Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 25
mamiseli_11 spune:
Fetelor modificari in lista stiu sa fac da capitol nou, nu. Help Alexa, Otilia, care sunteti pe faza??
Lauramiron gata esti in lista.
Mihaela
37+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
lauramiron spune:
N-am somn.....Rebeca doarme, iar eu cu lap-ul in brate ma uit la fotbal cu sotul, care e plin de draci ca CFR-ul rateaza la greu

Mi-e groaza sa merg la nani, deja ma dor oasele de moooor
....mai stau putin cu voi
Oare am scapat de moderare??
Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
lauramiron spune:
Multumesc mult, Mamiseli
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Fetelor modificari in lista stiu sa fac da capitol nou, nu. Help Alexa, Otilia, care sunteti pe faza?? Lauramiron gata esti in lista. Mihaela 37+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 3 saptamani |
Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
Ank83 spune:
mai eu stiu sa fac capitol nou dar nu stiu parola
... Apropo nici mailul comun nu il stiu 
...Si eu vreauuuu 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
alra spune:
uff, la noi e prb mare cu scutecele.
pana la 1 an am folosit de la o firma locala a unui magazin olandez. la 1 an a facut o iritatie urata care tot revenea (prima data de la o diaree lunga) si de atunci am incercat pampers. la noi sunt 2 feluri "active fit" si "baby dry", numai de la cei baby dry nu se irita asa rau. acuma de cateva luni nu mai ii dam decat la culcare ca ziua face la olita insa tot daca apuca sa faca un kk noaptea se irita iara.
apropo de spuzeala pe fata - total neortodox si incercat de mine: crema de fund cu oxid de zinc. mama mi-a sugerat caci a avut prb mari cu acneea si folosea creme cu oxid de zinc - astea usuca bubitele. o pediatra mi-a zis ca e ok, nu are ce sa ii faca rau, doar ca nu e prea estetic. la noi a functionat...
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 mai eu stiu sa fac capitol nou dar nu stiu parola ... Apropo nici mailul comun nu il stiu ![]() ...Si eu vreauuuu ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia |
Ai PM.
Mihaela
37+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 3 saptamani
Ank83 spune:
Oki imediat se face un nou cap...
Ank
Raul
17.10.2007
si