Ce parfumuri va plac !? (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Si la fragrancex ne cer codul de securitate (CVC). L-am trecut. Si tot mi-a fost anulata comanda. Maine ma duc la banca, sper sa se rezolve odata problema asta. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaaa

deeeci, m-am trezit. e ora 10, nu mai simt pure poison-ul ... nici asta nu tine extraordinar de mult... ma dadusem la 12noaptea, inainte sa ma culc

oh well, next lancome - hypnose :)

....pai daca te-ai trezit la 10...s-a dus poisonul....
Pt Hypnose incearca sa pui ceasul sa sune pe la 6 dimineata, poate se mai simte ceva...
Esti simpatica!
Tu le-ai luat pe toate de la parfumuri.tv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, aveti mare, mare grija de unde cumparati parfumuri. Stiu de la cineva care lucreaza in domeniu in Ro, si mi-a spus ca foarte multe, nu mai retin procentul, sunt false. Chiar am intrebat persoana respectiva de un anumit site cu parfumuri, cu preturi bune si mi-a spus: "Nu cumpara, nu sunt ok, il cunosc pe proprietarul site-ului". Mai multe nu vreau sa spun. Daca un parfum nu persista nu inseamna ca e fals, s-ar putea sa nu mearga cu ph-ul tau, de ex flowerbomb la mine nu tine si ce laudat e, in schimb cand folosesc Angel, sotul ma intreaba ca eu nu mai fac dus

Mergi la inceput

Eu nu am incredere sa cumpar de pe site-uri romanesti(cu exceptia celui recomandat de danamiha) sau de la persoane(pe care nu le cunosc asa bine) care aduc parfumuri de dincolo. Sunt multi, multi hoti. Asa ca prefer sa cumpar de pe site-uri straine, am incredere ca sunt originale produsele iar preturile sunt mai bune, facand comparatie cu un parfum cumparat din magazin. :)

Sora mea, a cumparat acum 2 ani, Givenchy Very Irresistible, de la un baiat care le aducea cica de dincolo, dar eu stiu de unde le lua el...dupa ce l-am desfacut ne-am dat seama ca parfumul era fake. Partea aceea unde este pulverizatorul, s-a crapat si s-a cojit(era lucrat dintr-un material de proasta calitate) iar parfumul nu persista mai mult de o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Singurul site din Ro pe care il recomand este esentedelux
Nu am cumparat parfumuri de pe alte site-ri din Ro.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun. Cand s-a dus la tipul acela sa-i arate in ce stare era parfumul, nu a vrut sa-l primeasca si nici sa-i inapoieze banii. Sora mea de suparata ce-a fost l-a aruncat la gunoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

angel-ul il am de pe parfumuri.tv
restul din afara sau primite

Mergi la inceput

vorbisem si cu fetele de la beaute-test si explicatia ar fi ori cu ph-ul, cum zicea si dana, ori ca imi saturez nasul :) poate dau prea mult. era tot asa ca mine, pe forum, o fata ghinionista, care luase shalimar si nu il mai simtea dupa 30min , nici sotul ei. si chiar dupa ce a pulverizat pe o esarfa, nici pe aia nu persista mult mirosul. si culmea, e luat din magazin, de la ei, ma gandesc ca in franta nu sunt falsuri in magazine...sau eu stiu

dar eu la angel si daca ma dau pe incheietura nu simt dupa 6ore...si culmea la inceput parca ma tinea mai mult ..offf. am dubii; dar daca ar fi fals, nu cred ca ar mai fi avut si mesajele alea 2 in cutie, stiti voi...

acum de craciun vroiam kenzo jungle sau alien ... n-as vrea totusi sa iau din magazin. ma mai gandesc la varianta cu esentedelux

p.s parfumul luat pt prietenul meu (cartier - pasha) tot de la parfumuri.tv tine ff mult, si e eau de toillete .. poate am eu totusi ph-ul prost... tocmai la angel, iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare fetele, n-am mai intrat de ceva timp pe aici.

Mi-am achizitionat mai noi un set parfum-gel de dus si crema de corp Miracle-Lancome.Mi se pusese pata pe el si mi l-am luat,desi parfumul nu are decat 30 ml.Imi place,desi imi placea mai mult Miracle - Forever.
Si am primit si un esantion de la Lolita Lempicka-Lolita Lempicka, dar nu sunt f incantata, miroase placut, dar nu persista si mai este si EDP.

Irinaa, eu am Pur Poison Elixir si sunt f incantat de el.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

de pe bigdiscount ati comandat? sunt ok produsele?

am gasit un intermediar aici
http://forum.computergames.ro/90-oferte-munca-prestari-servicii/270271-comenzi-de-parfumuri-originale-din-s-u-de-pe-site-ul-www-bigdiscount-com.html

Mergi la inceput