Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Boo spune:
Anca sincer nu stiu daca e mai bine, doar ca nu mai plange asa rau. Dar de mancat tot nu mananca bine... Nu stiu cum sa ii recoltez mai repede coprocultura si sa o duc.. Aveti vreun sfat ???
300 spune:
Anca, ma bucur ca ati dormit bine. Cred ca se cunosc orele alea de stat afara.
Fetelor, eu am niste solduri cat china, numa 96 de la 82-85 initial, ce e mai tragic e ca simt ca oasele mele s-au dilatat. Oare in cat timp trebuie sa ne revenim? Mamici de bb2 voi cum ati ramas dupa primul copil?
Burtica se retrage frumos, macar atat, desi sunt departe de aparitia zvelta de pe vremuri.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
andy.p spune:
boo imi pare rau ca aveti probleme,nush ce sa zic cu kk,atata timp cat e asa de moale nush cum ai putea sa recoltezi.Cat de des face ?
ramo e bine daca nu te stresezi cu treburi casnice,pe mine si astea ma obosesc acum de numa.Cat despre silueta..nu mai zic ca ma enerveaza ca nu mai intra blugii pe mine din cauza soldurilor,mai am si un pic de burta si ma dispera linea nigra care inca e in toata splendoarea.
La prima sarcina mi-am revenit mai repede...se vede ca am imbatranit
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
cocutica spune:
Multumim ca ne-ati trecut in listuta (Numai ca Elena e nascuta pe 4 iunie 2006...multumim)
Si noi suntem chiaune astazi...dupa o noapte cu treziri din ora in ora, reusisem sa adormim atat eu cat si Maria (Elena e la bunici) si ma gandeam ca poate reusesc si eu sa leg vreo 3 ore...dar s-a facut verificarea la gaze in bloc si uite asa am fost trezite si....ochii mari pe pereti
Eu sunt un pic uimita de programul halucinant al Mariei, pentru ca Elena dormea noapte, manca la 4 ore(dar formula) si nu avea colici. E...uite ca Maria nu doarme noaptea, manaca la cerere(san) si are niste dureri de burtica de-i plang de mila. noroc ca stiu ca trec toate pe masura ce creste....Insa ceea ce mi-a pus capac e faptul ca de vreo 2 saptamani are si aza zisa "falsa constipatie", adica nu face caca 3 zile, iar daca ii pun supozitor are scaunul normal si nu are dificultati in a-l elimina. Eu inca nu am curaj sa o las mai multe zile fara sa faca...abia astept sa mergem la doc pentru vaccin si sa ii prezentam si dilema asta
Cam cu asta ne ocupam noi
Va dorim sanatate tuturor, multa laptic si nopti linistite
Nocom spune:
Neata,
Mamici care inca nu ati facut botezul bebeilor, am gasit niste marturii dragute, mie imi plac ff tare, ca sa dati cadou invitatilor.
Daca va intereseaza....
http://www.o r g a n i z a r e e v e n i m e n t e .ro/produse/1072-CADOU%20MARTURIE%20RAMA%20FOTO.htm
am pus spatii la nume, sa le stergeti ca sa mearga siteul
Va pup
mami de Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
_irina_ spune:
pupici mamici si pitici,
cu programul, noi avem program numai noaptea (ma bucur ca macar atunci avem program ca se poate si mai rau). Ziua facem cum vrem noi, dar in special o zapacim pe mami care abia ajunge si pana la baie.
Mai nou reactioneaza la carusel, ii place, problema e ca am luat un carusel cu cheitza si tot trebuie sa fug sa intorc cheitza. Si cand ajung acolo ma vede si nu mai vrea sa se uite la carusel, vrea la mie in brate si tot asa ne distram.
Leah si noi am vrut sa luam bouncer din ala, din pacate era ultimul si era montat si din pacate am gasit si cateva defecte... pana la urma m-am razgandit, momentan nu sta decat in brate, nici macar langa mine nu vrea sa stea deci nu cred ca ar fi acceptat sa stea in bouncer.
fericita de - Andreea
simodina spune:
Boo eu nu am recoltat niciodata la Serban, m-am dus mereu cu pampers-ul. Dar daca e asa moale nu stiu ce sa zic, pandeste cand face mai mult si te duci cu ala. Eventual da un telefon la centrul de recoltare sa te sfatuiasca ei - vezi la Babes, eu cu ei am vorbit prima data si mi-au zis sa le duc pampers-ul direct.
monica_dicut spune:
Nocom, cu ei mi-am facut io nunta . Tipa e o cunostinta de-a noastra, o foarte buna prietena a nasilor. Are numai lucruri de calitate. Sincer.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
khristin spune:
Andyp, 300 multumim de aprecieri
Simodina, noi am facut Prevnarul la 2, 4 si 6 luni si apoi doza a 4a la un an. Am gasit site-ul asta informativ si m-a ingrozit faptul ca mii de copii in Canada trec prin operatia de insertie de tuburi in ureche pt. a trata otitele repetate . Noi am scapat de nesuferitele de otite, desi fiimea a mers in comunitate de la un an jumate. Asa ca bineinteles ca planuiesc sa i-l fac si lui Chris negresit. Daca ai timp sa citesti mai multe: http://microbiology.mtsinai.on.ca/faq/prevnar.shtml Un alt vaccin pe care l-am facut impotriva meningitei e Menjugate, nu stiu daca se face in RO.
Aseara mami a urmarit alegerile la americani, big congrats to Obama , apoi am facut baitza, papat si m-am trezit prima data la 4 si apoi la 7. Bun program mi-am facut
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andy_galro spune:
Am fost cu Andrei la doctor pentru ca mi s-a parut ca este prea agitat si ca nu doarme destul ziua. Si ce credeti??? mi-a zis ca este perfect sanatos si foarte bine dezvoltat pentru varsta lui, isi tine bine capul si nu are nici o problema. Mi-a explicat ca nu toti bebelusii dorm la fel si unul care doarme bine noaptea nu mai are nevoie de tot atatea ore de somn si ziua.....mi-a mai spus ca intr-adevar somnul este important dar unii pot sa doarma mai putin.....sa fiu multmita ca doarme noaptea....i-am zis ca nu doarme decat afara si plimbat daca sta caruciorul sau masina incepe sa planga in casa vrea numai in brate daca-l pun jos iarasi plange si ii acordam atentie dar tot se supara la un moment dat si nu-l mai putem consola.....mi-a zis sa-l obosim: gimnastica, masaj, dans, pus pe burtica , ajutat sa se intoarca si tot asa ....si daca numai afara doarme sa-l scoatem de 2 ori pe zi cate2-3 ore si atunci isi va face somnul.....daca vrea in brate sa-l luam pentru ca are nevoie de protectie si dragoste dar sa nu-l tinem numai in brate...si tinut ocupat si obosit pentru ca are energie care trebuie sa si-o consume...mi-a zis ca ar fi bine ca cineva macar cateodata sa ma mai ajute si sa mi-l ia de cap macar 1 ora sau 2...dar la asta doar sotul ma ajuta cand vine dupa-amiaza de la servici) si mi-a zis sa-i dai Debridat ca are gaze si sa-l ajut cu asta sa le elimine mai bine si sa faca kk mai usor....in mare cam asta ar fi discutia....a fost amuzant ca si acolo a tras o tura de plans si cand l-a luat doctorita in brate numai plangea dar facea cate un oaaaaa!!! si i-am zis ca mie mi se pare ca se alinta...si a zis ca asa este dar nu am ce face...asa ii place si trebuie sa-i acordam atentia cuvenita.....deci fetelor trebuie sa-i tinem ocupati si sa-i obosim ca daca isi consuma bine energia dupa aceea dorm bine si ne putem si noi odihni mai bine.Bine ca este sanatos, ca e un scump si un dulce si il iubesc de numai pot si mai incolo poate vom reusi si noi sa ne facem un program mai bine definit si ziua.
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu