Ce parfumuri va plac !? (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Buna seara!
Va citesc de mult...insa abia acum scriu...

Fetelor, mi-am luat Silver Rain de La Prairie cu ocazia zilei de nastere...este o bijuterie de parfum Imi place la nebunie...persista muuult...dar in acelasi timp mirosul este suav...nu pot explica in cuvinte :)
Cea mai mare varianta este de 50ml :((...insa merita achizitia :)

Alte parfumuri preferate:very iresistible (givenchy), insolence(guerlain)

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

[quote]citat din mesajul lui irinaaa

aquolina pink sugar il stiti? va place?

Nu-l stiu, dar retin ca cineva undeva il asocia cu Escada Magnetism.
Nu stiu insa daca au cu adevarat ceva in comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alia_ro

Citat:
...Trussardi Inside...am citit ca n-ar fi prea persistent, in sensul ca este un "skin scent",se simte pe piele doar de foarte aproape...

eu tocmai am primit Trussardi Jeans - si intr-adevar mi se pare ca nu prea persista... m-a izbit peste nas mirosul puternic de mosk, incat m-a facut sa ma uit pe cutie daca am comandat pt dame... e intr-adevar women's, dar doar notele de baza sunt de mosk, celelalte sunt florale.

Am mai primit si Lolita Lempicka, miroase interesant, feminin, dar e f. dulce. Pe fragrancex vad ca are numai review-uri de 5*.

PS. Am obs ca pe fragrancex sunt preturi bune la parfumuri. Dureaza mult pana valideaza si trimit comanda?
La straw... am comandat pe 30 oct, pe 31 a fost trimisa, iar pe 5 nov era in tara, azi mi-a adus-o postasul, deci a stat la noi 2 zile ...
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Alia draga, eu am reusit sa-i fac sa-mi livreze comenzile ... ma rog nu pot explica ce nu le convenea , ceva legat de billing address(nu se pupa cea data de mine pe site si cea a cardului)!Am bagt comanda si mi-au anulat-o fara sa zica numicutz si i-am bombardat cu mailuri de i-am zapacit! Le-am dat ce mi-au cerut ei pe mail, pe fax si pana la urma si-au cerut scuze si mi-au livrat comenzile! (toata tarasania a durat mai bine de 2 saptamani dupa care pe 14.10 mi le-au livrat si pe 30 erau ajunse)! Cam asta ar fi, pe scurt, povestea mea cu cei de la fragrancex!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Hello... again!

M-a "mancat undeva" si am intrat iar pe fragrancex.com ... am gasit Kenzo Amour la 100 ml - si imi iese pretul 59 USD ! Ce ma fac??? As cam face un efort ...
Nu aveti cumva un antidot???

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Hello... again!

M-a "mancat undeva" si am intrat iar pe fragrancex.com ... am gasit Kenzo Amour la 100 ml - si imi iese pretul 59 USD ! Ce ma fac??? As cam face un efort ...
Nu aveti cumva un antidot???

Ba da, sa-l cumperi

Mergi la inceput

Parfumatelor, tocmai mi-am luat de la posta coletul cu Kenzo-Amour si Trussardi Inside. Nici nu stiu care imi place mai mult.

Inside nu il incercasem pe piele ,m-am dat acum si mi se pare duuuulceee, simt numai caramel si iar caramel, dar pe masura ce trece timpul parca se subtiaza acest miros si se aseaza mai bine ...in fine, sper sa supravietuiesc acestor note de varf , sa vedem in ce se transforma.Pana acum, nu pare deloc un skin scent, mi se pare chiar pericul
Kenzo, e ... Kenzo, este mirosul de care m-am indragostit la prima adulmecare...
Sunt super incantata ca , desi nu speram, am primit sticla aceea culoare fuchsia, care in mod normal este doar la gramajul de 30 ml. La 50 ml( cum am luat eu) ar fi trebuit sa primesc sticla alba, care nu ma incanta.
Despre Trussardi, ce sa zic, ca prezentare, nota 10, sticla grea, imbracata in metal , iar in interior pe spate imprimeu croc.

Mergi la inceput

Sali, sa folosesti cu drag parfumurile!
Cat zici ca ai dat tu pe Kenzo Amour? Ca nu stiu ce sa fac, daca sa-l iau de pe fragrancex (59 usd) sau dupa esentedelux....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

sali, e persistent Trussardi Inside? nu stiam cum miroase, dar daca spui tu ca miroase puternic a caramel deja m-a cucerit !! inseamna ca e ft dulce, pe gustul meu :)

trussardi au in sephora/ina center ca sa miros?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nina by Nina Ricci, Chance by Chanel, J`adore by Dior

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

camelia daniela, tipul de la esentedelux vinde Kenzo Amour la 50 ml cu 159 lei, iar la 100 ml cu 209 lei(sigilat) si 189 lei ( tester).Eu l-am vrut la 50 ml, sa nu ma plictisesc.
Ia-l de unde consideri tu, numai ia-l. M-am dat dimineatza si miroase bine de tot, il simt ca si cum m-am dat acum 5 minute, este persistent si este exact mirosul pe care l-am testat in Bucuresti.
irinaa, Trussardi Inside persista binisor, aseara ne-am dat si eu si fetitza mea, astazi dimineatza il simteam usor pe mine, iar pe ea cand am pupat-o de buna dimineata inca se simtea, pe piele si pe pijamalutza. Ce-i drept eu nu am dat decat un puf, doua, pt ca mi se pare foarte dulce si nu prea pot sa-l duc, desi imi place mult. Este un parfum pt "gurmande", clar. Mie mi se pare ca tr sa stau cu un pahar cu apa langa mine, daca m-as da mai mult.
Ai unde sa-l incerci, eu l-am testat si in Ina Center si in Unirea, la parter, la Privilege, nu la B&B.In ambele locuri au si varianta Trussardi Inside Delight, roz cu funditza! Chiar sunt curioasa sa vad ce impresie iti va face.
danamiha,, dupa ce am primit ieri cele 2 parfumuri si le-am sucit pe toate partile, tr sa recunosc ca mi s-au cam spulberat dubiile pe care le mai aveam fata de originalitatea parf. de pe esentedelux. Arata extraordinar, erau sigilate si sunt impecabile. Iar sticla de la Trussardi chiar ca ar fi greu de imitat , fiind deosebita. Nu stiu ce s-a intamplat atunci cu Ultravioletul, cand am luat prima oara de la ei, ca nu mi s-a parut ca persista ca cel din magazin, incat mi-am format initial o parere mai putin buna.
Cand ma gandesc cat as fi dat in magazin ...!

Mergi la inceput