covor de lana
mi-am cumparat un covor de lana, alb, frumosss.....dar problema e ca iese atata par din el, de parca as avea in casa 10 catei; aspir toata ziua, si degeaba;toata casa e plina de par, toate hainele noastre la fel; ce sfaturi aveti pt a scapa de aceasta problema?
Raspunsuri
ingridnen spune:
daca e din acela "latos" nu prea cred ca ai ce face... desi nici la astea nu-i normal sa lase atatea fire moarte... daca mai ai factura poate ar fi bine sa te duci si sa sesisezi / sa il schimbi
Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni
adialex spune:
nu e latos, e din ala cu par mic; l-am luat din ikea, am dat o caruta de bani pe el, si imi si place tare mult; ma gandeam ca poate se mai ,,batatoreste'' sau exista vreo solutie care sa-l ajute sa nu mai ,,naparleasca''
multumesc de raspuns
mama_lui_alex spune:
Adialex, draga mea..daca e..din cel asa-zis "cu lana indiana"..sa stii ca te dezamagesc profund...cred ca pana nu va napali de tot - adica va ramane chel..nu vei scapa...
Eu am 3 bucati mititele - albe..evident.. (de pus pe langa pat)..le-am aspirat, periat, spalat cu peria de paie, spalat la masina de spalat... de m-am saturat..ma rog de mama de fiecare data sa le ia (sa i le fac cadou)..si nu le vrea.....
Din pricina lor am cumparat aspirator cu filtrare prin apa..caci ma saturasem de ele..si de puful lor imprastiat prin toata casa.
Eu oricum am facut niste alegeri tare proaste in materie de covoare..le am pe astea.si mai am 2 din alea latoase-latoase tot albe..sunt o pacoste si alea..nici macar nu le poti aspira ca lumea.
Cea mai buna alegere a fost un covor plasticos (gen mocheta) in camera copilului..din ala cu strazi..sosele, etc..daca il spal seara si il las pe balcon, pana a 2-a zi e uscat..si e la fel de frumos, lucios si portocaliu ca acum 4 ani.
PS - de cand am luat noul aspirator..care nu a facut fata covoarelor de lana..am strans covoarele....si le-am bagat in saci de plastic..eu asa am "rezolvat" problema de o saptamana..)
madau spune:
Aceeasi problema o am si eu...si unde mai pui ca e si alb si gresia mea de la bucatarie e maro inchis si am bucataria deschisa spre living. L-am aspirat de l-am omorat, degeaba. Cred ca singura varianta e sa-l arunc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
babylina spune:
Asta am patit si patesc si eu cu covorul meu de la Ikea. IL am de cateva luni si arata de parca ar avea cativa ani. Am aspirat cel putin 2 saci de par ( scame) din el si inca mai am de aspirat........cred ca il mai tin putin si il mut in hol la tavaleala si iau ceva mai bun ( sper). Adialex cred ca avem covoare la fel dar al meu este rosu. Avea cateva dungi in relief pe el , dar au disparut in aspirator
adialex spune:
va multumesc pt raspunsuri;
chiar nu stiu ce sa fac cu el, nu prea imi vine sa-l arunc; e frumos, dar a fost si scumput,momentan nu am bani sa iau altul;
barbate-meu zice ca daca l-ar peria o zi intreaga, poate iese tot ce trebuie din el si scapam de par;
dar daca voi ziceti ca tot naparleste.....
ca cheleste covoru' n-ar fi o problema, dar ma deranjeaza paru' si pufuletu' din toata casa....
babylina spune:
eu de cate ori aspir insist bine cu aspiratorul dar tot mai naparleste. Trebuie sa ne resemnam si sa asteptam sa cheleasca "in mod natural". Sau sa il dam cu "chel stop".
madau spune:
Daca m-or mai tine nervii pana termina el de chelit
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
oana8188 spune:
Adialex, eu am covor de lana cumparat pentru fiica-mea, ca nu am vrut sa iau sintetic si am exact aceeasi problema; sau mai bine zis am avut, pentru ca l-am periat de i-au mers fulgii . Adevarul e ca l-am periat zilnic timp de cam 3 saptamani si acum abia abia mai iese ceva din el; cred ca e normal sa fie asa, astea sintetice nu fac scame din astea; eu l-am periat cu un pic de apa calduta si cu un pic de vanish pt covoare; mult succes!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Tala spune:
sfatul meu este sa te duci repede sa-l dai inapoi (in termenul celor 30 de zile). Am luat si noi asa ceva (de la producator direct) gandindu-ma ca lana e clar o alegere mai buna pt camera copilului decat sinteticul (cred in continuare asta, dar nu cu tone de scame). Am facut reclamatie, l-au primit inapoi si mi-au recomandat unul (tot de lana) dar alta calitate si acum scamele ies doar cu peria de aspirator (ceea ce nu deranjeaza)
Bucurie!