Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 7
coralia76 spune:
Acum sunt si la semnatura
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia; si Andreea(14.11.2005)
coralia76 spune:
Si multumesc Lavi02ca m-ai trecut si in lista cu
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia; si Andreea(14.11.2005)
crissy77 spune:
melku, Joy, Noki, ma plangeam lunile trecute ca-i sare smaltul de pe dintii si ca se plange de dureri de picioruse. Asa ca am vrut sa-i fac initial doar Ca, dar daca tot i-a luat sange... am facut mai multe analize (rezultatele sunt scrise pe 2 pag).
Noki, eu am o nelamurire... Cine-i cuscra ta, totusi? Ca eu am vazut poze in care Sarah flirta cu Vlad dar si cu d-l Tzitzi
Joy, cu intepatul depinde de asistenta. Elise nici n-a miscat, nu a simtit cand a intepat-o ca era ocupata sa raspunda la intrebarile asistentei.
xandra, m-am lamurit si cu operatia voastra. Recuperare rapida! Ce bine ca mai spui si tu "din casa".
Ioana, eu am facut "greseala" si nu am luat trimitere de la medic, asa ca m-am usurat de 100 RON. La camin e f bine, nu a protestat deloc (ii era dor de colegi si de educatoare). Cu analizele mergem intai la Sv, s-a interesat astazi Stefan si avem si pile, o sa ne bage de cum venim (ca o sa mergem cu fata nemancata). In Iasi de mult vreau sa ajung, dar nu se "iveste" ocazia (cunoaste socrul un pediatru ortoped sa vad ce parere are de durerile de picioruse[:-(]. Mai tinem legatura. Ziua noastra cade miercuri, dar si eu i-as fi dus daca eram in sit voastra.
cami, . Eu stiu ca bubele de la varicela apar intai pe fata, cap, burta, spate si apoi pe membre. Ma rog, asa mi-au aparut mie. Si noi avem un baietel in grupa care are, la el e pe trecute deci... suntem in asteptare. Eu am o prietena din Piatra, ar gemeni. La inceputul verii i-a facut baietelul iar cand lui i s-au trecut bubitele i-au aparut si fetitei. La varsta asta fac forme usoare, tb de avut grija sa nu scarpine sa ramana cu semne.
Lavi, noroc ca-s tineri si le trece repede. Ai dat drumul la poze?
catutza, si eu sper la fel. Hai lasa plangoceala si pune mana si te trateaza: suc de porto, suc de lamaie cu miere, ceai caldut, o aspirina si sub plapuma. Unde pot vedea pozele voastre (nu-s in contul comun).
Felicia, ce mi-i pulover, ce mi-i Clover...
Cristina & Elise-Stefania
crissy77 spune:
Coralia, sa-ti fie de bine semnatura! Foarte bine iti shade
Xandra, na ca mi-ai dat de lucru cu link-ul la site-ul gradinitei. Acuma citesc arhiva din martie.
Citat: |
Jocul ” de-a mami si de-a tati”- joc care cuprinde in general mai multe mame, cativa copii si cateodata nici un tata, forte popular la fetitele de la grupa mijlocie. Mama din joc are atributiuni clare: culca copiii, ii imbraca, are grija de ei (chiar se incalta si se descalta unii pe altii). Copiii, in general se lasa rasfatati. Rolul tatalui este inca incert- in general asculta de mami. |
Cristina & Elise-Stefania
catutza spune:
CristinaN , poze sunt la semnatura, intri pe bucatareala si pe acolo gasesti si link la pozele de ziua ei.
Dar uite ca mai pun inca odata link la poze
cand va duceti la Suceava sa faceti analizele?
Lavi , hai cu pozele
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eu am aflat in seara asta ca am o nunta la sfarsitul lui ianuarie, exact asta ne lipsea acum
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
meems spune:
Raluca scumpa, La Multi Ani! si multa fericire alaturi de familia ta minunata.
Roxi, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin operatie cu Lexi, dar probabil e cea mai buna solutie. Pupici dulci de la noi.
Xandra, insanatosire grabnica piticului!
Madutza, tine-ne la curent cu starea lui Andreas.
Madau, am vazut si eu pozele voastre si sunt total in asentimentul Andei: "rasufla" curatenie. Miru e dulce foc, dar mai matura la mutricica. Tu esti tare frumoasa
Joy, ce dulci sunt baietii tai!! Nu mi-am dat seama pana acum ca Alex e asa cretulici si blondut. Vlad are exact trasaturile tale.
CrisNegara, mai... ma faci sa
Lavi, astept pozele!
anda77 spune:
tragedie logistica si nu numai: se inchide gradinita lui nic!!! din considerentele patronului care pierdea lunar 100 milioane. gradi era sponsorizata de fundatia lui, nu stiu dk spala sau nu bani, nici nu ma intereseaza. sa va povestesc, nu neaparat in ordinea importantei, despre gradi la care mergea nic de peste un an, ca sa-mi adancesc durerea putin:
-bucatareasa tanara si iubitoare de copii. meniu perfect, mai sanatos decat ii dau acasa. si copilul meu nu primeste dulciuri sau alimente preambalate (martinel face exceptie, ii da ma-sa mare). si gustarea de dupa somn era facuta de ea. nimic prajit, nimic afumat, fara oaie, porc si peste, fara alimente ambalate, pre-gatite etc. meniu de regim separat gatit dk copilul avea scaune moi.
- 6 copii mici si 10 afterschool erau toti!!! intr-o vila S+P+E+M !!!! incalzita toata!
- 2 educatoare si 2 ingrijitoare de-mi vine sa le aduc la mine acasa. foarte de treaba femeile!
-nichita le iubea si ele il iubeau
-tineau cont si de tabieturile lui
- cine imi mai hraneste copilul de 3 ani cu lingurita, il sterge la fund, il pupa ca in familie si ii face masaj la cerere? in ce gradinita?
- tarif: 8 milioane (7 anul trecut). tot ce am gasit azi pe net este peste 9,5 mil. cele "bune" sunt peste 12. numai cu catering, nu gateste nimeni acolo. cateringul nu are niciun aviz special la niciuna. in seara asta am vorbit cu cateva si-mi vine sa plang.
- o educatoare si o ingrijitoare nu mai continua lucrul in gradinite iar celelalte nu stiu unde se duc. ca as duce copilul unde se duce personalul care-l iubeste.
-nic n-a auzit si n-a invatat niciun cuvant nelalocul lui acolo.
-am mai vazut io personal: si in cazul bun in care sunt atente, nu sunt dedicate. astea erau trup si suflet cu maimutoii mici. nichita dimineata se cuibarea in bratele ingrijitoarei ioana si se gadilau, nici nu-l mai interesa nimic, nici ma-sa, nici masinutele din camera....
- masinute noi in fiecare saptamana
- curatenie zilnica!
- investitii de ajutor copiilor in vila care cica era inchiriata
- program pana la ora 19!
era perfect ingrijit, la pret de nimic. ce ma fac acum?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
anda, imi pare sincer rau pentru nichita. ai intrebat educatoarele unde vor merge, poate mergeti si voi dupa ele daca si gradi este buna.
tu excluzi total gradi de stat?
Am o prietena care are fetita la gradi genoveva la grupa mica si sunt 5 copii in clasa si au grija de copilasi, costa 800 program lung.
uite si o gradi cu program pana la 7 http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=3&g=330
stiu ca te intorc din drumul catre serviciu , merita sa le vezi, sau sa cauti aproape de serviciul tau dar acolo sigur sar preturile rau de tot.
ce termen v-a dat?
roxisialexia spune:
am mai gasit una cu urmatorul anunt:
" cadrul Gradinitei Clubul Spiridusilor produsele alimentare sunt preparate integral in bucataria proprie, respectand cu strictete conditiile igienico-sanitare. Toate produsele servite copiilor de gradinita, after school sau baby sitting sunt avizate de nutritionist. "
http://www.clubulspiridusilor.ro/index.php?li=gradinita
camelia_daniela spune:
Anda, super nasoala situatie! Imi pare rau ca treceti prin asa ceva! Imi pare rau pentru Nichita, mai ales ca se simtea asa de bine acolo si era super ingrijit si dragalit! E greu sa gasesti asa ceva ... Eu tin pumnii sa gasiti solutia cea mai buna pentru Nic si pentru tine (ca sa stai linistita)!
Am vazut-o pe fii-mea si nu stiu ce sa zic, voi merge maine sa o vada cineva !
Blandele/ bubitele sunt mai ales pe extremitati - picioare (catre laba piciorului si pe talpa) si manute (pe fata exterioara a plamei) si una la subrat. De mancat a mancat chestii ok zic eu - piure cu carne pui ieri, halva seara, almette cu paine ...
Ideea e ca sunt umflate, au si aspect de alergie la ciupitura, adica sunt cam de 5-7 mm rosii si se vad mai multe "varfulete" pe suptafata bubitei si parca supureaza! (nu stiu sa explic mai bine!)Febra nu are si are o stare buna!
Mama zice sa nu fie cumva zona-zoster, dar am auzit ca doare, ea se plange doar ca o mananca...I-am dat niste Xyzal si Flonidan (ca asta aveam in casa).
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.