Ajutor...vreau sa slabesc...........
Raspunsuri - Pagina 5
maria_ene spune:
Pai atunci ce trbuie sa fac?Nu mai inteleg...am intrat pe tine si am dat la trimite mesaj privat,apoi mi-a aparut un chenar in care era adresa mea de mai si scria catre MadameBovary..Ce am facut gresit?
MadameBovary spune:
Maria, scuze, a fost vina mea. O data ca nu mi-am verificat mailul, ca le aveam trimise si pe mail si in al doilea rand ca nu aveam activate mesajele private. Dar gata, le-am gasit in inbox si e totul ok, mersi mult pentru date, preturi si sfaturi. O sa te contactez pentru mai multe detalii cand ma apuc (daca se pot mai multe detalii de atat). . Mersi mult inca o data!!
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Fetelor, pe unde ati disparut?? Sper ca nu la frigider
La mine a mai trecut inca o saptamana de regim si de apa cu lamaie si am mai dat jos cam 2 cm din talie. De la fund oha... cu toate ca lumea zice ca s-a dus, eu nu vad nicio diferenta in materie de cm! Deci ori au ei probleme de vedere, ori ... nu stiu ce sa mai zic Iar in materie de kg... dupa ce saptamana trecuta am stationat la 63.6 vreo 5 zile, cu niste fluctuatii mai ciudate (de fapt, nu sunt ciudate, ca am mancat eu mai multe prostii ) cand a urcat acul cantarului si mai sus de 63.8, azi-dimineata cantaream 63.3! Sa vedem daca mai reusesc inca 800 de grame pana joi ca sa ma pastrez in graficul de 1 kg/saptamana.
Va astept sa imi mai ziceti si voi ce ati mai facut, cum mai merge... haideti, la raport!!
I never fake ... sarcasm
gabytza25 spune:
de azi ma apuc si eu de regimul cu apa si lamaie, desi nu stiu daca o sa pot sa il fac in fiecare zi, ca uneori trebuie sa plec de acasa devreme si atunci, ma trezesc cam tarziu si nici n-apuc sa ma imbrac bine, da'pai sa mai si incalzesc apa. o sa va tin la curent cu evolutia... oricum eu, nu vreau sa dau jos foarte mult... am mai spus aici, sunt slabutza. numai ca de ceva timp am inceput sa pun pe burtica... si sincer e cam inestetic.
mi-a zis o colega ca ea face un fel de cura cu argila, sau ceva de genul, dar nu stiu ce sa zic.
Katrinel_80 spune:
Buna fetelor,
scuze ca nu am mai intrat pe aici.... lipsa de timp!
Madame Bovary... bravo!!!! Ma bucur pentru tine! Ma bucur ca iti merge apa calda cu lamaie! Ti-am zis ca la mie a functionat super bine! Eu... ce sa zic... tot 51... parca s-a batut in cuie! Dar si la cat antrenament fac zilnic :)) ... dar ce dieta ti acum?
Pupici
MadameBovary spune:
Gabytza, cand trebuie sa pleci repede de acasa, mai bine mananci... ca stii ce se zice: micul dejun e cea mai importanta masa a zilei, asa ca e indicat sa nu o sarim. Mie de la apa cu lamaie pe care am inceput sa o beau din ce in ce mai calda mi se taie si pofta de mancare, cateodata nu-mi vine sa mai mananc absolut nimic, dar tot bag macar o felie de paine, sa nu treaca masa pe langa mine .
Azi-dimineata aveam 62.9. Ma rog sa raman in grafic ca am mai dat-o in bara cu mancarea in ultima vreme . Regimul meu e foarte simplu: pana in pranz mananc ce vreau - dar, normal, nu in cantitati industriale; dupa ora 2 - fructe si legume si dupa ora 6 - nimic (daca imi iese, daca nu o salata sau o fructa - totul pana in 100 de calorii). Si uite ca da roade, am intrat in a 3a saptamana de regim, ma abtin usurel de la prostii seara si am dat jos 2 kg jumate, adica 1/saptamana, cum e cel mai bine... si nici nu m-am privat de la nimic!
I never fake ... sarcasm
Katrinel_80 spune:
Gabytza, daca vrei poti. Totul este sa te mobilizezi putin. Cand am tinut eu dieta si trebuia sa beau in fiecare dimineata apa calda, faceam naveta 200 de km zilnic. Dimineata la 6 ma astepta masina in fata blocului si mai veneam acasa seara pe la 18.30-19.00. Asa ca in fiecare dimineata ma trezeam la 5 sa am timp de spalat, de machiaj si bineinteles de apa! Eu una de cand ma stiu nu am putut sa mananc la prima ora. Asa ca era tocmai bine. Plecam la serviciu, ajungeam acolo pe la 8 si pe la 9 mancam ceva. Ca oricum nu poti sa mananci decat la vreo 2 ore dupa apa, asa e cel mai bine, se vad rezultatele mai repede.
Madame Bovary, ma bucur pentru tine. Tine-o tot asa!!!
Bafta!
PISI_LUMI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_ene Si eu ma chinui mult cu slabitul!E buna faza cu apa calda cu lamaie pe stomacul gol sa stiti insa pe mine ce ma tenteaza mai mult e sa-mi fac clisma cu cafea,am auzit ca e super eficienta! Eu fac de toate,tin un regim echilibrat,nu exagerez(montignac) si merg aproape zilnic la salon pentru electrostimulare,impachetari la cald,impachetare cu benzi cu argila,vacuum,masajul cutanat cu un aparat si cea mai tare inventie insa din pacate e voie doar o data la saptamana,un aparat care topeste grasimile.Bine,depinde si cata ai..eu la prima sedinta am dat 4,8 cm jos de la burtica,marea mea problema. Dar,sa revin la ce vreau eu sa intreb,a incercat careva clisma? |
Buna Maria,
Vroiam sa te intreb, daca esti din Bucuresti la ce salon mergi si cat te costa o sedinta l;a aparatul ala miraculos care topeste grasimea, sa si eu sufar de aceeasi problema ca si tine, am o burtica sa-mi traiasca...
Spor la slabit...
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
gabytza25 spune:
Katrinel_80, MadameBovary... multumesc pentru sustinere. Nu, peste micul dejun nu sar niciodata, ca si tine, macar o felie de paine tot bag in gura. Dar eu dupa ce beau apa mai stau jumatate de ora, si apoi iau masa de dimineatza. Oricum am doar 2 zile pe saptamana in care nu pot sa fac chestia asta din lipsa de timp, dar in rest este OK. Ieri, de exemplu, am ramas la prietenul meu peste noapte si de dimineatza, n-am indraznit sa imi incalzesc apa cu lamaie , insa tot am baut un pahar de apa la temperatura camerei... asa pe stomacul gol.
Nu stiu daca este autosugestie, insa, chiar mi se pare ca s-a mai redus putin burtica. De masurat nu ma masor, ca nu prea ma pricep sa fac asta, si ma gandesc ca poate odata mai strang putin centimetru, si atfel se da peste cap toata masuratoarea.
MadameBovary spune:
Gabytza, asa fac si eu cu centimetrul la masurat, mereu am tendinta sa strang mai mult din el ca sa para ca am dat mai mult jos [:D}. De parca pot sa pacalesc pe cineva!! De asta o pun pe mama sa ma masoare in talie si in ea am incredere ca nu imi face vreun serviciu deosebit sa fie creierul meu mai fericit, dar de fapt cm sa fie mai multi . E bine sa te masori, sa iti dai seama cam cum merge treaba... eu tin si un fel de lista/jurnal - cum vrei sa-i zici - cu cat am dat jos pe saptamana din cm. Ca-s curioasa sa vad cum evoluez .
I never fake ... sarcasm