Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetele, ziceti-mi si mie cum trimit poze???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc mult pt raspunsuri andreea_and si simodina. As incerca metoda cu mulsul cu mana in tetina ca mi se pare mult mai OK decat cu pompa pe care trebuie sa o sterilizez de fiecare data... asa, tetine am mai multe si sterilizez cate 5 si am toata noaptea!! Insa pana nu incepe pitica sa suga nu curge nimik din tzitzi. O sa incerc ci comprese cu apa calda poate reusesc. Inca o data va multumesc de sfaturi!!!

babytza

Inca o intrebarica... chiar trebuie sa-i dau la fiecare masa COLIEFUL?? ca pitica mea manaca in unele zile si la 1 ora si ar insemna sa-i dau cam multicel??? Stiti cumva??

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza eu zic ca oboseala ti-a pus capac. Si psihicul probabil. Eu cand imi zic: asta e daca nu mai am san ii dau praf si uit si ma relaxez parca atunci revine productia iti pumnii sa fie bine.

preety eu am facut Clexane dupa operatie si am avut voie sa alaptez fara probleme si nu ii pun nimic pe fata cand il plimb. Afara il imbrac cu sosete, pantaloni, body cu maneca lunga, tricou cu maneca lunga si pulover. Daca sunt peste 15 grade capul gol daca nu o basca subtire de bumbac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

babytza, bravo, sunt alaturi de tine si trebuie sa reusesti sa alaptezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va poooop si ma duc sa fac baie soricelului apoi papa si bag si eu somnic
Va urez o noapte linistita

LE: Nocom eu asa i-am dat, la fiecare masa. Dar ai si tu dreptate , daca cere la ora e cam des. Sa intre Nadina sau Kid sa te ajute. Ele l-au folosit cu succes.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am venit si noi de la vizita la doctor de 4 saptamani si raportam cu mandrie 5,2 kg si 56.5 cm...super bine zic eu sa ia 1,5 kg si 3 cm de la iesirea din spital . Ne plimbam zilnic indiferent de temperatura, iar noaptea ne trezim o singura data. Inca o data m-am convins ca bebe scoate mai mult din tzitzi decat orice pompa.

Tzitziri, la noi cu mastita a fost durere ....dupa 3 zile de frisoane si febre si sfarcurile cu rani , am ajuns la doctor care m-a pus urgent pe antibiotic si tylenol. Teama mea cea mai mare era ca va refuza sanul dupa ce-i dadusem laptele meu din biberon. Din fericire, Chris a fost baiat de comitet cooperant si a acceptat sanul cu usurinta, ca si cum facuse asta de-o viata, de s-a mirat si consultanta pe lactatie. Poti incerca sa speli sanii cu apa calda inainte de fiecare alaptat si cu apa rece dupa. Pe mine m-au ajutat mult si cremele aplicate la vindecarea ranilor, si asa am ajuns sa renuntam imediat la afurisita de pompa. E adevarat lapte aveam, si cred ca si faimosul ceai de fenicul si anason a ajutat.

Felicic, un adevarat Bachus voinicul tau Si noua ne place atat de mult in baie, studiem toata audienta in oglinda de la baie, si facem scandal cand sintem scosi din baitza.

Anca, frumos site are Carla

Andy.p, ce dolofanica ai tu acolo Ce mai zice fratiorul de surioara?

Pupici mamicilor ,

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Azi am fost si noi la doctor, a facut fata o bubitza pe umar, care arata ca un furuncul. Nu stiam ca e de la vaccinul din spital si m-am ingrijorat asa ca am dat fuga cu ea la dispensar sa ma linistesc. Am si cantarit-o, la o luna are deja 4,1 kg, papa bine, dar cu dormitul e problematic. Ne cam tine treji pe amandoi noaptea Ziua daca iesim afara doarme cateva ore bune, cat ne plimbam cu carutul. Sambata am fost in parcul Tineretului, pe la lac si a fost absolut superb. O vreme fantastica, iar peisajele arata ca in alta tara. Daca mai prindeti vreme buna va sfatuiesc sa mergeti. E atata liniste si e loc berechet de impins caruciorul.
Acum am facut si eu un dus si astept sa se trezeasca mandra sa ii dau biberonul si abia apoi ma culc. N-are rost sa ma mai intind, ca mai rau imi fac.
Sfat pentru mamici: mi-am cumparat pt bebe un aparat de scos mucii din nas, o absoluta porcarie, tot pompita e sfanta sau/si batista bebelusului (eu nu mi-am luat ca am o prostie de aspirator plin de praf si vai de capul lui) - oricum sa nu va luati asa ceva, e un aparat care cica si iriga nasul si scoate mucisorii, la vreo 3 milioane, sigur l-ati vazut pe vreun site - sa nu vi-l luati, dati banii de pomana.
Eu vreau sa ii iau un bouncer, am vazut www.crazytoys.ro/jucarii/Leagane-si-Scaune-2085/Fisher-Price-91/6551/Baby-Gear-Balansoar-cu-vibratii.html" target="_blank">asa ceva si sper sa ma ajute, ca o mai pun in el si mai reusesc sa fac si eu ceva toata ziua. M-a incantat ca poate fi folosit mai multi ani, fata de cele normale, care pot fi folosite pana la maxim 6 luni sau 9 kg.
Si tot pe lista mea de cumparaturi se afla si un termos pentru biberoane. Are vreuna din voi asa ceva? Eu mi-am luat o gentuta din aia cica termoizolanta, dar cum ies afara cum se raceste laptele instant, alta chestie pe care am irosit banii. Am vazut un termos la www.lifebaby.ro/product_info/p-chicco-termos-inox-pentru-biberon-742" target="_blank">chicco, dar nu stiu daca incap in el si biberoanele mele Avent sau o fi facut special pt biberoanele lor. Daca aveti, imi spuneti si mie cam cat de mare e in interior?

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Khristin ati crescut superbine, felicitari!

Leah, eu ma gandeam sa achizitionez un wrap din aceleasi motive. Mandra mea sta la san mult ziua si deja ieri era sa nu mai mananc.
Termos - am primit ceva de la first bebe cand am fost la cursuri. E un cilindru in care pui bibe. Nu l-am testat, a venit cu niste sample-uri de la Happy.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Preety fa asa dar fara spatii
[ url = " http://linkul tau " ]textul care vrei sa apara[ / url]

Restul de caractere treb sa ramana asa. Eventual de Reply la un mesaj si edit link de la semnatura.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Alexia a fost de toata groaza azi noapte s-a trezit tot la doua ore..acum e treaza de la 7.30 si bineinteles nici urma de somn.De iesit nush daca vom iesi azi ca e urat.
khristin suntem bine,Andy s-a mai acomodat cu surioara..o tine in brate si asta il face ff responsabil,o linisteste cand plange.Alexia rade cu gura pana la urechi cand il aude si-l vede ..asa ca zic ca suntem pe drumul cel bun.Voi am vazut ca ati crescut ff frumos..ma bucur
leah eu mi-am luat un balansoar,daca te uiti la poze il vei vedea,ii place sa stea in el ca o leagana ,iar cand se plictiseste ii pun si muzica..tot asa se poate folosi pana la 9 kg
ramo

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput