Ce parfumuri va plac !? (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaaa

de pe bigdiscount ati comandat? sunt ok produsele?

am gasit un intermediar aici
http://forum.computergames.ro/90-oferte-munca-prestari-servicii/270271-comenzi-de-parfumuri-originale-din-s-u-de-pe-site-ul-www-bigdiscount-com.html

Eu am comandat de la el Allure Sensuelle si sunt f.multumita. Si alte fete de aici au comandat prin acest intermediar si au fost multumite. Nu mai comand de la el acum pt ca e mai simplu de pe fragrancex pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Am sunat din nou la BT carduri si au reusit pana la urma sa-mi treaca toata adresa dar fata de acolo mi-a spus ca vanzatorul nu are acces la baza de date a bancii, trebuie sa faca o cerere in sensul asta pt. a putea verifica adresa cumparatorului.
Acum nu stiu ce sa mai inteleg, oare asta o fi cauza pt. care nu ne proceseaza comenzile cei de Cheapsmells? Sau o fi doar un motiv inventat de ei ca sa nu livreze in Ro?

A reusit cineva sa comande la Cheapsmells pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

ms mult, dana
o sa-l contactez
am vazut un pret f bun la hypnotic poison - cam 220ron tester

deci e sigur, da?

mie nu imi place niciun parfum de la chanel, si vroiam sa-mi placa allure si allure sensuelle, sau coco mlle. da mi se par la fel, adica citrusy puternice asa la inceput, si apoi florale sau fff putin vanilate ... trist

stiu ca sunt f persistente, totusi

Mergi la inceput

dar acesta?

http://forum.computergames.ro/133-accesorii-de-zi-cu-zi/416591-comenzi-de-parfumuri-originale-din-austria-nou-comision-doar-6-euro.html

are preturi mai bune si vad ca aduce chiar orice si aquolina si la prairie etc.

classique edp 100ml tester la 185ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Am sunat din nou la BT carduri si au reusit pana la urma sa-mi treaca toata adresa dar fata de acolo mi-a spus ca vanzatorul nu are acces la baza de date a bancii, trebuie sa faca o cerere in sensul asta pt. a putea verifica adresa cumparatorului.
Acum nu stiu ce sa mai inteleg, oare asta o fi cauza pt. care nu ne proceseaza comenzile cei de Cheapsmells? Sau o fi doar un motiv inventat de ei ca sa nu livreze in Ro?

Le-am scris eu si au raspuns ca livreaza. Au vazut ca e o incercare de comanda in sistem si sa-i sun sau sa le spun cand sa ma sune sa valideze comanda manual. Nu am facut-o inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui vio_dia

Vio dia, ma bucur ca au reusit sa treaca toata adresa. :)
Dupa cum banuiam, aceasta este cauza. Am fost si eu azi la banca, mi-au dat sa completez un formular iar in decursul zilei de azi il vor trimite la cluj iar cei de acolo vor analiza situatia. Iar banii mi vor debloca in seara asta sau cel tarziu maine dimineata. Maine o sa pun din nou comanda, chiar pe ultima suta de metrii pt ca expira oferta "free shipping", sper ca de data aceasta sa fie cu succes. La fel va doresc si voua succes la comenziile online pt parfumurile dorite si nu numai.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Le-am scris eu si au raspuns ca livreaza. Au vazut ca e o incercare de comanda in sistem si sa-i sun sau sa le spun cand sa ma sune sa valideze comanda manual. Nu am facut-o inca.

Si eu am facut o comanda, de fapt doua, ca am mai incercat o data, si nu mi le-au inregistrat. Acelasi mail l-am primit si eu, sa sun la ei pentru comanda, da' nu reusesc de la birou si nici de pe mobil Nu-mi formeaza numarul, cred ca n-am activata optiunea cu internationalele pe abonamentul asta iar celalalt mobil mi s-a descarcat.Uff... greu cu astia, nu stiu care o fi cauza, poate reuseste cineva sa comande si sa ma lamureasca si pe mine, va rog

In alta ordine de idei, sambata am fost la o partida de "mirosit" parfumuri si cred ca ma "indragostesc" de Midnight Poison.Voua care din Poison-uri va place mai mult? Pure, Hypnotic, sau Midnight Poison?

Mergi la inceput

mie hypnotic imi plce cel mai mult, apoi midnight, apoi poison-ul original

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

dar acesta?

http://forum.computergames.ro/133-accesorii-de-zi-cu-zi/416591-comenzi-de-parfumuri-originale-din-austria-nou-comision-doar-6-euro.html

Nu neg ca e de-a dreptul revolutionar la preturi dar nu am curaj sa ma bag!
Se ofera cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:

dar acesta?

Nu cunosc. Eu Classique l-am luat de pe esentedelux, 100 ml, tester, cred ca am platit 245 lei. Si pe site-urile straine acest parfum e scump. Deci, repet din Ro nu cumpar decat de pe esentedelux.

Hypnotic Poison imi place enorm, e unul din preferatele mele, nu imi place absolut deloc Tendre Poison

Sali, asa deci, las ca nu mai primesti reduceri(am vorbit azi pe mess cu tipul de la esentedelux)

Mergi la inceput