LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
Ciao!!!!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!!! 
alina - am vazut astazi, la alt magazin, masa aia muzicala de la chicco la €35,00. Acu' cred ca a bagat-o la reduceri pt. ca se apropie sarbatorile, luna cadourilor etc. Sunt pline magazinele de jocuri si jucarii ...
anca(alfa) - am auzit ca da, se ia cadou si la mot nasilor ... si eu sunt in dilema ce sa le luam ..
anacami - si eu caut cercelusi pt. Silvia ... da' nu stil veriga ca nu-mi plac (si are deja, da' sunt prea mari acum si baga degetul in ei si se trage de ureche) stelute, fluturasi, floricele, gargarite etc. ceva de genul asta, mai de copii ... Sa vad ce primeste acum la mot si dupa ma orientez eu.
abramburika nazdravana
ralucis spune:
Exact acum am deschis si eu forumul la bulgarasi dupa muuuuuult timp de stat fara calculator, s-a stricat si nu s-a mai putut repara, si am dat de mesajul Cameliei, ma bucur sincer ca cineva si-a mai adus aminte de noi!!
Ce mai e nou pe aici, mai sunt gravidute noi? A nascut Anca?
Sabina s-a facut mare, mai are putin si face un an, nu, are 10 kg si un pic, de vreo saptamana merge foarte bine singura in picioruse, zice apa si imi arata sticla sau paharul cand ii e sete, ma chinuie cu dintii, urla saracuta de durere, are 5 si ii ierse acum si al saselea, tot de vreo saptamana am reusit sa o intarc, cu chiu cu vai, ca urla dupa san ca din gura de sarpe si nu vroia sa ia deloc biberonul, pana la urla am reusit sa o pacalesc cu o tetina moale din latex de la nuk, dupa ce am mai incercat vreo 5 pana la ea. Nu mai suportam sa o alaptez pt ca se scula de 6 ori pe noapte dupa san si, surpriza, de la intarcare doarme bustean toata noaptea, bea lapte pe la 6.30 si iar se culca pana la 9 30. Si doarme mai nou si aproape 3 ore la pranz, deci e f bine, am inceput si eu sa ma odihnesc cate un pic, dar m-am apucat sa lucrez de acasa de luni si cred ca se va duce odihna pe apa sambetei.
Ce e frumos e ca se joaca cu Ilinca, danseaza amandaoua, se pupa si se dragalesc, ti-e mai mare dragul sa te uiti la ele. Duminica ii rupem si noi turta, promit sa pun poze sa vedeti cat de mare suntem!
LA MULTI ANI TUTUROR BULGARASILOR CAE AU IMPLINIT UN ANISOR! MULTA SANATATE SI NOROC!
anca_a spune:
La multi ani Maria! 
Ralucis am citit ce ai scris despre intarcat. Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Alex se trezeste noaptea de 5-6 ori (cand cum) si ma gandesc ca poate daca l-as intarca i-ar fi mai bine..ar dormi toata noaptea ...asa ca te intreb...tu cum ai procedat noaptea cand se trezea? Ca la Alex, noaptea, daca incerc sa ii dau sticluta in loc de san urlaaaaaa...
Anca si Alex 14 decembrie 2007
Vasari spune:
Petro, maine sun la chicco Ro sa vad daca aduc masutele astea. M-am mai uitat pe net dupa ele, dar nu am gasit nimic.
Ralucis, cum sa te uitam?
Stiu ca ai niste fetite tare dulci, abia astept sa vad poze! Cum lucrezi? Part-time sau in masura timpului?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 avem cateva pozici noi, de astazi... ![]() |
Foarte bine ii sta echipat de meci...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika anca(alfa) - am auzit ca da, se ia cadou si la mot nasilor ... si eu sunt in dilema ce sa le luam .. |
Eu stiu ca se ia cadou atunci cand se dau colacii nasilor,nu la mot.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Foarte bine ii sta echipat de meci... Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
multu' Miha... se pare ca doar tu ne-ai vazut...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ralucis spune:
multumesc frumos! lucrez cand pot, de regula cand se culca fetele la pranz si dupa ce adorm seara, sper sa fac fata, deocamdata cat de cat am reusit.
anca, prima data i-am dat apa, n-a vrut, urla, i-am dat cu biberonul, nu, cu paharul, nu, cu paharul cu pai, nu, si pana la urma i-am dat cu seringa de la nurofen. dupa care am lasat-o cu noi in pat si cand a adormit am mutat-o in patut. chestia asta s-a intamplat vreo 3-4 nopti la rand, dupa care nu s-a mai trezit deloc pana dimineata. dar sa vezi ce disperata era la inceput dupa san, cand vedea biberonul ma apuca cu mainile de bluza, sa-mi traga sutienul jos, isi baga si capul sub tricou, plangea in hohote, nu spun ca ma apucase plansul si pe mine intr-o seara!
Roxxy80 spune:
Ralucis, ma bucur ca ai revenit
.
Sa stii ca am intrebat si eu de tine de curand. Cred ca in capitolul trecut.
Sa-ti mai faci timp sa intri sa ne povestesti de printese.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puiutul meu
eladea2005 spune:
slaba activitate p'aci... unde sunteti???
nu vreti sa
???
ok... atunci
si noapte buna!
usor!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png