Constanteni doritori de pisici sunt aici?

Constanteni doritori de pisici sunt aici? | Autor: ramoneloo

Link direct la acest mesaj

Eu sper ca da,asa ca dc auziti in stanga si-n dreapta ca vor sa adopte un pisic(motanel si pisicuta) anuntati-ma si pe mine,o sa trimit niste poze cu ei,sunt dulci foc,au cam 2-3 luni,i-am deparazitat intern si extern,urmeaza sa-i vaccinez saptamana viitoare,papa bobite de orice fel,nu-s pretentiosi...Ah,sa nu uit,ii cheama Felix si Fiona,parol ca-s niste figuri astia micii...hai sa vedem,este Constanta on-line?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

Nimeni?Nici macar din imprejurimi?
Pe mama pisicutilor am internat-o la un cabinet veterinar,pe langa infectiile la ochi si nas are fisura de palatin,adica a primit un sut in botic atat de tare incat i-a fisurat cerul gurii.In curand va fi operata si sterilizata,deocamdata nu poate suporta o astfel de interventie pt ca nu are cum sa respire sub efectul anesteziei...crunta soarta,la cat de blanda este saraca pisica.N-a vazut in viata ei litiera si totusi,numai acolo isi face nevoile,iese din cusca de la vet pe care o considera casuta permanenta,se gudura de picioarele doctoritelor,face 'cozonacei' in aer si apoi intra singura inapoi,e pur si simplu uimitoare.
Incerc ca macar puilor sa le gasesc un stapan,sa nu aiba aceeasi soarta cu a mamei lor...oare chiar nu e dispus nimeni sa le acorde o a doua sansa la o viata mai buna?

Mergi la inceput

motanelul a fost adoptat.ramane fetita...din seara asta are si carnet de sanatate si primul vaccin.asa ca noi avem rabdare si asteptam cuminti,poate-poate va decideti si o adoptati si pe ea.

Mergi la inceput

pisicotii si-au gasit stapani.cateva poze cu ei inainte de a pleca catre cautele lor,aici:
[URL=http://good-times.webshots.com/album/568525252MnYcpE][/URL]

v-am zis ca-s dulci foc,nu?

Mergi la inceput

mda...vad ca e invalid.incercati aici,poate asta merge:
http://good-times.webshots.com/photo/2773247220103924249NVzPYj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Ramoneloo, sunt foarte frumosi pisicutii, ma bucur ca si-au gasit stapani!

Ioana Driving in my car
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Ioana,multumim.Sunt incantata ca si-au gasit casute,ca sunt in siguranta,cu papica,apa si acces la vet ori de cate ori este necesar.plus afectiune si dragalit.macar ei vor avea o soarta mai buna;mamica lor a fost sterilizata si acum continua tratamentul pt infectiile de la ochi si nasuc.Pe langa fisura de palatin exista si banuiala ca ar fi vb si de fracturi craniene,astept rezultatele radiografiilor si sper sa nu iasa pozitive,prognosticul in cazul asta este sumbru...eutanasia:(
pisica este f f blanda si sincer nu-mi pot imagina ce fel de suflet a avut omul care a batut-o in halul asta si cu ce l-ar fi deranjat animalul asta amarat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Buna Ramoneloo!

Ma bucur ca pisicutii tai si-au gasit stapani,... Pisica de la bloc tre sa fete ... i-am facut casuta dintr-o cutie de carton captusita cu polistiren si e f fericita k sta la caldurica... sper sa reziste puiutii la frig... pe ea o voi duce la sterilizat ... iar pe puiuti voi incerca sa-i dau spre adoptie.... Doamne ajuta... Vecinii nu vad cu ochi buni actiunea mea dar nu-mi pasa.... Sunt f multumita ca ajut un animal...

Imi pare tare rau de pisica batuta... nu pot concepe cat de inuman poti sa fii sa dai intr-un animal nevinovat... sa-l omori in bataie... mi se rupe sufletul cand vad animale in suferinta....

TE pup! Numai bine!

Pupici! Numai bine!

Mergi la inceput

Kerstin,eu am dus pisica mama la sterilizat in timp ce era gestanta,ar fi avut 4 pui condamnati sa traiasca pe strada,in frig,cu mancare din an in Paste,plini de toate cele,fara sa stie vreodata ce inseamna mangaiere si siguranta.Te astept pt detalii pe mess,nu m-a costat absolut nimic sterilizarea,cazarea...nici macar mancare nu mi s-a cerut sa-i duc,litiera sau mai stiu eu ce;cand se va intrema ma vor suna sa merg s-o iau acasa.Trebuie sa te misti destul de rapid,inainte sa fete;dc vecinii nu privesc cu ochi buni ceea ce ai facut,e posibil sa le vina alte idei,gen otravit,pus in punga si aruncat pe cine stie ce camp,ca asa-i 'omul bun la suflet'.
Din nefericire,pisicuta mica este din nou disponibila pt adoptie,maine mi-o aduc inapoi pe motiv ca are prea multa energie...deh,sunt unii care nu stiu ce vor...vor pisic mic,dar sa fie cuminte ca unul adult,care nu mai are chef de joaca.Asadar,cine-si doreste o pisi mica,'energica' la cele 3 luni ale ei,sa ia legatura cu mine;ar fi pacat sa ajunga inapoi pe strada fiind deparazitata,cu primul vaccin facut,cu carnetel de sanatate:(
Kerstin,te astept pe mess,da?

Mergi la inceput

Deci...pisipoanca se crede ...caine.Are o minge de cauciuc si i-o arunc iar ea mi-o aduce inapoi.Plus ca doarme in cele mai adorabile pozitii,energica este cand are chef de joaca,restul timpului il doarme sau ma spala pe mine pe cap,de parca as fi puiul ei:)Chiar nu vrea nimeni o matzulina adorabila,nu vrea nimeni sa-i ofere un camin in prag de sarbatori si putina afectiune?Am pus si cateva poze noi cu ea aici:
http://thumb9.webshots.net/t/55/755/8/52/39/2764852390103924249UFpTvd_th.jpg

Mergi la inceput

pff...complicat:)
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2764852390103924249UFpTvd][/URL]

Mergi la inceput