Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 8
Bebe Beca spune:
Nici eu nu am avut probleme cu tuesea.... din fericire!
Ioana
14+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
strunfita spune:
Oana, La Multi Ani!
Laura si Bebe Beca, nici eu nu am avut pobleme cu tusea cand eram insarcinata cu Bogdan si m-am lasat de fumat. Dar nu stiu ce se intampla acum de tusesc de atata timp (cred ca am vreo 3 saptamani), la plamani nu am nimic, cica traheea e inflamata. Dar ma gandeam ca poate o fi din cauza renuntarii la fumat, nu mai stiu ce sa zic.
Laura, da, urat viciu, nu zic nu, dar eu dupa ce termin cu alaptatul ma apuc sigur din nou. Sunt convinsa ca doar faptul ca e bebe in burtica ma face sa ma abtin, la fel am facut si la Bogdan.
10+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
mamica oana spune:
Oanaiacovita,La multi ani! Multa sanatate iti doresc si fie ca cel mai mare vis al tau sa devina realitate cat mai curand!
Fetelor,mie mi-a zis dr. ca durerile de burta sunt date si de intinderea ligamentului rotund,in cazut miscarilor bruste.Ia cititi aici:Ligamentul rotund este o structura de sustinere a uterului in pozitia sa, care se aseamana unui cordon cu grosimea de 0.5cm inainte de sarcina, cand uterul este aproximativ de dimensiunea unei pere.
In timpul sarcinii, ligamentul rotund se intinde si poate determina dureri abdominale, pelvine, sau in zona inghinala. Durerile sunt de regula asociate ultimelor doua trimestre de sarcina. Cauza este reprezentata de cresterea, atat in lungime, cat si in grosime, a ligamentelor care sustin uterul marit in volum. Ligamentele incordate si intinse la maximum pot cauza, in timpul unei miscari mai bruste, dureri de tip intindere sau junghi la nivelul pelvin ori inghinal. De asemenea, pot fi experimentate crampe intense in laterala abdomenului.
In afara miscarilor bruste, exercitiile fizice sau pozitiile adoptate in timpul somnului pot forta ligamentele si declansa crampe sau dureri. De aceea, daca femeia insarcinata se trezeste din somn cu astfel de dureri (care pot fi uneori severe), este bine sa nu se alarmeze. Pe masura avansarii sarcinii durerile de ligament rotund se pot diminua si dispar dupa nastere.
Modalitati de ingrijire:
1. Evitati sa va mai miscati cu vioiciunea anterioara sarcinii; asezati-va si ridicati-va mai lent.
2.Asezati-va pe un scaun sau culcati-va in pat atunci cand durerile devin suparatoare.
3. Puteti recurge la aplicarea locala de caldura moderata: o baie calduta, o perna electrica.
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!
Oana,mamica de Robertel
(27.10.2004) si
12+
bebe2
clodyac spune:
oana iti doresc mults sanatate si la multi ani si sa iti dea dumnezeu tot ceea ce iti doreste inimioara ta
si 

va multumesc la toate pt urari si sa ne dea DD la toate numai sanatate si vesti bune va pup 

9 +
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Multumesc de raspuns Strumfitza! Am primit azi rezultatul la restul analizelor! Mi-a iesit CMV-IgG pozitiv-36 si CMV-IgM absent. Mai este sau a mai fost cineva in situatia mea?! Sunt cam trista dupa ce am citit pe net... O impresie live mi-ar prinde bine! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 12+]Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
gravi 9
alinutza23 spune:
Fetelor ati avut dreptate! Am inceput si eu sa simt niste junghiuri puternice in partea dreapta, parca ar fi apendicele. Si sunt puternice! 
8+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
anda_magda spune:
Oana iti urez sa ai parte numai de bucurii si sa iti dea Dumnezeu cea mai mare bucurie dintre toate, aceea de a fi mama! Te pupacesc si iti multumesc ca inca esti alaturi de noi, nu numai cu suportul tehnic, dar si cu cel moral!
Sa ai o zi minunata!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
alinalaura spune:
OANALA MULTI ANI

SA ITI DEA DD SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME, IAR DACA DE ZIUA TA NU SE INTAMPLA MINUNEA SA ITI ADUCA MOS CRACIUN UN BEBE MIC SAU CINE STIE DOI.
Mamica Oana multumi pantru material este foarte interesant
.
12+
anda_magda spune:
uraaaaaa!!!!!!!!!!!
presedintele a promulgat legea cu 85%. deci acum nu mai avem nici o urma de indoiala.....
oricum la cum merg lucrurile si criza asta globala care incepen sa se resimta si la noi, cred ca voi sta cei 2 ani acasa.
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 

DAVID (27.06.2007) si