Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

De-abia astept sa discutam toate pe aceeasi limba !

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Mirtha, Diana: Vorbiti de bebelushi, de colici si bai de aer, ca noi citim tot si se mai si lipeste ceva de noi.

Andy 33+

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Uite frate unde era ..individoasa !
Lasa mah ca le multimplicam pina nasteti voi , dam comanda de un set nou !

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Carmendu pe 17 am eu eu eu eu eu cezarianaaaaaaaa............. acum imi iei din majoreteeeeeeee????

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Lauramiron bine ai venit la odiseea noastra. Noroc ca m-am uitat in urma la un mesaj si am vazut datele tale. Din pacate eu trebuie sa ma pregatesc pt o vizita la dr de fam asa ca eu sau un adin fetele care se mai ocupa de listuta vom trece datele tale un pic mai tarziu. Oricum te-am notat si nu te uit.

Semnatura se face la Contul meu/profil personal/editeaza profil (bagi userul si parola)/optiuni profil unde apesi pe + acolo ai casuta pt semnatura unde scrii tu ce vrei sa apara la semnatura. Mai jos cu un rand mai e o optiune - semnatura auto, acolo sa fie da. Apesi butonul de jos de tot cu trimite datele si gata.
Bafta

Mihaela 37+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Fara partum de-ala ca lipseste din meniul meu.
La capitolul tutun cam 4 pe zi si incerc sa nu sar calul cu mai multe. Ba chiar ma constring sa ma afum si mai putin.Folosesc o haina speciala in care fumez , o lasa pe balcon la aerisit. Soata fumeaza afara , pe holul - casa scarii.

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl
Mirtha ce tot vorbesti frantz? tocmai tu??? detectez o mini postpartum sau e doar imaginatia mea bolnava????Cum adica ti-e putin tarsala ca nah, voi cu bebei si noi inca nu....pei breeeeeeeee, noi ne-am conectat "chimic" anyway...cu sau fara bebei, no????
38+ cu

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Gand la gand cu bucurie . Pina acum sterlitul pare cea mai practica solutie. Sa vedem ce spune si ginecul.
Pretati inca , ha ?!!! Ahhh...as vrea sa iti spun cit de urasc...dar nu poci....Da" imi aiu revansa pentru perioada asta seaca.

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Ia sa vedem daca Frosa mea vine de alegeri...si atunci vrand ne-vrand se va numi Obama...ca tot n-am alt nume...da' ce ma fac daca iese putin neagra ca mulatrul de la parter???Va face al meu o mare ruleta ruseasca cu mine, , va e clar, nu?

Doamnele care s-au dedublat deja, va rog sa va indurati si sa ne explicati si noua cat de reala e depresia post-partum...fara ascunzisuri...ca tre sa stiu la ce sa ma astept...si va rog, discutati fara nici un fel de rezerve despre bebei...ca doar n-m astepta inca doua luni pana nashte toata lumea...plus ca vrem si noi sa stim dinainte nishte chestii nene...nu fiti egoiste!!!!

Mirtha taci ca era sa uit...my little horny sister...ranjesc profund, caci io inca mai prestez...e sex in grup ce-i drept si mi-e mila de bebelina...da nah....m-alearga satrapul, ce sa fac...oricum, de un orgasmel ma mai lipesc de-abia la anu'....ufffffffffff...
la sterilet te-ai gandit????io stau deoparte de anitconcsi, mai bine miroase a frane arse...de la cauciuc...
ei si cu asta basta, ca pun pariu ca am oripilat peste masura zanele mai puritane de pe forum...ma duc sa bag cornu'n perna...singurica...

era sa uit....Amalia baby..............bine ai revenit....ce baieti frumosi ai, si ce topit e al mare dupa brebenel...ptiu ptiu ptiu sa nu va deochi....

Bravegirl Zoe, fii barbata, suntem pe baricade alaturi de tine...
ANDYYYYYYYYYYYYYY...hai nene o data cu casa ...sa stai si tu linistita....altfel cum iti e????

38+ cu

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Tocmai de aia ne pregatim sa nu fim luati prin suprindere. Eu mai am scurgeri foarte putine , am deja vise erotice iar soata parca a simtit el ceva ca a inceput sa bata apropouri.
Nici noi nu agream cauciucul , in ultimii 3 ani nu am folosit nici un miljoc contraceptiv ca incercam sa obtine o Pitica , intrerupere nu am incredere ca vorba ceea viabili sunt si cu si fara intreruepri iar acum parca nu as vrea sa raman gravida asa repede.
Macar pina face Pitica un an as vrea sa nu am pe cap problema contraceptiva.Nu sunt nici eu incantatat de patile pt. sunt pe baze hormonale si eu tot am avut probleme cu tiroida si prolactina , nu am siguranta ca realmente nu se interfereaza si nu influenteaza restul hormonilor asa ca....iau in calcul si varianta steriletului pe o durata de pina la 1 an al Piticii. Voi discuta cu ginecul la controlul de 6 saptamani sa vedem si care este opinia lui si va comunic atunci opiniile lui.

Mirtha, eu stiu ca steriletul nu e recomandat dc vrei sa mai faci un bb. Dupa ce am nascut-o pe Maria medicul mi-a recomandat ca anticonceptional progesteronul. Mie mi-a revenit menstruatia la 3 luni dupa ce am nasut, chiar dc alaptam. Se face o injectie la 6 luni. Asa e comod, si mi-a zis ca nu ingrasa. Numai ca la mine nu a mers. Aveam scurgeri sangvinolente care ma deranjau.
Cum zici si tu, cel mai bine e sa discuti cu medicul.

33+, Maria(26.12.2002)

julia

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Dah si eu ce va asptept pe toate sa nasteti ! Atunci sa vezi discutii !

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Buna dimineatza!

Amalia bine ai venit acasa!! sa va traiasca Luca, e un mare dulce, am vazut pozele, numai bun sa-l papi!!!
Diamisha refacere rapida! frumoase poze !!!!
Andreiutza, Bravegirl, Carmendu felicitari pentru vestile bune de la eco!
Criss pe mine ma dor mainile de cateva saptamani, le am umflate, iar degetele le simt cam amortite si nu mai port inele de mult..nu ma mai incap..sotul mi-a zis ca-n palma am "pernite de matzush"
Mirtha orice info despre bebei e f bine venita, mai ales pt noi cele care nu avem copii, eu sugativez tot ce prind
O zi frumoasa va doresc tuturor!!

36+Thomas

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Diamisha spune ca e mult mai bine cu peridurala loa cezariana. Hai ca nu doare mult nici asta ! Fetele cu ceeza pot da multe info. Dar eu spun sa fii curajoasa iar noi iti tinem pumnii.
E bine ca restul paramatrilor sunt ok iar bebe e pregatiti pentru iesire.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Buna fetelor,

Am venit franta de la dr. pt. ca am asteptat f mult.
Avem 2,216, dar aparem mai mica cu o saptamana, placenta tot grad 2-3, calcifiata, infipta bine cu fundul in jos, deci ma paste cezariana
M-a cam speriat un pic dr. la inceput, ca-i aparea capul micut, sunt 2 masuratori la cap, la una aparea de 30 de sapt si la una de 37 si el a facut media si a zis in final ca e bine.
Trebuie sa cumpar trusa de epidurala, chiar daca fac cezariana, anestezia va fi rahie-peridurala.
M-a intrebat de contractii ca a zis ca se vede ca am avut, e scurtat si colul...tre sa iau No-Spa si sa stau linistita si sa-i monitorizez miscarile.Daca e prea agitata sau prea lenesa trebuie sa-l anunt.
Urmatoarea vizita e pe 24 si atunci vb si de nastere care zice el ca cel mai sigur e intre 1-7 dec.
Deci, fetelor se pare ca trebuie sa ma pregatesc psihic pt cezariana, imi e mai frica decat de nasterea normala.

Ramo 34+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Sunt iditoti. Nu exista nici o lege care sa te oblige sa iti faci cardul la o anume unitate bancara. Sa le ceara textul de lege iar apoi sa ii informeze ca sesizeaza inspectoratul.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

miky nu am mai facut nimic a plecat la tara si gata...dea tu zici ca imi merit soarta, dar nu ai mai zice asa daca ai sta in casa ei si ea poate sa vina cand vrea muschiul ei si sa faca ce vrea,.,,si la cati bani am zau ca nu am optiunea mutatului mai ales cu ditamai burta la gura
Mirtha o intrebare pt tine este off topic, dar ma gandesc ca poate sti ceva in acest sens...am postat si la prob legislative, dar pana mi se raspunde....
Sotul este detasat anul acesta la o scoala, la respectiva scoala a fost anuntat ca trebuie sa isi faca card la banca T desi avea un card la o alta banca...capos cum este a mers si a depus o cerere prin care solicita virarea drepturilor banesti la banca la care are card...azi a primit raspunsul la cerere scriu intocmai 'Unitatea noastra are conventie cu banca T incheiata cu nr.....va rog conformativa pentru virarea drepturilor salariale in termen cat mai scurt'....acuma problema noastra este urmatoarea de ce ne obliga sa ne facem carduri la diferite banci, nu exista o lege ceva prin care sa avem dreptul sa ne alegem la ce banca dorim virarea banilor pt salariu...acuma ce fac daca se detaseaza in fiecare an si fiecare banca are alta conventie incheiata cu alta banca ce facem...stam ca smecheri cu cate 6 carduri in buzunar...nu mi se pare corect....
daca stiti careva conventia sau legea care prevede virarea banilor pe card sa imi ziceti si mie vreau sa facem totul cta mai legal

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Mah eu nu am experimentat-o - minidepresia asat postanatala! E obligatorie sau ramane doar o posibilitate ?
Cu ultima afirmatie sunt total de acord.

Citat:
citat din mesajul lui alra

revin. intrebase cineva de depresia post-natala sau am visat?

voiam sa zic ca la cateva zile dupa nastere (2-3-4) se produce o stare depresiva numita "baby blues" din cauza ca se dau hormonii jos prea repede. asta nu e depresie post natala, e ceva ce trece intr-o zi. eu am nascut luni si am avut-o miercuri (ciudat, cand deja stiam ca totul e ok cu laura), tin minte ca am plans in baie pentru ca mi-a cazut gelul de dus pe jos. no comment.

mie medicul de familie mi-a zis ca depresia post natala nu e neaparat pe fond hormonal ci din cauza adaptarii la noile rutine - dureaza pana ti le creezi, dureaza pana se redefinesc pozitiile in casa (cine ce face, ce responsabilitati se impart)

pe mine una cel mai rau ma da jos lipsa de somn. daca apuc sa dorm si sa ma odihnesc sunt ok. eu am mai zis - eu personal as merge pe un echilibru intre a avea grija de bb si de mine insami, cred ca asta e cheia succesului.

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput