Colectia de toamna-iarna 2005 (216)
Raspunsuri - Pagina 10
roxisialexia spune:
cami, daca nu e varicela este o reactie alergica la ceva, si alexia mea a facut asta si pe langa ca erau oribile si supurau mai dau si o stare de mancarime continua. sanatate!
mitza, sa iti fie de bine! asteptam primul cadru cu zambetul pe buze
delia, alexia mea a facut febra mare la otita, nu am inteles pana la urma are sau nu are otita?
in perioada asta cat fetele au bronsita ar fi bine sa nu mai fumati in casa, oricat ati aerisi mirosul intra in casa( am fumat ani de zile si stiu cum e)
Noki_Lara spune:
Asa...ce? Credeti ca am rezistat fara sa ma uit la poze?
Mandy..super party in familion! Frumusel-foc fii-tu, iti zic asta de fiecare data cand vad poze cu el!
Melku- foarte dragutza perecere ati avut si voi. si ce trot impresionant! Daria e o domnisoara in toata regula!
Ioana77- superbe pozele, atat cele de la praty, cat si cele din botanica. Fii-tu e frumos de pica, jur! M-am indragostit! Si asa de vesel...nu-mi vine sa cred cat de mare s-a facut. M-am mai mirat io de el si acum vreo luna-doua, dar acum chiar mi-a picat fata! Iar pozele cu cei 2 fratiori in masina sunt de vis.
---
Atata am vizionat pana acum. Restul in pauza de toceala.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
fetelor, de cand am primit vestea ca se inchide gradi, abia acum vad cate avantaje de negasit in alta parte aveam. nu ma mai intereseaza niciun academic! las' ca-i fac io program academic acasa. vroiam dragoste pt copilul meu, papa sanatoasa si mediu de incredere
ripley, iti multumesc ca ma intelegi!
lavi, nu mai vreau suturi in fund...aveam si eu un capitol in viata care parea fara griji: gradinita lui fiu-meu. dupa ce-l lasam uitam ca am copil pana la 17-18. ma uitam in dimineata asta la o alta mamica care il adusese cu canuta de smecta si se plangocea ca fiu-sau nu bea smecta nicio picatura acasa si statea linistita ca la gradinita il convingeau , cate o gurita pt ursulet, cate una pt colegu', cate una pt miss etc. de fiecare data si-a luat copilul la 6 cu burtica reparata.
e tragedie generala. si ceilalti parinti sunt disperati. ne-am oferit sa platim mai mult dar nu conteaza. educatoarea care e amica cu patronul mi-a confirmat razand ca poate era o parte de spalare de bani la mijloc.. i-am zis sa-l roage sa-i mai spele, il ajut si eu, numai sa nu inchida gradi. nimic...
camelia, nu te panica. eu am avut de la 11 luni la 28 ani (cand am nascut) aceste bube mari peste tot, cu apa in varf, ma mancau ingrozitor, de cateva ori pe an. de la orice. praf mai mult, pac explozie de bube enorme, rosii, cu apa. unt mai vechi de o saptamana? pac explozie de aceleasi bube. mi-au facut teste la alergologie. a reziultat ca sunt alergica la tot ce mi-au facut. de la polen la rosii, de la carne la apa de la chiuveta. traiesc bine merci si asa, desi per ansamblul unei vieti de om, fiind expusa zilnic la factorii alergeni respectivi, corpul s-a obisnuit, elibereaza mai multi anticorpi, dar mi se degradeaza ficatul si rinichi putin mai mult decat la altii. asta ar fi o explicatie pe genunchi de la 2 doctori. deci vroiam sa-ti spun ca nu e bolnava de nimic grav, asa cred, nu are nicio zona zoster, Doamne feri, aiai doare si debuteaza si cu alte chestii. are niste alergii!! si dk sunt ca la mine, va mai avea.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda draga, te cred ca asta cu gradi iti lipsea acum. Pe de alta parte dupa cum te stiu sunt sigura ca o sa gasesti o gradi buna pentru Nic, care oricum e un copil cuminte si adaptabil.
maria_alexia spune:
Camelia, varicela avut si Cristi la 1 an si jumatate. Mi-a scapat: nu cumva a facut si un pui de febra chiar inainte sa apara bubitele? Diametrul bubitelor la varicela e destul de mic, asa... maxim 2 mm, tu spui ca arata ca niste bataturi... Sper sa le dati cat mai curand de capat, sanatate multa!
Doamnelor juriste, ma bagati in ceata de cate ori vad "achiesatul" asta. De cate ori l-ati folosit am dat fuga la dictionar, am citit ce inseamna in termeni juridici, dar pe cuvant daca pricep cum se traduce asta in viata reala . De retinut explicatia nici vorba, chit cam am citit-o de vreo 3-4 ori in ultimele luni . Help, pls
anda77 spune:
maria, adica in viata de zi cu zi:)) esti de acord, sustii(inpartasesti) parerile lui cutarica
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
lavi, super fain party..frumos frumos, natalici a fost o scumpa. Ati avut multi invitati asa pare, ma bucur ca am revazut-o pe cornelia si pe andrei.cum a fost martipanul vostru
melk, am vazut-o pe frumoasa Daria, atre bine ii sta in rochita. tortul arata demential.
Morgano spune:
Roxi, ai dreptate cu fumatul.... si mai ales ca noi fumam 2-3 dimineata la cafea, si seara dupa ce se culca ele, insa bona fumeaza cand vrea si atunci e mai mare fumul.
NU are nici amigdalita, nici otita, doar traheo-bronsita. Dar fiind asa urata tusea, orl-ista a zis ca musai antibiotic sa evitam sa coboare mucusul ala si sa faca complicatii la plamani, Dne feri.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
roxisialexia spune:
delia, nu ii permiti sa fumeze!!!!! ce naiba nu se poate abtine? iese afara din casa daca vrea sa fumeze, nu trebuia sa ii permiti de la inceput.
sanatate multa anei si irisucii feteke frumoase.
Si pe mnine m-a nelamurit achiesatul, si am googalit
ando, dar patronul ce face cu tot ce este in gradi, deschide alta, vinde? educatoarele ce spun?
Noki_Lara spune:
Ha ha ha, Anda si Maria, nu credeam veci ca am "ticuri" verbale din domeniul juridic. Asta pana nu ai zis tu, Maria ca ti se pare ciudata sintagma. La mine e atat de normala in limbaj...
Cami- tinem pumnii sa fie ...varicela! Ca asta trece si gata! Da' alergiile nu, mama lor de nenorociri!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!