Hai sa ne ajutam sa gasim bona

Hai sa ne ajutam sa gasim bona | Autor: lidyy

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, si ma adresez atat celor norocoase care deja au gasit bona perfecta cat si celor disperate si satule de promisiunile agentiilor de intermediere (care nu numai ca nu-si fac treaba dar nici nu-si asuma responsabilitatea ptr nimic din ceea ce se intampla ulterior incasarii comisionului) ma gandesc ca am putea sa ne ajutam reciproc in gasirea unei bone ptr copilasii nostri.
De ce sa apelam la serviciile unei agentii de intermediere cand am putea prin intermediul acestui forum sa ne ajutam reciproc?
Bona voastra are prietene si ele interesate de aceasta activitate? Ati putea sa intrebati. Ati vazut bone care v-au placut dar care v-au refuzat datorita distantei prea lungi de parcurs zilnic de la domiciliul lor pana la voi acasa? Ati putea gasi o alta mamica doritoare si care sa stea in aceeasi zona cu cea a bonei.
Aveti parinti, soacre, prietene, vecine interesate sa lucreze ca bona? O intrebare nu strica.
Pe mine personal m-ar interesa o bona ptr care sa pot primi recomandari, nu tin neaparat sa aiba experienta lucrand ca bona (cresterea propriilor copii este suficienta ptr mine) si care sa stea in apropiere (zona Iancului).
Ma poate ajuta cineva?
Eu personal am cunoscut o bona din Drumul Taberei care mi-a placut, dar careia i s-a parut mare distanta pana in Iancului. Este cineva interesat? As putea sa-i dau datele de contact.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ti-am copiat mesajul si am sa te rog sa continui discutia aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122009
Multumesc!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput