LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 2
creem spune:
LA MULTI ANI! MARIA ALEXANDRA
Sa cresti mare si frumoasa, sa ii bucuri pe parintii tai si sa traiti fericiti intreaga familie!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
multumesc pentru felicitari ![]() Andreea ,pai e nascuta in aceasi zi cu Basescu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2 |
aaaaaaaa... pai atunci se explica....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
Cristina,Cati multumim pentru urari 
Andreea pai are si predilectie la asta ca a ales piticul ca jucarie de pe tava ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
eladea2005 spune:
bianca,
super tare poza asta:![]()
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia#5264571559414699570
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MARIA!
Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa si sa ai o copilarie ca-n povesti!
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc LA MULTI ANI MARIA! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa si sa ai o copilarie ca-n povesti! Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
multumim

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
eladea2005 spune:
avem cateva pozici noi, de astazi...
daca tot se poarta ...![]()

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
alfa_anca spune:
Fetele am si eu o intrebare: la petrecerea de TURTA/MOT ati luat ceva cadou la nasi?
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
gianina spune:

Maria Alexandra 

sa ai o viata frumoasa plina de realizari si impliniri!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)

se vede ca ai slabit...arati foarte bine!
. Am vazut ca ati primit bicicleta cadou...ii place fetei?