ti merge bine! si ma bucur! tare! numa un amendament am:prodeo:))

rooooooooooor, frumosule! tacutule! ai vorbit ieri! ai planuri! ai trecut la atac! a new you! asa mama, pune mana si fa tot ce trebuie in timpul cat ai scurt. c-apoi totul se aseaza in matca. si io tin pumni:)

carmen, tot frumoasa! si mandra foc de sebastian - de care sa fimseriosi ca nu cred ca nu se indragosteste lumea instant, si d emamica lui - foarte cool si degajata (jos clopu!) - care e un finuts pe cinste. dar si ce nashica are el... nu maia re nimeana, este?

o a n a... asteptam verdictul.

madi, elena, george si marie dominique: numa si numa cuvinte de lauda! adica... george, esti criminalul in serie nr1 pentru vinete si buchetul de flori cel mai impresionant ce l-am vazut io vreodata in viata mea d eumil muritor! ai cam disparut tu asa la un moment dat, dar de-as fi fost barbat, cu atatea fete primprejur... nu cred ca as fi avut prea mult loc de intors:)))

elena, de acord cu ce zice tania! frumoasa foc, tanara in toate! mama ideala pentru postul de "sora mai mare". ne-amlins pe bot de bunataturi si aspre felicitari ca ai reusit s-o mai domolesti pe madi care stim noi ca... daca intra in priza uita s amai iasa:)))

madi draga...nu te scuza tu pt ce nu e cazul. drept ca am urmat o reorientare de cariera ashea pt o dupa-amiaza, da nu mi-au picat nici inelele si nici nu m-amspetit ingrozitor:) si in plus de nu ma punea elena in tema... tu nu indrazneai sa zici nik, ca te stiu io! dar fu bine, lumea fericita, multumita, si eu cu lumea:) asa... si canile alea, daca chiar vreis a le arunci... arunca-le la mine:)))

marie-dominique, un bombonel de fata! sa-i spui lui mami ca potimanca linistita painita cu cereale. macar are gust si e interactiva: rozi semintse:))) dar chiar si daca nu primesti, tu tot o frumoasa esti, o cuminte de poveste! nah, cand mai da somnul pe la gene parca parca nu mai esti atat de ingaduitoare dar...esti o grozava! si daca mariua il ia pe bruno, poate-l iei tu pe sacha?

si...morgane... care ne citeste si ne spune rar si cu durer ein suflet ca i s-au naruit visele si s-au prabushit fundatiile... fata draga, cum ziceam cu toatele ieri, noi nu putem decat sa-ti spunem ca suntem alaturi de tine, ca te vrem cu noi, ca suntem convinse ca si doar avandu-ne aproape ai sa te simti pret de cateva momente iubita si apreciata la adevarata valoare! cu toatele ne gandim la tine, cu toatele ne straduimsa-ti intindem o mana de ajutor, un umar de plans, un kleenex pentru sters rimelul daca e nevoie! de aia... vino la pijamale! please, pretty please! adu-o si pe bianca! pliz pliz pliz! si p-orma, adic aina celasi context, si la seara sexuala! pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!

miha, io am fost azi pana la tine de 2 oi. prima data am ratat iesirea de pe national, a doua oara nu eraia casa:)))) cred ca aia e casa, nu? aia cu buline in geam:))) acu stiu unde stai si cand oi descinde cu mashina me ain ograda ta... sa te tii intoarcere cu frana de mana:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nina! nu-mi ieseai la socoteala! fata, tre sa zici musai ce le dai alor tai dimineata la jcoala. ca io-s in dubii.

si merg la somn. ca maine... d ela 5:( si nu va spun ca azi am ajus sa regret ca ams emnat inca un contract asa o zi de tot rahatu avui

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Fete dragi, nici nu am cuvinte sa va spun cat de bine m-am simtit cu voi, nu am avut niciodata asa bune prietene ca voi, suntem un tot unitar cand suntem impreuna, va iubesc!
Madisor dragut iti multumim din inima pt. primire, esti o gazda minunata, mi-era tare dor de tine si ma bucur mult ca ne-am vazut, va multumim pt. cadou, iar Dominique este o dulceata de fetita, imi vine sa o pap cand rade cu dintisorii ei frumosi, ne-am jucat bau, tare scumpa mai e! Si ma bucur tare ca am revazut-o pe mamica ta care este o tinerica, o draguta si o frumoasa!
Miri mai dar nu-ti face griji, tu mi-ai dat multe multe hainute care mi-au folosit tare! Pupici si de-abia astept seara sexoasa
Tania straluceai de numa! Iti multumim din inima pt. cadouri. Chiar cu o zi inainte am mers la c&a si ii spuneam lu' Carmen ca-mi place setul acela, l-ai nimerit la fix . Si ce surpriza ti-a facut Swa, palaria jos!
Robertina va doresc din inima sa vi se indeplineasca visul. Si tie iti multumesc mult pt. cadouri, esti o super draguta ca intotdeauna . Si cand ai timp te asteptam pe la noi!
Oana iti tin pumnii stransi, de-abia astept sa tin si eu in brate gagalicea ta
Melina ma bucur ca te-am cunoscut, esti o finuta, sper ca nu te-am speriat si sper ca ne vom revedea!
Ardeiash ai aratat super, si io nu fac complimente asa la intamplare! Dar colierul tot tre sa-l dai inapoi chiar daca se potrivea cu tinuta
Carmen nanica te pupam dulce! Si noi suntem mandri sa avem o nasica asa de mumoasa si calda si si si si!
Ana de tine nici nu mai zic ca ma oftici tare . Sa-mi dai neaparat scris dieta minune, ma, stralucesti, dar nici nu e de mirare cu o mandrete ca Maria!
Danielana da tie iti prieste tare viata in doi se vede ca esti fericita ca you are glowing ca un pom de Craciun! Iti multumesc ca ai fost patut cu pernuta pt Sebastian
Nora ce frumos ati sarbatorit!
Nina, Miha sper ca v-ati distrat pe unde ati fost! Pupi
Luci ne gandim la tine, iti suntem alaturi! Si Sebastian iti trimite pupici zburatori!

Sper ca nu am uitat pe nimeni, va pupic pe toate, somn usor

Aaa, am pus poze noi cu Sebastian, la request-ul Oanei

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

`neata dragi pralinitze

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru urari, sunteti super dragute , ma bucur tare mult ca v-am cunoscut!

Mady felicitari pentru petrecerea organizata, ma bucur foarte mult ca v-ati distrat, dar totodata eram convisa ca nu se putea altfel .

Nora felicitari pentru cei 10 ani de casnicie, si multi inainte!

Tania si voua va doresc de asemenea numai bine, multi ani inainte la fel de fericiti si senini! si pe mine m-a lasat fara cuvinte surpriza lui Swa, nu incape vorba cat de mult tine la tine.

Miri intradevar casa cu 'buline' este a noastra, dar puteai si tu sa treci cand eram acasa, beam si noi o cafeluta! Dar felicitari ca ai gasit-o, caci de cele mai multe ori nici gps-ul nu o gaseste!

Vq pupicesc si va doresc o zi buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

OANA??????

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la mine parca a fost primavara astazi.. ce-mi place!

hei fete... stati linistite.. nu-mi pare rau ca dau inapoi colierul . l-am vazut la lumina si nu-mi mai place
am glumit.. nu sunt petricele maro ca bluza mea.. sunt negre cu nuante de mov inchis.. ceva.. deci nu mi se potrivesc

miha: un la multi ani suplimentar!
ia sopteste-ne si noua ce tre sa aducem pentru sambata?

bepii va cant multi ani la casnicia voastra, ca n-am apucat sa va urez nik si ma bucur tare mult ca ai petrecut bine.. in felul acesta o sa-ti aduci aminte de aceasta aniversare mereu..
nora" la multi ani si voua si sa va bucurati de cei 2 copkilasi minunati pe care-i aveti..

melina; merci de link..
si la toate va multamemesc de complimente.. ma simt bine*n pielea mea.. desi n-am fost niciodata mai grasa ca azi. :(..dar vad ca la voi : haina-l face pe om , bre... ia mai ganditi-va!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

V-am promis ieri ca intru sa va zic: negativ , asta este, vom vb cu doctorul de ce si cum si probabil (daca totul emrge bine) in ianuarie-februarie incercam a treia oara

MADDY, multumesc pt ziua de sambata, a fost extraordinar, m-am simtit foarte bine(iarta-ma daca acum nu ma simt ins tare sa zic mai multe dar a fost foarte foarte frumos)!

Pupici tuturor fetelor!

Mergi la inceput