Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 9
strunfita spune:
da, da, si eu zic ca voi sta 2 ani acasa. Cu Bogdan am stat doar 6 luni, si nu vreau sa mai repet.
Oricum stau cel putin un an, mai vad eu cum va fi dup-aia. De lucru sigur nu-mi va fi dor, probabil ca nu ma voi intoarce la firma la care lucrez acum. Am un sef 
10+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
strunfita spune:
Oanaiacovita, daca vrei ma fac si eu ucenica. Poti sa imi explici ce trebuie facut, ca oricum intru destul de des pe forum.
10+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
floricika spune:
Eu cu sotul avem o firma si acum mi-am pus un salariu mare, ca sa imi dea si mie statul bani doi ani de zile
Cu david am stat un an de zile acasa (dar lucram de acasa, eram la inceput cu firma si nu avea cine) dar acum intentionez chiar sa stau un an acasasi sa nu nu mai muncesc (la david am pierdut laptele la 2 luni din cauza stresului :( acum vreau sa alaptez minim 1 an daca voi avea lapte.
Floricika
9+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)
LauraOana spune:
hallo fetele!! astazi am vazut pe bebe
...dormea de nu avea treaba in timpul eco-ului...si mai stiti ceva? isi sugea degetul
...nu mi-a venit sa cred...am citit eu ca fac bebei asa ceva in burtica, dar nu m-am asteptat ca asa de repede sa aiba reflexul acesta...
..acum are 6cm, deci in ultimele 3 saptamini sa triplat in marime, creste de nu are treaba
..acum ca am trecut deja in saptamina a 12 a sunt si eu mai linistita..inrest ma pling de dureri de spate...de junghiuri...de irascibilitate
...si am o foooaaaamee
!!!
12+1
alinutza23 spune:
LauraOana felicitari pentru albinuta ta!
Mi s-a facut pielea de gaina de drag! ![]()
8+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
miruta spune:

La multi ani ,Oana , sa fii sanatoasa ,tot ce iti doresti si sa-ti trimita Dumnezeu un bebe cat mai curand!

Felicitari fetelor care si-au vazut sambureii la ecograf .Pe fetele care au trecut de 12 saptamani deja le invidiez ,eu stau un pic ca pe ace ,am emotii si stiu ca daca trec de 1o saptamani e ok bebe .Mai am un pic ,deci Iubita_tiana te inteleg perfect .....
LauraOana , ce frumos , felicitari !!!
Abia astept si eu sa-l pot vedea pe samburelul meu asa!
Legat de dureri de burtica , si eu mai am dar de scurta intensitate si tin cateva secunde ,asa am inteles si eu ca uterul se mareste si ca nu-i un motiv de grija.Pe mine ma mai doare din cand in cand si spatele ,nu foarte rau ,asta o pateam si inainte de sarcina asa ca incerc sa nu ma ingrijorez .
Philip ,eu zic ca ar trebui sa renunti la sala pana la nastere ..stiu ca nu-s indicate decat exercitiile speciale pentru gravi ...ar fi totusi bn sa intrebi medicul .
Si mie imi convine legea cu 85% din salariu chiar daca nu am un salariu foarte mare .Un lucru nu am inteles,poate stiti voi :alocatia aceea de 200 de lei pentru bebe ramane sau pica si aia si se ia numai 85% ,am o prietena care a nascut deja si e un pic speriata ca ea are pe cartea de munca minimum pe economie .
pentru toate albinutzele si sanatate multa!
Mirela
7+
laurraa spune:
mamica.oana, multumim de materia.Foarte interesant.
LauraOana felicitari pentru BB. Abia asteptam toate sa ii vedem cum misca, cum isi tin degetelul, cum dorm.....Doamne abia astept.
Citeam la odiseea fetelor de octombrie-noiembrie si m-a luat nostalgie.......cum se incurajeaza si se felicita pentru nasteri.Doamne ajuta sa fie si la noi la fel.
Super ideea cu salariul daca ai propria firma. Eu sunt in sistemul bugetar si tot ma bucur enorm pt cei 85%. Nu se compara!
10 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png
LauraOana spune:
...multumesc fetelor...![]()

...abia astept sa povestiti si voi cum ati vazut pe bebei la eco....
12+

oanaiacovita numai impliniri si fericire
(28.08.2004)