Cum sterg un cont de Neogen?
In urma cu ceva ani, pe cand se numea colegi.ro m-am inregistrat pentru a-mi gasi colegii de scoala generala, liceu si facultate. Din pacate acest site a ajuns orice altceva decat un site pt colegi si as vrea sa-mi sterg contul, dar cum? n-am gasit nicio optiune in acest sens.
Stie careva dintre voi cum pot sterge contul de pe neogen ?
Dada
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Dupa ultima schimbare a neogenului nu mai au optiunea de dezactivare cont. In prima faza iti recomand sa stergi tot, poze, comentarii, cluburi, prieteni, apoi sa ceri in scris sa iti dezactiveze contul.
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
april spune:
N-am poze, nici comentarii, nici prieteni ...nimic, doar ca am facut gafa de a ma inregistra cu numele. si primesc tot felul de mesaje, de aia vreau sa-l sterg.
cum sa cer in scis sa-mi dezactiveze contul? exista o adresa de mail pe un deva?
Dada
Ayla21 spune:
contact@neogen.ro
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
blue eyes spune:
http://www.neogen.ro/help/category/2
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
april spune:
am reusit sa trimit o cerere de stergere a contului. sa vad cat dureaza...si daca percuteaza...
Dada
blue eyes spune:
eu doar ce am primit confirmarea ca mi-au sters contul; am trimis ieri cererea.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
abramburika spune:
Eu nu am primit nimic pana acum ... am trimis azi cererea.
Edit: gata, am primit azi instiintarea ca mi-a fost sters contul.
abramburika nazdravana