Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Azi face fetita mea o luna. Nici nu-mi vine sa cred cand a trecut timpul! I-am facut si tort, pe care o sa il papam noi, bineinteles.
Sunt un pic cam racita si sper sa nu-i dau si ei. Uf, ma duc sa ma intind si eu acum ca doarme, desi parca are radar, cum pun capul jos, cum deschide ochii...

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

pentru cine e interesat : am postat pe mailul comun un tabel cu perioadele in care bebeii au pusee de crestere cerebrala. Il trimisesem si mai demult dar nu avea traducere, acum am pus-o si pe asta. Noroc ca am gasit pe cineva care stie limba aia ciudata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetele, sper sa nu va suparati, dar am inchis eu odiseea burticilor de sept oct 2008. Nu stiu de ce, dar am simtit cumva ca trebuie sa inchid acest capitol din viata mea. Daca nu sunteti de acord, va rog spuneti-mi si sterg mesajul.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Draga Ratonelu imi pare tare rau pentru ceea ce ti se intampla. Dar chiar trebuie sa te aduni si sa lupti pentru copilul tau. Trebuie sa traiesti pentru el si sa faci tot ce este omeneste posibil sa il ajuti. Intr-adevar, cred ca ar fi bine sa il mai vada un medic.
Imi permit sa iti recomand pe dr. Andrei Zamfirescu de spitalul de copii Gomoiu, si colaboreaza si cu Medicover-ul. Nu il cunosc personal pentru ca problema care o aveam eu cu Elena s-a rezolvat pana sa ajung eu la el. Dar pot sa iti spun ca am primit cele mai bune recomandari despre el si de aceea ma hotarasem sa merg cu fetita la el.
iti tin pumnii si multa sanatate puiului tau, iar tie multa putere si incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, asa sa te ajute Doamne Doamne..sa fie urmatoarea Odisee de septembrie-octombrie cea norocoasa si pentru tine.
Sunt sigura ca nimeni nu are nimic impotriva...

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Carla, sa nu mai spui asa ceva!
Baietelul tau are nevoie de tine si tu trebuie sa gasesti in tine forta si puterea sa lupti pentru ca lui sa ii fie bine.Eu cred ca e doar o perioada mai proasta, vestile mai putin bune te-au luat pe nepregatite, dar sunt sigura ca mamicile au in ele o forta interioara de a lupta pentru puiul lor!

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

A nascut ilia! Aseara, la 22.25, s-a nascut bb Max. 3050 gr, 49 cm, natural cu peridurala. Va pupam!

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

FELICITARI MAMICOOO!!!! REFACERE RAPIDA!
BEBE MAX BINE AI VENIT PE LUME. SA FII SANATOS SI SA LUMINEZI FIECARE CLIPA DIN VIATA PARINTILOR TAI!

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor eu am trimis poze pe mail-ul comun ptr ca tot nu reusesc sa editez link-uri . Sper sa nu va suparati!

Bebe Max bine ai venit! Sa fi sanatos si papacios!
Gargaritza
Azi facem o vizita la neonatolog, dupa ce vine tati... si m-am decis sa pun totusi fetita la san, in ciuda injectiilor, asa cum a spus dr mea. Ma sa fie o decizie buna.

Va pe toate.

mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Fetelor m-ar interesa si pe mine graficul cu cresterea cerebrala pus in contul comun. Imi puteti trimite pe PM parola si numele contului, va rog frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

pentru cine e interesat : am postat pe mailul comun un tabel cu perioadele in care bebeii au pusee de crestere cerebrala. Il trimisesem si mai demult dar nu avea traducere, acum am pus-o si pe asta. Noroc ca am gasit pe cineva care stie limba aia ciudata

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

boo scuze n-am mai apucat sa ma ocup de tabel :( de fapt eu nu stiu olandeza ci limbi mai putin ciudate dar lucrez cu un belgian. Pupici

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput