Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca,Andy,Eva,babytza,Andy galro,multumim!

Delphinas
pozele sunt pe contul de bobocei la albumul unde scrie Luca de musettepink

Eva nu imi place culoarea bleu la aranjamente,o ador la hainute pt baietei dar la aranjamente la restaurant mi se pare rece si impersonala.Asa ca am ales verde,la urmatorul bebe voi alege lila daca e fetita si oranj daca e tot baietel!

Kidmultumesc!!!Vazut poze cu printesa Maria,o inveti de mica in blanuri,vai de capul celui ce ii va fii sot.Bineinteles ca acum imi e pofta de tortul tau,fructele de pe el arata demential

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Carla, imi pare tare rau sa citesc ca esti in starea asta. asha se intampla cand primesti vesti de genul asta, mai ales despre puiul tau in care ti-ai pus atatea sperante. e f important sa crezi in Dumnezeu si in puterea Lui, dar si in puterea puiului tau! bebelushii au o forta fantastica si lucrurile descoperite la timp se pot rezova mai bine, mai ales la varsta asta. insa eu cred, ca si celelalte fete (si cred ca ti-am mai spuns-o) ca tr sa consulti si alti medici.
nu te gandi la tine in momentele astea si nu lua decizii acum! urmeaza-ti instinctul de mamica si fii langa puiul tau cand are nevoie. cred ca esti epuizata psihic acum si ar fi bine ca sa ceri ajutorul celor din familie sau al prietenilor. sa iei o mica pauza si sa dormi bine, sa faci un dus, sa nu te gandesti la nimic si sa dormi, sa te odihnesti. maine vei privi cu alti ochi situatia. oricum, nu se schimba totul intr-o noapte, deci nu e o tragedie daca te odihnesti. roaga-ti sotul si apropiatii sa te tina de vorba si sa fie alaturi de tine!
noi suntem aici si daca ai nevoie de ceva, poti aplea!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Felicitari illia, sa-ti traiasca baietelul!! si daca e pe 5.11, e intr-o zi cu Traian Basescu:)

am aici un filmuletz, sa vedeti si voi cum cantam noi:) www.youtube.com/user/velciu123" target="_blank">Razvan canta

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Eva, multumim frumos de aprecieri!
Musettepink, sa-ti traiasca crestinul!
din pacate eu nu am putut vedea pozele ca nu stiu de ce mi se blocheaza calk cand intru pe webshots... poate maine, ca-s tare curioasa!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Tan-tan...azi am implinit si noi o luna

Musette, am vazut pozele de la botez…sint foarte frumoase ca sa nu mai zic de baietelul tau care seamana cu tine leit, are ochii tai, iar tu esti o mamica tare distinsa la botez mi-a placut mult si parul si outfitul, si decoratiile ce sa mai totul la superlativ…way to go

Kid2003, fetita ta era ca o zana din poveste cu rochita aia diafana , iar tu ai figura unei mamici implinite…n-am vazut-o pe surioara in poze desi m-am uitat dupa ea.

Aly, La Multi Ani fericiti mamica tanara

Eva, frumos slingul si personajul din poze…va admir ca-l purtati, si noi avem dar ne e mult mai comod in carutz si evitam si durerile de spate.

Claudinna, ce frumos sta bebeul pe burtica.

Am pus si noi ceva poze facute intr-o dimineata inainte de a pleca la scoala daca aveti timp si chef sa ne vedeti : http://good-times.webshots.com/photo/2090126380103994286MGsLLE

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Fetelor, imi trimiteti si mie parola de la contul de poze cu bobocei?

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Khristin merci mult pentru raspuns, asa ii fac si eu marei vaccinul prevenar. Am vazut si pozele, ai doi copii foarte frumosi si ce mult il iubeste fetitza pe bb

Iepurila bepanthene plus are in plus un antiseptic si este recomandat impotriva unor leziuni diverse cu risc de infectie. Eu il folosesc la serban cand se juleste si se vindeca ft repede. Pentru prevenirea iritatiilor de scutec este fff buna si crema de galbenele de la plafar eu nu am crezut pana n-am vazut-o pe pielea marei ca sa zic asa. In plus este si naturala si extrem de ieftina, acum mustella imi zace nefolosita, bepanthene am folosit de 2 ori cand se inrosise putin la fundulet. Dar nici fi-mea nu a avut probleme cu iritatiile de scutec pana acum, la serban am folosit bepanthene.

Mi-am permis sa creez 2 foldere in contul comun de yahoo - unul telefoane in care am pus toate mail-urile cu datele de contact si unul poze in care am pus mail-urile cu poze. Sper sa nu va suparati, mi s-a parut mult mai usor de gasit informatia asa. Deocamdata nu e cazul dar in timp poate ca fi bine sa facem si un folder cu "cursuri/carticele" sa le gasim mai usor - acum a ramas o singura pagina de mesaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna dimineata fetele!
bine v-am gasit la scutecele
va invit la o cu mult laptic
iepu :eu folosesc crema de galbenele care e super,,,bepanthene doar in caz de nevoie
rotonelu:imi pare rau ca aveti probl,,,fi tare iubita si lupta pt puiul tau are mare nevoie de tine,,,ai sa vezi ca totul o sa fie bine,,iar pe miserupist impusca-l

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

p.s.am pus si noi poze sa vedeti ce mare am crescut,,,avem deja 5 kg
pup fetele

''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Iriss mari v-ati mai facut! Bravo!

Leah felicitari intarziate pentru lunita! Sa cresteti mari.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput