Colectia de toamna-iarna 2005 (216)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miri pareri de rau pt pierderea maselei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi parere de rau? o plombasem acum un an in iunie, dentistul mi-a zis ca mi-a pus 2 plombe una langa cealalta, alta plomba nu mai am.era si fff cariata, se apropia de nerv, de aia a trebuit scoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sal'tare,

Mergem si noi acum la ziua unei prietene. Si noi o tinem din party in party in perioada asta...
Eu ca urmare a discutiilor de aici , vineri m-am umplut de bube , nu stiu ce am mancat da' sigur nu mi-a priit deloc.
Leea, sanatate multa lui Tudor, ai tras o sperietura zdravana. Sper sa iti spuna la Cluj mai multe si despre constipatia lui. Daca cumva vii cu masina si treceti si pe la mine prin oras, baga un telefon, poate ne intalnim (daca si vii inapoi de la Cluj dupa-masa).
Fetelor multumesc de incurajari. Ce sa spun am zile si bune si rele. Dar mi-am impus sa gandesc pozitiv.Dar am o chestie ciudata, un feeling, nu stiu cum sa ii spun, care imi spune ca e momentl sa fac o schimbare radicala cu viata mea. Sa sta si sa cuget cu rabdare sa vad ce anume trebuie sa fac cu viata ea. Si inima imi spune ca ar trebui sa fac ceva pentru mine, ceva ce imi place. Ceva-ceva am in cap, dar nu am experienta in domeniu si ar trebui sa invat inainte de a ma arunca cu capul inainte.
Na, hai ca trebuie sa plec. Revin maine. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna seara! Am ajuns cu bine acasa de la Deva, unde ieri am petrecut o zi placuta.
Albert se amuza cu ultima jucarie primita, un ciocan, pe care daca-l lovesti canta. Nu-l putem convinge deloc ca se zice "ciocan" si nu "cionac". Inca putin si bietul ciocan devenea "ciomag"!

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Miri era de minte?

Uite ca nu-i cum se pregateste ci cum se nimereste. S-a trezit Nati la 5 sa plecam la ziua Elenei : febra 38.1 Asa ca am ramas cu ea acasa si s-au dus doar Virgil cu Silvia

Sunt suparata ca dupa primele 3 zile de gradi a facut amigdalita, 2 saptamani acasa. Acum 3 zile de gradi, febra, iar cine stie cat acasa.

Am sa vorbesc cu doctorita poate sa-i dam un Ribomunyl, ceva.

Imi pare rau ca pierde de la gradinita. Mai bine faceam figura asta anul trecut, la 2 ani, o dadeam la cresa, pastram si bona si pana aanul asta scapam si de episodul bolilor ca la cresa nu era nicio paguba daca pierdea.

Tot eu ma consolez ca pe de alta parte ne asteapta in fata 4 ani de gradi, are cand invata ce-i de invatat la gradi.

Alte simptome n-are, doar ii fornaie putin nasucul. Dupa un paracetamol e vesela si jucausa, n-are treaba, asa ca banuiesc ca e o viroza clasica de gradi.

Mergi la inceput

Vorbesc si eu singura: cucuriguuuu! ca si cocosu' dimineata.

Virgil cu Silvia si-au luat aparatele de fotografiat cu ei si le-am zis sa faca multe poze sa-i vad si eu pe participanti. Silvia are un aparat digital micut, simplut, primit gratuit intr-un context. Vad ca Virgil a a trimis pe mail pozele de pe aparatul Silviei de la Elena de acasa. probabil i s-a umplut memoria.

Asa ca ma delectez cu pozele Silviei de la mare; are Silvia un stil foarte meserias de a lua tot felul de instantanee si de a poze diverse chestii pe care eu adult cu formatie mate & info nu m-as gandi veci sa le pozez.

Mergi la inceput

Zice Nati: "tu cand erai tanara..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LAVI, sanatate multa Natiliciului, sa fie ceva usor, de data asta! Vorbind de ce am putea sa le dam copiilor pt imunitate, ati auzit de VIRONAL? eu vreau sa intreb dr luiSerban despre el, la Cluj se produce, e homeopat, costa cam 100 lei, si mi l-a recomandat o d-na dr, nu pediatru...
o saptamana buna tuturor, si multa sanatate!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Joy, buna treaba cu achitarea integrala a creditului. Motive de sarbatoare.

Lavi, sanatate maxima piticei, sa treaca repede si peste asta. Si petrecere frumoasa celorlati membri de familie, tura asta se petrece prin reprezentanti, din pacate. Hmmm, desi cu febra, tot spirituala Nati .

Ioana, aici sunt, citesc cam tot, da' la scris is mai lenesa, recunosc.

Leea, m-ai speriat si pe mine, ma gandeam la toate grozaviile.
Un episod din asta vomitacios a avut Alex pe la sfarsitul lunii august. A vomat o zi de dimineata la 3 pana am ajuns dupa-amiaza la spital, la perfuzie. Iar in cursul zilei am fost de 3 ori la doctor, ba a facut si Metoclopramid injectabil (degeaba!!!!). Si se plangea incontinuu ca o doare burtica, cu niste grimaseeeee. Au trecut. Pupi sa treaca si la voi, din ce zici ca a papat e spre bine. Alex in prima zi dupa spital/perfuzie a rontait 2-3 sticksuri si putina paine prajita. Din a 2-a, a 3-a zi a fost mai bine, se reprofilase pe banane, zicea replica regelui Louie din "cartea junglei" - "ia doua banane!!!!".

Suntem singurele pana joi, tati e la Bucuresti iar maine zboara spre Viena. In interes de servici, nu de placere. Adica sper sa aiba timp sa si viziteze/cumpere cate ceva de-acolo, daca tot ajunge.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Zice Nati: "tu cand erai tanara..."

IUIIIIII

Asta pe langa cantarea cu mami care nu o place pe tanti
Tare directa fii-ta!
Sanatate maxima, sa fie doar un virul cu pasaport pe termen scurt!

Io-s necajita rau, nu pot spune prea multe, ca astept sa mi se sedimenteze mie informatiile. Am fost cu Stefan la un consult, ca ma rodeau de ceva timp tot felul de indoieli si...mi s-au confirmat o parte din temeri. Am tremurat toata ziua de frica, mi-a fost de-a dreptul rau, acum stiu de ce...vineri facem mai multe investigatii, sa ne tineti pumnii. Nu pot si nu vreau sa spun mai multe, sper sa se infirme cele mai negre presupuneri .

Va pup.

Mergi la inceput