Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 24
Ank83 spune:
Leelo stiu ca pe pampers.ro aratau aproximativ cum vede un nou nascut si apoi la cateva saptamani.Acum tot caut sa vad exact unde.. dar nu gasesc
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
lauramiron spune:
Alra, si eu ma confrunt cu nenorocotii de hemoroizi, inca de la prima sarcina. La mine au functionat bine supozitoarele Ultraproct dupa ce am nascut.
Acuma n-am folosit supozitoare, si doar crema Proctolog si crema de galbenele, plus servetele umede pentru hemoroizi. Am reusit sa-i tin in frau.
Insa la tine problema pare mai grava din cauza constipatiei severe...
Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
Ank83 spune:
uite www.pampers.ro/ro_RO/index_102.php" target="_blank">aici vezi cum vede bebe la cateva saptamani ... Cauta jos la descopera lumea 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
alra spune:
in be se recomanda SUB 18-20 in camera unde doarme bb. noi tinem cam 20 in dormitoare. colegii mei cam 10
(ei rad de noi, noi de ei si tot asa ...)
leeloo, nu ai termostate? nu poti sa mai inchizi din calorifere? daca stai la apartament si sunt camerele mici se incalzesc chiar daca au caloriferul inchis.
auzi, da de ce nu dormi daca el e linistit? ca e mic si nu are cum sa sara inca din pat!
hai sa facem o conventie: nu ne scuzam pentru ceea ce credem noi ca e mai bine sa facem si incercam sa ne pastram sanatatea mentala, deal? 
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Leeloo, sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare si sanatos!
Vroiam sa-ti spun ca si eu am avut probleme cu bubitele de caldura pe care le-a facut Rebeca la cateva zile dupa ce ne-am intors din spital. MF ne-a indicat s-o tinem dezbracata cate 5 minute dimineata si seara, sa n-o dam cu nici un fel de crema, si sa renuntam la a o infofoli. Iar in casa sa nu fie mai mult de 23 C
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo5979 Fetelor am sa dau si eu cateva raspunsuri, dar sa imi fie cu iertare ca nu tin minte si nu nominalizez, pentru ca sunt chioara de somn, Damian si-a propus sa ma aduca la kilele pe care le posedam cand l-am cunoscut pe tac-su...Deci: Mii de multumiri pentru insistentele voastre de a-l pune la san, iata ca a dat roade, pierdem noi niste timp si niste nervi pana gasim pozitia propice pentru amandoi, dar intr-un final functioneaza.Am zis de ce prefer sa ii dau noaptea cu bineronul, pentru ca stiu exact cat mananca si la tzatza nu mananca atat, si asta ar insemna sa planga din ora in ora, ori daca eu sunt cu somnul in pom zilnic, ajung la nebuni...si pentru ca sa dorm macar 3 ore legate si eu, prefer varianta biberonului, chiar daca nu e cea mai fericita. Si copilul meu are momente cand este si schimbat, si mancat si ragait si totusi sta cu ochii pe pereti muuuult si bine, de ma scoate din minti (pentru ca atunci as dormi si eu, dar nu imi permit luxul daca nu il vad pe el ca doarme)si studiaza el stie ce (apropo, cand incep ei sa vada???al meu are ieri 3 saptamani), dar m-am obisnuit cu meditatia asta a lui, seamana cu ma-sa...filosofeaza. Am observat ca de cand il pun la san, nu mai sughita chiar dupa fiecare masa...deci inca o problema mai putin. In schimb a facut bubite de la caldura pe fata si gat, ca socrul meu da drumul la caldura de ma capiaza (el e presedintele scarii unde stau), am 27 de grade in casa, si noaptea e chin... Ceaiul de colici am inceput eu sa il beau si vad ca nu prea mai are chinuri, si nici Debridat nu i-am mai dat. Vigantolul am inceput sa il dau din ziua 1 de viata, doua picaturi inainte de masa...si nu mai stiu ce voiam sa scriu...ca dorm pe mine...NOAPTE BUNA SI LINISTITA DRAGELOR! Leeloo Lacra a lui Damian http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12 http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr |
nature spune:
Desi am citit toate paginile, de vreo 2 zile mi se pare ca la mine nu se mai intampla nimic special, asa ca nu am mai scris.
Nglcarmen, bafta si sa va intoarceti cu bine!
Io stau in pat sau ma tarai prin casa, ma inteapa colul, BB da din maini, parca face valuri, cum spunea o mamica, se simt parti tot mai mari ...Ilinca e racita si am tinut-o azi acasa, noroc cu mama, care a venit si a stat cu noi.
In rest, nimic deosebit, fac experimente culinare ( io mai mult cu coordonarea si sotul cu executia), am cumparat un cuptor electric - minune, face niste chestii de zici ca sunt scoase din reviste
In seara asta am experimentat o pizza ( a iesit dumnezeiesc de buna), am facut tot felul de paste la cuptor, iar fi-mea e innebunita dupa o budinca facuta cu stafide si br de vaci ( o faceam si inainte, la vechiul cuptor, dar acum parca are alt gust).
Vroiam sa va intreb ce fel de scutece folositi / veti folosi la BBei. Data trecuta am inceput cu Pampers dar mi se parea ca se imput ingrozitor in contact cu urina si am descoperit Happy, care mi s-a parut a fi f. ok ( e si mult mai ieftin, culmea). Oricum, e de stiut ca astia de la Happy au un sortiment de scutece pt nou nascuti cu gaura pt buric, adica sa nu le stea pe buricul care inca nu a cazut, si sa nu ii deranjeze. E misto inventia asta! Ma rog, dezavantajul a fost ca vara s-au dovedit a fi prea groase scutecele astea, asa ca am trecut pe Libero. Deci, pareri, ceva?
lauramiron spune:
Noi am mentinut o temperatura constanta in casa cam de 22 C si, la indicatia medicului, nu am ridicat temperatura in timpul baitei, era aceeasi temperatura tot timpul. Iar pe Rebeca o tineam imbracata in bluzita si pantalon....simplu, fara body pe dedesubt......asta dupa ce am trecut prin faza cu bubitele![]()
lauramiron spune:
Noi ne-am impacat tare bine cu Pampers, asa ca nu am de gand sa-i schimb, la fel voi folosi si pentru Caterina.
Am cochetat si cu Libero de vreo 2 ori, insa mi s-au parut prea grosi. Cred ca e si chestiune de cum te inveti, insa Pampers sunt chiar buni
| citat din mesajul lui nature Desi am citit toate paginile, de vreo 2 zile mi se pare ca la mine nu se mai intampla nimic special, asa ca nu am mai scris. Nglcarmen, bafta si sa va intoarceti cu bine! Io stau in pat sau ma tarai prin casa, ma inteapa colul, BB da din maini, parca face valuri, cum spunea o mamica, se simt parti tot mai mari ...Ilinca e racita si am tinut-o azi acasa, noroc cu mama, care a venit si a stat cu noi. In rest, nimic deosebit, fac experimente culinare ( io mai mult cu coordonarea si sotul cu executia), am cumparat un cuptor electric - minune, face niste chestii de zici ca sunt scoase din reviste Vroiam sa va intreb ce fel de scutece folositi / veti folosi la BBei. Data trecuta am inceput cu Pampers dar mi se parea ca se imput ingrozitor in contact cu urina si am descoperit Happy, care mi s-a parut a fi f. ok ( e si mult mai ieftin, culmea). Oricum, e de stiut ca astia de la Happy au un sortiment de scutece pt nou nascuti cu gaura pt buric, adica sa nu le stea pe buricul care inca nu a cazut, si sa nu ii deranjeze. E misto inventia asta! Ma rog, dezavantajul a fost ca vara s-au dovedit a fi prea groase scutecele astea, asa ca am trecut pe Libero. Deci, pareri, ceva? |
alra spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Alra, si eu ma confrunt cu nenorocotii de hemoroizi, inca de la prima sarcina. La mine au functionat bine supozitoarele Ultraproct dupa ce am nascut. Acuma n-am folosit supozitoare, si doar crema Proctolog si crema de galbenele, plus servetele umede pentru hemoroizi. Am reusit sa-i tin in frau. Insa la tine problema pare mai grava din cauza constipatiei severe... Laura, mamica de Rebeca (16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara |
nu, hemoroizi n-am, m-a ferit sfantul.
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
Ank83 spune:
Eu am folosit pampers si nu mi-au placut deloc.De la numarul 3 in colo au lotiunea aia oribila care miroase a colonie ieftina 
... si plus ca si cam irita...
Happy nu mi-au placut ca sunt mari.Huggies cele clasice cam mari si cele cu super flex mai ok dar cam scumpe sincer.Fiu-meu e un cacacios si jumatate si face kk si de 3-4 ori pe zi si asta doar dupa ce ii schimb scutecul si e curat
.
De vreo 6 luni am descoperit scutecele Momi... din greseala am primit de la cineva ...ca am plecat in vizita si am ramas 'descoperiti'
.. Si dupa am dat un search pe google si le-am gasit aici www. mykids .ro ... Sunt foarte bune si ca pret..au forma aceea faina de la pampers, nu au lotiunea aceea aiurea si sunt subtiri cu putere mare de absorbtie...si sa nu uit ariciul care se lipeste e si elastic... Sunt mai bune ca orice alt scutec intalnit.Merita sa incercati macar odata .Plus ca cei de pe site sunt foarte seriosi.Eu doar de la ei comand de cand le-am descoperit![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia